Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Které chytré hodinky?

o Navštíveno 11180x o
o 03.04.2017, 19:32 | Losky
Ahoj, tímhle jsem si už trošku prošel a nakonec koupil Polar A360. Ale nějak jsem si na to zvykl docela dost a chybí mí možnost přečíst celou zprávu apod., tak si chci koupit klasické smart hodinky. Mám na výběr pouze dva modely. Buď Samsung Gear S3 s Tizen a nebo počkat na Huawei Watch W2 s AW 2.0.
Máte někdo se Samsungy zkušenost? Co se týče kompatibility, aby se dalo na sms či maily odpovědět je potřeba Samsung telefon (ikdyž některé Huaweie prý taky fungují stejně - to mě docela dost zajímá, rád bych koupil P10 Lite). Ze Samsungů moc na výběr není, buď model A5 a nebo sehnat trochu jetý S6 Edge.
Díky za případné info

o 03.04.2017, 20:41 | jezdec.1
Gear3 Frontier mám a spokojenost. Mám to propojený s iPhone 7 a můžu číst zprávy, Messenger, What, Viber, Mail a veškeré info. Ale nemůžu odpovídat. Když jsem to zkoušel propojit s Samsung S7 tak můžu na dané zprávy i přes hodinky odpovědět. Volání funguje bez problému.
o 03.04.2017, 21:05 | M.a.R.i | Upraveno: 2017-04-03 21:12:16
Nemam teda praktickou zkusenost, ale pokukuju po nejakejch cinach do 3000 napr Youtube video:

A je tam spousta i jinejch recenzi a uz od 1k zacinaji docela slusny kousky.
Koukal jsem i na novy S2 nebo jety S3, ale nechce se mi davat 5k+ za hodinky, ktere pouziji pouze obcas. A spis me to zajima jako technickyho nadsence, nez abych je potreboval :).

Edit: aha, sorry. Nejak jsem presel, ze muzes vybrat pouze z 2 modelu.
o 03.04.2017, 21:11 | Losky
Já jsem o Čínách četl dost a většinou je to laborování a pak stejně člověk skončí u normální značky. Nechci s ničím laborovat, nahrávat nové ROM a další kraviny. Chci funkční a ověřené. Takže tam moc až tak na výběr není, pokud chce na sms i odpovědět apod.
Já právě četl na netu, že dokonce právě komunikují i s Huawei telefony s Nougatem, ale chce to asi prostě buď otestovat a tel vrátit ve 14 denní lhůtě a nebo koupit Samsunga, což mě moc nebere. Jedině tak jetý S6 Edge, to je max velikost telefonu, kterou bych bral a ještě tak nějak v cenové kategorii, kolik bych za tel dal.
o 04.04.2017, 19:01 | Losky
Tak jsem koupil Gear Fit 2 a hned problém. K mému Honoru 6 se nechtějí připojit přes BT. Přes WiFi hotspot ano. Kamarád je k sobě na Note 3 spároval. Já ještě zkusil připojení k BT sluchatkum a tam se taky připojily. Pokud by to nezkouslo můj tel, tak podle mě by se nepripojily ani k hotspotu,ne? Tovární nastavení se mi u telefonu zrovna dělat nechce :-(
o 04.04.2017, 20:28 | Knightey-
A je tam nejaky rozdil mezi wifi hotspotem a BT?
Asi to, ze blokuje wifinu na telefonu co? Cili nemuzes byt na wifi pripojeny a zaroven k hodinkam? Chapu to dobre?
o 04.04.2017, 20:37 | Losky
Tel jde spárovat, potvrdí se kódy a když otevřu app Gear a dám připojit, tak to hodí hlášku Stáhnutí se nezdařilo.
Pokud otevřu nastavení BT v telefonu jsou hodinky ve spárovaných a když na ně kliknutí, nic se neděje.
Hodinky v pohodě připojím k WiFi ať se zaplím BT či vypnutým.
Kamarád je normálně přes BT k sobě na tel připojil, takže nevím, co dál. Jestli by pomohlo tovární nastavení telefonu a nebo je vyměnit.
o 04.04.2017, 22:16 | Alííí
Gear3 Frontier planuju taky, ale az bude existovat S8 mini.
Zatim mam S6 Edge+ a Gear2 Classic. Ale lepsi hodinky byly teda klasicky Gear2 s fotakem a kamerou, ale bohuzel nebyly vodotesny jak bylo potreba, a odesly do vecnejch lovist. Od te doby si hodinky do vody sundavam... Na repliky jsem koukal taky, ale viz vyse, stejne je to pomalej shit, kterej nefunguje, zamrza a seka se.
o 04.04.2017, 22:37 | Knightey-
A mate nekdo porovnani s Apple watch?
o 04.04.2017, 22:39 | Losky | Upraveno: 2017-04-04 22:39:47
Tak Samsung má asi s tou vodotěsností problémy i u náramků. Překvapilo, že Gear Fit 2 za 5t není zas tak úplně vodotěsný jako třeba Polar A360 s kterým se koupu normálně a nic neřeším. V návodu u Fitů je napsáno, že tak nějak vodotěsné jsou, ale nesmí se dávat pod proud vody a že neručí za vodotěsnost:)
Myslel jsem, že když koupím GF2, že nemusím řešit Samsung telefon, ale evidentně to je problém:(
o 13.04.2017, 22:04 | macek
Knightey mel jsem Apple Watch 42mm asi tejden a dal jsem je do prdele pac na chlapsky ruce vypadaj hrozne ted mam Gear S3 a super vse funguje tak jak ma a hlavne vypadaj lepe nez Apple watch a maj vetsi vydrz baterky
Mam Iphone 6Plus
o 13.04.2017, 22:12 | Knightey-
macek: hmm hmm a konektivita ok? Prece jen Apple s Apple by mel fungovat nejlepe ne?
o 13.04.2017, 22:18 | macek
to jo vse funguje na 1 ale proste ty Gear vypadaj o tridu lepe a fungujou skoro stejne
o 15.04.2017, 12:21 | Losky
Já třeba taky chválím ty Gear Fity 2. Je to takový větší náramek s velkým displejem. Taky jsem chtěl S3, ale nechtělo se mi tolik investovat. Každopádně nákupem Samsung telefonu jsem se nevyhnul. S Honorem 6 to prostě nefungovalo, ani se nespojili a to tam byl Android 6. Takže jsem nakonec koupil ještě Galaxy S6 Edge a připojování a odpojování funguje tak jak má. Nikdy se mi nestalo, že by se nespojily apod. Příští rok třeba půjdu do něčeho lepšího se simkartou, pokud mě už nebude bavit tahat všude phone.
o 15.04.2017, 20:38 | macek
Pri primem srovnani ty jablka vypadaj desne:-)))Jsem Apple positiv ale Watch fakt ne pokud nemas ruku jak zenska

