Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Help: Čtečka Knih vs. Tablet

o Navštíveno 7646x o
o 26.09.2017, 20:03 | Thullo
Přátelé, mám dotaz.

Přítelkyně chce čtečku knih.

Máme doma nějaké tablety (Samsungy - tedy Android) a já se jí marně snažím vysvatlit, že Tablet umí plně nahradit čtečku...

Jak to je? Mám pravdu, nebo se pletu???

Čtečky umí upravit jas a asi i kontrast textu - netahá to pak tolik oči (možná, nevím), ale pode mě to nějaká apka bude umět také, ne???

Díky moc za rady a tipy - pokud je Čtečka lepší, tak bude čtečka, ale já s tím zatím fakt nejsem za jedno... :o)

foto k příspěvku  od Thullo

o 26.09.2017, 20:30 | Sau
Tak hlavne ctecka pouziva k zobrazeni e-ink ci jak sa to menuje. Takze misto 10 hodin jak tablet vydrzi nabita i mesic nebo tak. Proste nasobne a nasobne dele nez tablet. A i cteni z e-inku je nesrovnatelne prijemnejsi jak z displeje tabletu. Nicmene samozrejme tablet jako ctecku knih pouzit mozes :-)
o 26.09.2017, 20:46 | Cenda
Jako Sau. E-ink displej je na cteni prijemnejsi a vydrz se neda srovnavat.
o 26.09.2017, 22:10 | Tas
Jednoznačně čtečka. Bez zapnutého podsvícení nic neunavuje oči a čtení je téměř jako z papíru - to tablet rozhodně nezvládne. Plus je určitě i již zmiňovaná výdrž na jedno nabití. Používám čtečky už nějakých cca 5 let a rozhodně bych neměnil za tablet.
o 27.09.2017, 07:45 | xSam
Ja bych tablet zas tak nezatracoval. Zalezi kolik knih precte. Pokud jednu za rok, nema cenu kupovat ctecku. A mne osobne se treba na tabletu cte velmi dobre.
Pokud cte hodne, tak jednoznacne ctecka. Za me bych doporucil s podsvicenim, at je cteni pohodlne i v noci v posteli kdyz vsichni spi:-)
o 27.09.2017, 17:53 | vlados_dyk
Ahoj, přítelkyně má na čtení tablet, zatím jen 7´´, používá velmi často. Vyzkoušeli sme několik appek a teď používá takovou, která umí jiné pozadí a text. Čte jak ve dne, tak v naprostý tmě. Je to sice starej Asus, ale nemůže si vynachválit, takže taky bych tablet nezatracoval :)
o 27.09.2017, 20:01 | Mr.Scully
Sice bych tablet nezatracoval, ale čtečka dneska stojí pár korun a má spoustu výhod oproti tabletu, hlavně výdrž baterie a příjemnost na oči, jak tady už zmínili přede mnou. Rozhodně bych hlasoval pro to mít obě zařízení místo jednoho.
o 27.09.2017, 20:04 | dogeatdog
Tablet je pomerne tezky v ruce a unavnejsi pro oci.. Rozliseni a vykresleni pisma u dobre ctecky je uplne dokonale, paperwhite s podsvicenim muze clovek cist hodiny a hodiny bez problemu. Zminovana delka nabiti je taky jinde.
Mame nekolik ctecek i tablety, ale na cteni knih se tablet nema sanci ani priblizit. Tablet dobrou ctecku nenahradi.
Plus takova blbost - muj starej kindle mam sedm let a slape jak hodiny.. jednou potreboval natvrdo restartovat. Jsou to poctive delany veci, vydrzi roky bez skytnuti. Az prekvapive.
o 28.09.2017, 08:59 | Mr.Scully
No úplně bych to nepřechvaloval, já jsem Kindle měl pár měsíců v šuplíku, baterka se zřejmě vybila do nuly a už to nejde nabít, ani to nestartuje. I jsem googloval a zjistil jsem, že to zřejmě můžu hodit do koše.
o 28.09.2017, 09:29 | hopa26
kupuju ctecku vetsinou jako darek,kindle paperwhite 3 coz je asi nejlepsi varianta pomer vykon cena.
jinak obcas je na amazonu akce,kdy vyjde na 2400 i s postou.
take je mne jednoznacne prijemnejsi ctecka,uz ani nevim kdy jsem vzal klasickou knizku do ruky.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3519 sekund.