taková blbost, ale před cca 3týdny jsem po 3letech vyměnil telefon a s tím přišla i nová technologie LTE, data opravud lítají rychle, ale při stejném používání telefonu se mi dost navýšila spotřeba dat...
původní Xiaomi Mi3 si vystačilo s cca 700MB dat z 1,5gb balíčku a když jsem se rozšoupnul, tak jsem nepřesáhl 1,2GB, nový Honor 9 při stejném využívání stejných aplikací, během týdne spolkne přes 500MB :(
s přenosovou rychlostí roste i objem dat nebo to je vlastnost telefonu?

06.10.2017, 12:38 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2017-10-06 12:41:47
Bude to v telefonu, nastavení oprávnění, kdy jaká aplikace a jak často může data sosat. Zkus u Chrome nastavit úsporu dat, a pak povypínat aplikace, když je tel. vypnutý. Mám taky Honor 9, ale spotřeba OK oproti dříve S4 je to nastejno...
Nastavení oprávnění je celkem složité, náročné, je to ve více nastaveních, taky mi u některých aplikacích nefunguje přesně jak mám nastaveno v aplikaci, ale dle telefonu, např. widget s kamerami mám nastaven na aktualizaci 1 za 3 hodiny, ale widgety se aktualizují po každém zapnutí displeje... A to je jen 1 aplikace, co vím, že to nedělá dle aplikace, ale dle telefonu.