Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > barevný artefakty na fotce

o Navštíveno 7616x o
o 30.08.2017, 13:37 | Downland
Potřebuji radu co to je ? Nafotil jsem přes 800 fotek na dovolený a jenom tahle má takové růžové a modré artefakty v listí a na vodě hlavně. Ale jiné podobné fotky (křoví, voda, listí) tohle nemají.

Jde mi o to abych se tomu pro příště vyvaroval.

original [ Link ]

foto k příspěvku  od Downland

o 30.08.2017, 16:21 | Mr.Scully
Vypadá to jako fakt hnusná chromatická aberace... jsou to přelomy světla a stínu, takže by to mohlo být ono, byť v atypické formě. Jiné fotky (stromy proti nebi) to nemají?
o 30.08.2017, 17:01 | Downland
Mr.Scully: je to jen na 3 fotkach z toho mostu. Z celejch Brugg kde je listi, stromy, krovi, voda to jinde neudelalo. Myslim ze automat hodil nejake blbe nastaveni pak jsem fotak vypl znova zapl a uz si to vse prenastavil spravne. Je to jen mobilem ale sere me to stejne :)
o 30.08.2017, 19:06 | HIGHTOWER
Upravit to leda do HDR, jinak se toho už nezbavíš. Buď rád, že je to tedy jen na těch 3 fotkách... Jak píšeš, foťák na chvilku zblbnul a špatně se nastavil...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3562 sekund.