Navštíveno 7836x

Prosím o radu.
Tak šikovně jsem telefon upustil na zem, že se mi rozbil display a začal vypadávat signál. Telefon se občas i tváří, že signál mám, ale jsem nedostupný a nezavolám si - občas jsem i úplně bez signálu "Žádná služba"
Buď párkrát zapnu vypnu letový režim a telefon se "chytne" nebo jsem vypozoroval, že s ním stačí párkrát klepnout o stůl, rohem kde je fotoaparát a signál zase naskočí.
Autorizovaný servis si myslím bude drahý, neznáte nějaký servis, kde jsou šikovní a jen nemění displaye a baterie? Kde by na to mohli přijít a opravit?
Display už jsem si vyměnil, to je v pořádku, ale signál nedrží.
Díky :)

29.08.2017, 10:05 |
mista
Vtípné ceny u 6PLUS:)
Výměna displeje včetně dotykové vrstvy 10490 Kč
Výměna zadního krytu 7400 Kč
Za ty prachy máte novej telefon:D
[ Link ] Naposled zkusenost z nedele: vecer mati rozbila displej na 5S, skocilo se tam a na pockani hned ten vecer vymeneno a vse ok. Oteviraci doba do 21h je fajn :) Ceny teda polovicni oproti predchozim linku.
Do dosky ti nesiahne prakticky nikto, to menia aj v autorizáku výmenou "swap" 1:1
Proste máš doma těžítko, ak do toho nechceš dať 10 :-)
Ja som si teraz vymenil 7-čku (utopil som ju) v rámci plateného exchange programu u iOpravna.cz, a bolo to v mojom prípade teda lacnejšie než kupovať nový alebo žiť s novozakúpenou SE (zvykol som si hrozne na väčší displej a 3D Touch) :-D
Muslim: no prave nekoho takoveho bych rad nasel :-) na youtube jsou borci, co si umi pohrat i s deskou. Ale u nas asi nenajdu co? Vim ze autorizaky jen meni. Tam mi telefon vymenili i kvuli zanesenemu sluchatku bordelem a bylo spatne slyset :-) No v nejhorsim necham jako zalozni telefon na druhou simku.
Ted jsem zase dvakrat klepnul o stul a signal naskocil. Zajimave, ze ve vetsich mestech, mistech s dobrym signalem to nedela. Tam kde signal preskakuje mezi LTE, 3G, E to obcas vypadne.

30.08.2017, 09:44 |
mista tento typek resi pozarucni opravy apple veci - umi resit i vytopene veci - takze verim ze by si s tim poradil.
Ale pokud tohle hodlas resit opravou na kolenou pres youtube tak preju pevnou ruku a dobrou lupu pri oprave...
mista: Nikde nepíšu, že se do toho chci pouštět sám :)
Volal jsem na tvůj kontakt... říkal, že můžu zkusit poslat a podívá se... ještě se zkusím o víkendu poptat v Ostravě v tom druhém servisu... to mám blíž.
Taky mi jde samozřejmě o to abych neplatil jak za nový telefon :-)

30.08.2017, 12:49 |
mista však jasně, já to pochopil tak, že se chceš do tohoto pustit holýma rukama. Kdybych se do toho takto pustil já, výroba těžítka by byla pravděpodobná.
Displej jestě ok, ale drbat do desky, no nevím :D

02.09.2017, 19:22 |
ps Takže iPhone opraven (už dávno) na Vaňkovce v servisu. Oprava "na počkání". Skládal to nějaký mlaďoch. Špatně zapojil repro nahoře nebo něco takového, iPhone se hrozně u ucha přehříval. Neměl jsem čas to bohužel řešit a být další dobu bez telefonu. Po 14ti dnech na display v místě reproduktoru žlutý flek. Chtěl jsem to jít řešit jako záruční opravu, přeci jsem jen zaplatil přes 5K za opravu že... Po cca měsíci jsem šel s mobilem v ruce, nechtěně (opravdu málo) ťukl displayem o futra a display se rozsypal jak čínský čaj.
Takže pochybuju, že jsem dostal originální díl + špatná instalace (přehříval se na jednom místě).
Takže nikam jinam než do opravdového Apple servisu ani náhodou už nikdy!!