Navštíveno 7154x

Cau jakou pouzivate nabijecku autobaterii s rozmezi 45ah-120ah nebo jakou by jste doporucily za rozumne penize?
Lidl s dispjejem. Nedava nejak extra velke proudy, ale pokud nevadi delsi doba nabiti, tak funguje skvele. Ostatne je tu uz leta o ni extra tema ;-)

10.08.2017, 08:27 |
xSam 2 nabíječky z Lidlu mi zemřely a už mě nebavilo, že když jsem potřeboval nabíjet tak nabíječka nefungovala.
Koupil jsem si Extol a naprostá spokojenost. Oživí i mrtvou baterku a funguje perfektně.
ta z lidlu je na pytel v tom, pokud klesne napětí baterky pod nějakou hodnotu. Nabíječka to vyhodnotí jako vadnou a spadne do Erroru. Už to řešilo v okolí víc lidí. Vždycky to musí nějakým třeba obyč zdrojem dostat přes asi 11V a pak se teprve chytne ta lídlovská :-/

10.08.2017, 08:56 |
eldik

10.08.2017, 09:16 |
TROY Kup CTEK. A lidl přesně jak píše Crestik - bohužel :(.
Pokud máš nízký rozpočet, tak Lidl za 500 Kč je bez konkurence. Na dobíjení je to supr, dává jen 3,8 A.
K ní jsem si koupil Ctek MSX 5.0 (5 A) a používám už jen tu, Lidl jen jako nouzovku nebo když potřebuju nabíjet víc baterek/aut najednou.
jsem na tom uplně stejně, CTEKa používám už několik let na auta, motorky, 4kolky a naprostá spokojenost

10.08.2017, 11:13 |
gizmi Používám LIDLáckou bez displaye už cca 5 let a super. Kde mi hází chybu, připojuji tatího Bosch a kde selžou obě, tak tatího "za mlada" vyrobenou :o) Co nedá ta, tak letí z domu :D

10.08.2017, 12:02 |
mista Přesně, jakýpak copak. Když se nechytá "chytrá" nabíječka - pomůže hloupé trafo na 12V. Na chvilku připojit. Jak se probere baterka, šup tam chytrou nabíječku a je to. Jakmile tohle nepomůže, šup s baterkou do ekodvora...
Jako gizmi a mista. Navic Lidlovska me probudila i baterku s 10,2V.
Mam taky z lidlu bez disp. a je ok. Ale pokud rano prijdu k autu, mam vybito a potrebuju jet, tak mam starou trafo a po par minutach startuju, narozdil od lidlacke.

10.08.2017, 15:10 |
petis Mě zase umřel Ctek asi po dvou letech, Lidl nabíječka funguje pořád, aspom myslím:-)
Beztak vše nabíjím zdrojem:-)