Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > lidl-utahovak sroubu kol

o Navštíveno 8078x o
o 07.10.2017, 20:12 | nebsterish
Dnes som kupil v lidli ten utahovak na srouby na kola a zaujma ma jeho funkcnost pretoze pri rozjazde sa netoci potom sekne a roztoci sa a pri tom to vyda dost velku ranu,neskusal som na aute len doma teraz som ho doniesol,Ma ho niekto?

o 07.10.2017, 21:07 | HIGHTOWER
Myslíš tento? [ Link ]
o 07.10.2017, 21:25 | Tomášek
Ten co dal HT mam, ale je na hovno, ze nepovoli srouby z pozice utazeni, tzn musim pakou prvne vsechny srouby “odtrhnout” a pak uz to s timhle vytacim a sroubuju zpet.. cas to usetri ale skoda ze to nema takovou silu, mozna mam slabej kompresor, ten mam taky parkside
o 07.10.2017, 21:35 | Tomášek
Ten co dal HT mam, ale je na hovno, ze nepovoli srouby z pozice utazeni, tzn musim pakou prvne vsechny srouby “odtrhnout” a pak uz to s timhle vytacim a sroubuju zpet.. cas to usetri ale skoda ze to nema takovou silu, mozna mam slabej kompresor, ten mam taky parkside
o 07.10.2017, 21:44 | Ghofig
Rekl bych, ze mysli tento.
Dival jsem se tam na neho ted v tydnu, ale moc se mi to nezdalo
[ Link ]
o 08.10.2017, 10:45 | nebsterish
Myslim ano ten aku + snura do zapalovaca,bohuzial mi nejde z mobilu sem pridavat foto
ale proste nefunguje ako klasicka utahovacka ani ako razovy utahovak,na 1/4 plynu motor toci ale hlava stoji.Pri 1/2 plynu (plynu no alu utahovacka ma plyn :D) no pri 1/2 plynu to vyda ranu nak svina a potom toci aj s hlavou,Musim otestovat na aute inak asi reklamacia
o 08.10.2017, 12:04 | gizmi
A to si vážně někdo myslel, že ze zásuvky zapalovače nakrmí povolovák na kola o cca 120Nm ?? :D :D :D
Mám kompresor Parkside (Lidl) a povolovák od Schneidera a vše funguje už leta super.. :)
o 08.10.2017, 12:16 | Ian
to co popisuješ tak tak fungují všecky tyto utahováky do zapalovače, elektromotor první roztočí setrvačník uvnitř pistole a ten při dosaženy určité rychlosti přenese krouťák na ořech, nemá to hocijaků silu ale kola to povolí.
o 09.10.2017, 07:25 | Adler
a co to takhle rovnou vyzkoušet na autě, když už to máš koupený?
než se ptát na fóru....
o 10.10.2017, 14:51 | nebsterish
adler
bohuzial k tomu sa dostanem az pri prezuvani na zimne doretoze na letne disky mam bezpecnostne sroby vsetke takze ani 1 z 20 sa nemoze povolit utahovanom.Kupil som ho pre vypomoc pri prezuvani na zimne disky tak som napisal ci ho tu nahodou niekto nema
o 10.10.2017, 18:15 | AR
tak vyzkoušej na sousedním autě na parkálu :D
o 11.10.2017, 14:49 | Samantus | Upraveno: 2017-10-11 14:50:04
je to presne pise jak Ian, taky jsem tomu neveril.. ale funguje to...
o 11.10.2017, 18:06 | nebsterish
AR to by asi nebolo moc vhodne :D :D
Samantus: oukej dikes,keby nie tak reklamovat sa to da stale a v lidli sa s tym neseru to beru hned ani nekontroluju a vymienaju alebo vracaju peniaze
Dik vsem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3278 sekund.