Navštíveno 7501x

26.09.2017, 10:47 |
hawai V listopadu se chystám na služebku do Japonska. tam máme program organizovaný. Ale předtím bych se ještě tak na 2-3 dny chtěl kouknout po Dubaji a cestou zpět opět tak na 2-3 do Thajska. Ale v těchlrech končinách jsem nikdy nebyl, tak bych si rád nechal poradit, jak v těhlech lokalitách ty 2-3 dny strávit, kam vyrazit, co si nenechat ujít atd. ? dík za nápady :-)
Co se Thajska tyce,nevim zda mas tendenci na ty 2-3 dny vydechnout nekde na plazi,nebo cestovat a fotit.
Pokud chces oddych tak sehnat letenku BKK-Krabi a lodi na PhiPhi. Jinak se ti asi moc neoplati vystrcit nos z Bangkoku. Ubytko samo pobliz Khao Sand Road. Co se vyletu kolem tyce,musi poradit jini. Na me byly 2 dny v BKK az az.
V Dubaji je celkem ho*no - pokud nemáš kupu prachů. Marina centrum, Burš Chalifa (psáno po česku), vodní fontána večer u nákupního centra, podmořský svět uvnitř, zalyžovat si tamtéž a to je vše. Jo-ještě starý arabský muzeum, to mě zaujalo asi nejvíc.To mají fakt parádní.Pláž Džumaira (psáno po česku) na vykoupání. A večerní tržnice. Jinak beton beton beton sklo sklo sklo. Do pouště asi nebudeš chtít, co?
Ted jsem jiz pres tyden v Thajsku. V Bangkoku jsem byl tri dny a opravdu staci.
Jsem momentalne na Koh Samui az do soboty a zalezi opravdu co chces. Muzu dat nejake mista, kam se podivat, dam sem nejakou tu fotku a nebo jukni ke me na fcb, album mam verejne a prubezne tam davam fotky z cestovani.
Nejsem typ na valeni u plaze a kazdy den proste nekde vyletim.