Navštíveno 6246x

Shanim automaticky kavovar do prace. Meli jste tu Saeco Royal Coffee Bar a vydrzel presne 2 roky a zdechnul. Mel cca 14200 kav dle pocitadla.
Opravovat ho nechceme. Takze jsem byl zaukolovany s vyberem noveho.
Bohuzel se o automaticky moc nezajimam (spis jen o pakove). Muzete mi nekdo neco doporucit?
V cenove relaci idelane kolem 15t (+/-5t)?
Vubec neni potreba nejake ficurky jako je automaticke latte ci capucino.
Nikomu se s tim nechce potom cistit.
Diky.
Mame ve firme uz 3 roky tento
[ Link ] Respektive nejakeho starsiho brasku,ale zmena jen minimalni v dizajnu. Aktualne ma taky asi 15000 kav a krom jednoho servisniho pretesneni s nim nejsou zadne problemy.

14.06.2017, 09:06 |
Ravo 20-30 káv denně je už docela slušná zátěž a každý home zařízení v uvedené cenovce bude loterie jeslti vydrží nebo ne. To že Batmanovo DeLonghi ještě drží považuju spíš za štěstí (já teda mám DeLonghi doma taky už asi 6 let, ale uvaří 4 kávy denně - 2 ráno a 2 večer ;-) jen vyjímečně víc - víkendové návštěvy).

14.06.2017, 09:43 |
camron | Upraveno: 2017-06-14 09:46:22
No, 30 káv denně, to je slušná porce, to bude spíše na nějaké pořádné "železo" a ne plasťák z Číny. Nevím, jestli tohle někdo poskytuje, ale co spíš zkusit nějaký pronájem?
Mimochodem i automaty, co dělají jen kafe, se musí uvnitř čistit, protože za rok se tam toho porůznu nastřádá habaděj, pak to plesniví a je to kentus. Takže jestli jste to nedělali...
Souhlasim s Vama, ze je to uz trochu vetsi porce kav.
Tenhle Saeco mel umet davat 150 kav denne.
Nejspis odesel tim, ze nebyl delany radny servis na nem.
Strasne debilne byl reseny mechanizmu na vyhazovani puku z pistku.
Cili vecne po vyhazovani puku, byla kava napadana i kolem toho PLASTOVEHO pechovaciho mechanizmu a vsude kolem.
Cistit tohle me bavilo tak pul roku. Jelikoz jsem byl vzdy jedinej, kdo pri vyhazovani puku to kompletne cistil, tak jsem se na to potom uz s prominutim vysral...
Odvapnoval jsem automat snad vsehovsudy dvakrat, vzdy po cca 5000 kav. Ale voda zde je hodne mekka a vubec se nezanasi.
Kompletne jsem mel rozebrany pechovaci mechanizmus do sroubku a cistil jsem to. Potom jsem oblbnul cidla a koukal co tam desne cvaka...
Ted proste kavovar namele kavu, kava spadna na pistek, ten to zatlaci a udela kafe. Potom se ma vyhodit puk coz se stane a pistek presunout do polohy, kde do nej ma napadat kava z mlynku. Ale do tehle polohy se nedostane. Desne to v tom rachta (cvaka a preskakuje jako nekde na zubech). Nevim cim je to pohaneny ale vypada to jako na nejake KO prevody, co otaci tim mechanizmem pro ten pistek (pechovani kavy atp).
DeLonghi za 11t co tu byl pred tim vydrzel vic.
Ted jsou ve firme dva kavovary a proto se dela "pouze" 25-30 kav denne na tomhle (jinak by to bylo dvojnasob).
Ale ten druhy kavovat SIEMENS TE501 co je nahore.... to je takovy hnus to kafe, ze se to neda pit. A ten je prave z pronajmu.
Tak pozor. Trosku jsem se seknul.
Posledni znamy udaj nebyl 15000 kavicek ale 38.000 kav. Bez prdele. Ja bych do nej sel znova.
BATMAN: to je pekna porce kav :)

14.06.2017, 15:36 |
AR No ono ani ty pronájmy nejsou výhra, co je v kanclu, tak sem tam cca 1,5 roku a je tam už 4tý kávovar. V pixmanii jsme měli taky něco super mega profi, velký jak kráva a taky to nedal, do čtvrt roku mrtvý ;)
Jo kde jsou ty casy co jsme si varili nesco. Ted tam lupnu za den 3-4 dvojty pressa a kdyz du vecer na pivo tak po prvnim to zacne a chodim kazdych 10 minut. Zasrany kofein,ale bez nej to taky nejde :-)
Moje rada je jit do nej. Za ty prachy je to drzak.
AR: presne, mame ten druhy pronajmuty Siemens TE501 a to kafe je z neho takovej humus.... jen proste obarvena voda...