Navštíveno 8078x

Dnes som kupil v lidli ten utahovak na srouby na kola a zaujma ma jeho funkcnost pretoze pri rozjazde sa netoci potom sekne a roztoci sa a pri tom to vyda dost velku ranu,neskusal som na aute len doma teraz som ho doniesol,Ma ho niekto?
Ten co dal HT mam, ale je na hovno, ze nepovoli srouby z pozice utazeni, tzn musim pakou prvne vsechny srouby “odtrhnout” a pak uz to s timhle vytacim a sroubuju zpet.. cas to usetri ale skoda ze to nema takovou silu, mozna mam slabej kompresor, ten mam taky parkside
Ten co dal HT mam, ale je na hovno, ze nepovoli srouby z pozice utazeni, tzn musim pakou prvne vsechny srouby “odtrhnout” a pak uz to s timhle vytacim a sroubuju zpet.. cas to usetri ale skoda ze to nema takovou silu, mozna mam slabej kompresor, ten mam taky parkside
Rekl bych, ze mysli tento.
Dival jsem se tam na neho ted v tydnu, ale moc se mi to nezdalo
[ Link ]
Myslim ano ten aku + snura do zapalovaca,bohuzial mi nejde z mobilu sem pridavat foto
ale proste nefunguje ako klasicka utahovacka ani ako razovy utahovak,na 1/4 plynu motor toci ale hlava stoji.Pri 1/2 plynu (plynu no alu utahovacka ma plyn :D) no pri 1/2 plynu to vyda ranu nak svina a potom toci aj s hlavou,Musim otestovat na aute inak asi reklamacia

08.10.2017, 12:04 |
gizmi A to si vážně někdo myslel, že ze zásuvky zapalovače nakrmí povolovák na kola o cca 120Nm ?? :D :D :D
Mám kompresor Parkside (Lidl) a povolovák od Schneidera a vše funguje už leta super.. :)

08.10.2017, 12:16 |
Ian to co popisuješ tak tak fungují všecky tyto utahováky do zapalovače, elektromotor první roztočí setrvačník uvnitř pistole a ten při dosaženy určité rychlosti přenese krouťák na ořech, nemá to hocijaků silu ale kola to povolí.

09.10.2017, 07:25 |
Adler a co to takhle rovnou vyzkoušet na autě, když už to máš koupený?
než se ptát na fóru....
adler
bohuzial k tomu sa dostanem az pri prezuvani na zimne doretoze na letne disky mam bezpecnostne sroby vsetke takze ani 1 z 20 sa nemoze povolit utahovanom.Kupil som ho pre vypomoc pri prezuvani na zimne disky tak som napisal ci ho tu nahodou niekto nema

10.10.2017, 18:15 |
AR tak vyzkoušej na sousedním autě na parkálu :D

11.10.2017, 14:49 |
Samantus | Upraveno: 2017-10-11 14:50:04
je to presne pise jak Ian, taky jsem tomu neveril.. ale funguje to...
AR to by asi nebolo moc vhodne :D :D
Samantus: oukej dikes,keby nie tak reklamovat sa to da stale a v lidli sa s tym neseru to beru hned ani nekontroluju a vymienaju alebo vracaju peniaze
Dik vsem