Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Galaxy S7 - vymena skla

o Navštíveno 6701x o
o 03.07.2017, 22:35 | AllInOne
Borci, mam skrable sklo na S7.
Kde nechat vymenit? Za kolik? Chci origo, ne nejaka mrdka co nebude reagovat :-)

Diky:-)

o 04.07.2017, 08:17 | ikosp
Ehm když chceš origo, co takhle zkusit servis Samsung?
Vidím, že jsi z Brna. Zajeď si do Futura (velký Tesco), mají tam autorizovaný servis na parkovišti....
o 04.07.2017, 14:45 | Kotass
Ptal jsem se - prej 7K origo servis - aby garantovali těsnost proti prachu a vodě. ;)
Naštěstí já mám služební.
o 05.07.2017, 14:01 | BATMAN
To se mi zda jako blbost. Kolem 7k stoji vymena skla na S7EDGE. Plocha varianta je mnohem levnejsi.
Apropo tu vodotesnost stejne negarantuji a pri vytopeni te poslou do haje (osobni zkusenost) takze bych si nasel jakykoliv servis kde to delaji za lidsky peniz.
o 05.07.2017, 14:23 | AllInOne
Ikosp, jo, uz jsem na to koukal:-)

7K bude sem videl na edge.
Netesnost na vodu jebu, neplavu s tim :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.