Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Rodinný auto kolem 150 tis

o Navštíveno 7719x o
o 06.10.2017, 20:44 | PK | Upraveno: 2017-10-06 20:45:57
Ahoj, jsem teď zase naštvanej na nynější auto, tak přemýšlím, že bych ho vyměnil. Nepreferuju celkem nic, asi mi je i jedno jestli nafta nebo benzín, chci hlavně něco spolehlivýho, kde občas vyměním olej, nějakej filtr a naleju palivo...Hlavně abych v tom odvezl rodinu (dvě děti v autosedačkách), kočárek za chvíli už nebude, tak se ušetří místo. Nechci to každou chvíli opravovat nebo řešit nějaký blbůstky. Rád bych, aby to do budoucna nemělo příliš drahý servis. Najezdím 15 tis za rok, město, mimo, občas dálnice. Možná bych přitlačil na penězích dejme tomu do 200 tis, ale kdyby to bylo kolem těch 150 tis, bude to lepší. Obecně po čem koukat? Co nejnovější? Co nejmíň najeto? Doložený servis podmínkou...Stálo by to na sídlišti u paneláku, tak aby se to taky moc nekradlo.

Projel jsem inzerce a vůbec nevím, na který konkrétní model se zaměřit :(

Předem děkuji.

o 06.10.2017, 20:51 | rencek
spolehlivé co se nekrade? co nějaká toyota ??
o 06.10.2017, 20:55 | rencek
o 06.10.2017, 21:08 | HIGHTOWER
CR-V

A asi nejlepší opravdovou servisní historii a aktuální stav auta a jak se majitel k autu choval.
o 06.10.2017, 21:22 | walish
Mondeo MKIV
o 06.10.2017, 21:24 | kasko
PK: o víkendu se rozhodne, jestli budu mít na prodej naše druhé auto v rodině.
Santa Fe, 2009, 2,7 V6, LPG, automat.
Spotřeba 10-14l plynu dle stylu jízdy.
Najeto 124000.
Cena bude někde okolo 200tis. max.

Kdybys měl zájem, ozvi se mi.

Za 3 roky, co jej máme byly náklady do servisu 3OOOKč, pokud neberu olej. /výměna motorku na mísící klapku na klimě /jedna polovina auta topila, druhá chladila/ a výměna prasklé hadičky od chladící kapaliny...
o 06.10.2017, 22:38 | PK
rencek: tip dobrej, už jsem na ně dřív koukal, ale určitě podmínka kombi apod. kvůli rodině a krámům, který všude taháme :)

High: Crv není úplně to pravý ořechový...

walish: na ně jsem taky koukal, ale nájezdy většinou už kolem 200 tis za ty peníze, tak nevím, jak to auto bude ještě bez servisu.

Kasko: Na tohle jsem teda vůbec nekoukal. Takhle si ten servis představuju! Když to rozsekneš, tak mi klidně pošli víc info do mejlu a já to promyslím.

o 07.10.2017, 02:25 | fredh
Koukni na corolu verso. Kolega to ma v praci a nemuze si to vynachvalit. Nesere se to, meni jen olej a filtry. Nepamatuju, ze by na to rekl krivy slovo. Mista i na me dost a hlavne vyssi posez. Japonci to inovujou snad deset let. Ma benzina 1.8, dela se to i sedmimistny a i s sestikvaltem. Ceny bych rekl ok a pokud najdes neco se servisni historii, tak nemuzes vybrat spatnej kus.

o 07.10.2017, 04:52 | All
Minulý týden jsem prodal tohleto [ Link ] za 230000,-. Možná stačí pohledat.
o 07.10.2017, 07:32 | camron
All: ale "tohleto" nebude mit moc velky kufr?

Za me je idealni volba pro 4 clennou rodinu nejaky Ford S-Max. Kufr dostacujici. Vzadu se mezi dve detske sedacky jeste v pohode vmackne pripadny dalsi dospely. Ale ta cena spis tech 200...
o 07.10.2017, 10:14 | PK
fredh: kouknu na ni.

All: přesně jak píše camron, tyhle auta mají nic moc kufr. Tchán má Sportage taky 2011 a kufr pro rodinný účely bída. Já teď měl půjčenýho na dva dny Kadjara, uvnitř místo v poho, na dětský sedačky taky v poho, ale kufr byl menší....

Camron: S-max se mi líbí od doby, co se prodává. Koukal jsem na něj jen letmo, znovu projedu inzerci. To že se vejde další cestující velká výhoda, protože sem tam takhle jezdíme.

