Navštíveno 8445x

21.04.2017, 17:13 |
Losky Ahoj, prosím Vás, aktivoval jsem si Google Drive a několik GB fotek jsem nahrál. Když otevřu program Drive v PC, fotky si načtu a můžu prohlédnout. Když si nějaké označím a chci stáhnout do PC, tak se to jeví, jako že ji to stáhlo, ale nemůžu ani za boha najít, jestli a kam ji to případně stáhlo.
Můžete kdyžtak poradit?

21.04.2017, 19:24 |
Losky nainstaloval jsem ještě něco jako je Google Drive a v průzkumníku se mi objevila složka Google Drive, kde jsou všechny fotky a jdou už normálně označit, zkopírovat a uložit jinam. Tak asi pořešeno
Trosku se privterim s podobnym problemem.
Vymenil jsem telefon a potreboval bych fotky stahnout z uloziste micloud
Fotka po fotce jdou,ale delat timhle zpusobem cca 800 kousku je na dlouho.
Pokud chci stahnout cele album fotek,napise mi to ze mam na to pouzit micloud photo manager.
Ten se mi ani na 10. pokus nepodarilo stahnout ale sosnul neco co se tvari stejne,ale melo to jen 15mb misto 60ti.
Po prihlaseni to fotky jakoze stahuje,,ale v adresari kde ma ukladat nic neni.
Nersil to nekdo,nebo nema doma funkcni instalacku?
batman: mi cloud manager mám a pošlu, je ted v čínštině (jiná verze není) ale pomocí google translatoru v telefonu si fotákem pomůžeš a přeložíš, co je OK, Storno, atd... stáhnul jsem komplet galerii bez problémů
Petura :
dikes za data,vecer prubnu...
Tak vse fungovalo. Sosnul jsem fota i videa slusnou rychlosti a vse pak z cloudu smaznul.
Timto jsem skoncil s cinskyma mobilama a jejich cloudem. :-)