Navštíveno 7587x

máte někdo vyzkoušené repliky klíčů z aliexpresu?
mám jeden klíč autu a druhý by se hodil, jak poznám jaký mám typ?
tady replika:
[ Link ] 
Nevim, jak klíče pro VW, ale pro alfy, fiaty atd stály tydle repliky těžce za kulový
No hlavne budes mit problem s immo ne?
To co se prodava na aliexpressu resp. i na jinych serverech je pouze plastovy obal, ne ? Takze staci pak prehazet vnitrek vcetne immobilizeru (nekdy byva zality), prehodit kovovy klic nebo nechat vybrousit a je hotovo.
Ta replika má IMO chip, kterej je nutný buďto naklonovat z původního klíče nebo tam strčit původní IMO chip
Zdar. Kolik stoji origo klic primo ve wv? Mam tuseni okolo 1500. Staci dojit jen s technicakem a obcankou. Neorigo vyjde stejne. I z Al i to tak nasledne vyjde. 300 nejlevnejsi vybrus a 500 nejlevnejsi prehrani imma. Plus klic minimalne 300kc. Usetris par kacek.

25.07.2017, 07:09 |
ikosp Nevím jak VW, ale já kupoval na ali kartu pro renault a funguje bez problému.
Nikam jsem nejezdil, nikdo mi nic nekódoval..... koupil jsem si klon renaulťáckýho Clipu a během pěti minut jsem nakodoval sám.
Ve výsledku jsem litr v plusu. Karta v renaultu +-4000,- , karta z ali 500 + 2500 Clip....a můžu si kdykoliv napíchnout auto
když pohledáš, najdeš tam za mrzký peníz nástroje na kopírování immo, ..... Možná by stačil ZedBull, třeba tu má někdo vyzkoušený...
klic origo VW (skoda) 3500,-; klic koupen na bazosi (3tl.) s IMMO za 1000; a pak slozite jebani se s nakodovanim - řešeno přes nějaky SUPERVAG; mam RV 2007;
typ kliče (čislo) je napsany na te části s tlačítky...
tak o úsporu peněz jde, kdysi dávno na O1 mi klíč bez dálky vyšel s kodovváním asi na 1500,- jestli by to tady vyšlo do litru, tak dobrý... asi to zkusím a uvidím, jestli bude těžítko nebo funkční klíč :)

25.07.2017, 13:52 |
ikosp Předpokládám, že je to reakce na ten ZedBull a zvažuješ koupi.
Osobně nemám vyzkoušeno, tak ti nemůžu zaručit že se ti podaří, ale mrkni se na Youtube na pár videí a řekne ti to víc.
bych to normálně vzal do servisu na kodování... jestli v tom bude stejná elektronika, což by měla, tak by neměl být problém... ty 3 stovky za to dám