Navštíveno 6934x

30.06.2017, 14:11 |
Šroub V utery jedu na Guns N' Roses a potreboval bych nekde nechat auto. Placene jako je treba pod Tescem vedle Edenu vubec neva, spis naopak. Diky predem za tipy
Nejblize to budes nmit nechat v OC Letnany a pak dojit pesky. Ja pojedu metrem.

30.06.2017, 20:37 |
Sau No a s MHD sa tam dostat jak najlip? Na koncert? Na konecnu metra? A z tama pesky? Nebo nejak jinak?
Na konecnou Letnany a odtud pesky az na koncert - je to kousek. Kam mas listky a v kolik tam planujes dorazit ?

02.07.2017, 14:52 |
Šroub Diky za tip. Uz se tesim jak malej:-)
Taky jsem nad tím přemejšlel a asi to nechám na Proseku na sídlišti a stanici dojedu metrem. Nebo OC Letňany budou zdarma? Většinou mi přijde, že ty obchoďáky nejsou blbý a v den konání koncertu si to parkování hlídají nebo ho omezují.
Do jake casti mate listky ?

04.07.2017, 12:43 |
Sau Sem uplne zapomel ze sem sa tu ptal :-) Ja mam sezeni B. A co sem videl vcera fotky na FB Live Nation tak od podia je sezeni ku*evsky daleko...
Ja mam stani A vpravo a snad to dlouhe stani zada prezijou na stary kolena.
Tak jsem byl cca 3 metry od podia a totalni masakr, uzasny zazitek. Axl sice zpocatku opatrne, ale pak vsechny presvedcil svym jecakem. Slash snad byt dokonalejsi nemuze, genius. Je mi lito tech co sedeli, to bylo hodne daleko.

06.07.2017, 10:21 |
Šroub No ja mel taky stani A pred podiem. Zacatek slabsi zvuk a Axl to flakal a pak neskutecna show. A trihodinovy koncert si snad ani nepamatuju... Jinak k OC Letnany jsem se ani nedostal, zacpa jak prase, tak jsem to nechal na Touzimske, kde to tolerovali
Měl jsem sezení A a byl to suverénně nejhorší zvuk, co jsem kdy na rockovém koncertu slyšel. Mě už varoval před koncertem známý, že Letňany jsou peklo (vítr atd.), do toho sezení hrozně daleko od pódia (díky, Live Nation!) a nekompetentní zvukař. No... nekecal. Jestli ještě někdy půjdu do Letňan, tak už nikdy na sezení, to se fakt nedalo. Nezaplatit takovou nekřesťanskou částku, tak jsem se snad v půlce sebral a šel domů. Ani bych nepoznal, kdyby na tom pódiu místo GnR byla cimbálovka a to jsem byl na té nejbližší tribuně.
Parkoval jsem nakonec na Proseku, tam naprosto prázdno a ani ne 15 minut ke koncertu, pohoda.