foto k příspěvku  od macek

o 15.04.2017, 20:38 | macek

foto k příspěvku  od macek

o 19.04.2017, 16:12 | isazkycom
Dělal jsem pro jeden web nedávno průzkum a v podstatě existují dvě možnosti pokud chcete to nejlepší. Pro Samsung je to Gear S3 Frontier a s Apple samozřejmě fungujou nejlépe Watch Series 2 ve dvou variantách, 38mm doporučuji spíše ženám, 42 mm je akorát pro chlapy nebo Apple Watch Nike+ pro sportovce. Tohle jsou aktuálně dva nejlepší modely chytrých hodinek.

Kdybych šetřil a neměl 10 tisíc na hodinky, šel bych do Asus ZenWatch 2, což je v poměru ceny a výkonu TOP, samozřejmě na Samsung to ale mít nebude. Ale vypadjí stylově, můžete nahrazovat pásky, máte Gorilla Glass atd.

Pokud by někoho zajímalo, můj post byl publikován na webu [ Link ]
o 28.05.2019, 07:43 | Veider | Upraveno: 2019-05-28 09:44:14
Uživuju téma, mám jablko, ale apple watch nechci kvůli tvaru, hledám normální kulaté, ve kterých by se dalo plavat, případně platit kartou. Hodně se mi líbí Samsung Galaxy Watch, ale nevím zda tohle všechno na nich pojede. Taky mají dvojnásobnou výdrž. Nabíjet je každej večer se mi fakt nechce :(
o 29.05.2019, 07:00 | Knightey-
Veider:
No nvm. Mam AW3 uz pres rok a nedokazu si predstavit mit kulate “chytre” hodinky.
Protoze kulaty displej je opravdu o nicem a pokud ty hodinky budes fakt vyuzivat, tak obdelnik je mnohonasobne lepsi z tohoto pohledu. A to at na procitani emailu, sms, prohlizeni fotek a ruznych aplikaci.
Kulate hodinky jako designovka jsou fajn, to bez pochyby ale na hojne vyuzivani dosti nepraktice.
Na sport atp to je asi burt :)
o 31.05.2019, 09:45 | Bucci
Garmin Vivoactive 3 - jsou i na plavání a výdrž 3 dny
Samsung počítej 1,5 dne
jakýkoliv wearOS hodinky 1 - 2 dny max (mám Ticwatch S, ty akorát nejsou na plavání, až jejich nástupce S2)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3538 sekund.