Ideálně bych rád něco od 2015, najeto kolem 20 tis, jasný původ a servis...pak budu věřit tomu, že dalších 100 tis ujedu jen s běžným servisem. Bohužel za ty peníze to je sotva tak na fabii, kterých je na prodej asi milion, sem tam nějaký clio, logan...Nedělám si iluze, že za ty peníze něco takovýho seženu, jen mám strach abych se neopakovala moje historie s autama. Za posledních 10 let jsem měl 4 auta, všechno starý vrány (rok +-2000), km od 150 do 300 tis, ford, bmw, škoda, renault a do všeho tečou peníze stejně. Tohle "nový", pokud chci prostor a pohodlí, stejně vychází 10 let starý a 150-200 tis km a to se právě bojím, abych zase jen neservisoval...
o 07.10.2017, 10:57 | Collin
Pk: Ale pozor kolik kasko najel km za 3roky.. Píše druhé auto v rodině.. Takže pokud najel 10t km,moc problémů se neprojeví..
o 07.10.2017, 10:58 | Collin
Co Dacia Logan.. :) Taky sem o tem přemýšlel.. A za 200t Kč je snad už i nové..
o 07.10.2017, 11:52 | PK
Collin: To mě taky napadlo. Kámoš má lagunu 3 s 2.0 dci, najeto kolem 200 tis, mění olej a leje naftu, ale najede s tím 5 tis za rok a jezdí s tím jen delší trasy, na to ostatní má jiný auto. Na logana už jsem letmo kouknul, splnilo by to co nejnovější, co nejmíň km, když by bylo úplně nový, tak by nebylo co řešit kolem doloženýho servisu apod...ale je to takový humpolácký :D Na druhou stranu co bych za ty peníze chtěl, když chci nejlíp nový, nejetý za pár korun...
o 07.10.2017, 12:05 | Collin
Přesně,za ty love to stejně bude vybydlené vrak.. Je to nadlidský výkon najít auto v solidním stavu..
Já hledám už pár let :D ale vždy zvítězí rozum,páč mám extra spolehlivé vůz.. Ale už bych to chtělo větší, pohodlnější apod
o 07.10.2017, 12:22 | PK
Toho se právě bojím. Nechci dát dost peněz za auto, který na tom bude podobně jako ty moje předchozí, akorát bude o 10 let novější. Kdybych měl něco extra spolehlivýho jako ty, tak vůbec nic nehledám :)
o 07.10.2017, 13:14 | All
QQ má kufr 440 litrů a mně to zoufale málo nepřipadne. Dvě děti jsem odchoval s menšími auty. Za ty peníze bude mít S-Max 150000 km a 15 let nebo bude po bouračce.
Kupoval jsem auto minulý týden a v některých Daciích jsem byl vlezlý. Tuhle značku bych nechtěl ani kdyby měla kufr 1000 litrů a hejno otroků k zatlačení. Ojetou už vůbec ne. Na auto jsem ale měl jiné požadavky.
Rozumím požadavku na velký kufr s dvěma malými dětmi. Čemu nerozumím je požadavek na gigantický kufr i u spousty lidí, kteří jezdí 98% km po prázdnu.
Když už bych měl podobné požadavky asi bych se díval po něčem jako je Seat Altea XL - [ Link ] . Stejně ale bude potřeba hledat.
o 07.10.2017, 13:32 | Collin
Těch spoustu lidí 98% km co jezdí na prázdno víš jak..? Nakukuješ na ně na cestách..? :)

Pk: Jde o více místa,větší auto,větší bezpečnost..
o 07.10.2017, 13:52 | All
Ááále prosím tě, potkávám je denně v práci, u supermarketů, na výletních parkovištích, u kulturních akcí a čert ví kde ještě. Všichni je potkáváme, ta otevřená auta při nakládání dvou nákupních igelitek, kabátu před kinem atd. Zbytek si možná domyslíš sám.
Nebo jinak. Napiš mi co běžná rodina se dvěma dětmi vozí denně tak rozměrného, že je třeba opravdu velký kufr. A kolik takových rodin je? Dál mám ten pocit, že 600ti set litrový kufr bezpečnost auta nijak nezvýší...možná trošku při nárazu zezadu.
o 07.10.2017, 15:28 | Collin
Máš pravdu,všichni je potkáváme,ale osobně sem je tedy takto nepozoroval.. Pozorovat co kdo vozí,jak má velké auto apod. Síla..
o 07.10.2017, 15:28 | Collin
Máš pravdu,všichni je potkáváme,ale osobně sem je tedy takto nepozoroval.. Pozorovat co kdo vozí,jak má velké auto apod. Síla..
o 07.10.2017, 15:32 | All
Nedělej Švejka, prosím tě. Když jsem na parkovišti tak prostě vidím lidi otevírat kufr, nakládat/vykládat věci a nepotřebuju šmírovat na to, abych si všiml jak moc je kufr plný.
o 07.10.2017, 15:35 | AllInOne
Ja celej rok vozim v kufru jen hajzlpapir, ale kdyz neco chcu prevezt, nadavam, ze to ma napicu kufr :-D
o 07.10.2017, 18:15 | Collin
All,ano jistě,já ti rozumím.. Jen se nad tím prostě musím pozastavit.. ;) A dal bych už se jen opakoval..
o 07.10.2017, 21:26 | Kapka (M)
Mondeo MK4 Kombi...mysliš že budeš spokojeny..sam ho mám nejaky rok..a auto na pohodu..

[ Link ]

[ Link ]
o 07.10.2017, 21:57 | blázen
taky jsme měli tohle mondeo a spolehlivé a pěkné auto..
o 07.10.2017, 22:15 | PK
Kapka: mondeo je pekny, ale za moje penize to jsou najezdy 150 tis a vys, spis se to pohybuje kolem 200...to uz se prave bojim toho servisu jako spojka, turbo, podvozek apod...
o 08.10.2017, 12:13 | gizmi
Já odjezdil období s kočárkem s Hondou FRV s K20 v LPG. Skvělé auto, je to Honda, takže žádné problémy a hlavně se mimino dalo dát doprostřed dopředu, takže za jízdy člověk nemusel koukat dozadu a měl ho při ruce. To asi nenabídne moc jiných aut a proto jsem do něj šel.
o 09.10.2017, 06:23 | kasko
PK: tak Santa Fe jde z domu. do mailu jsem ti hodil pár fotek a informací. Pokud budeš mít zájem, ozvi se mi.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.304 sekund.