Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Paypal - limit na příchozí platby

o Navštíveno 6993x o
o 21.10.2017, 00:20 | Mr.Scully
Mám na Paypalu konto od roku 2005, samozřejmě verified, přiřazená karta i účet atd. Poslední rok jsem prodal pár věcí a přišlo mi opakovaně mailové varování, že se blížím hranici 1800 EUR za přijaté platby a že musím něco prokázat, jinak mi konto omezí nebo zablokují. Blbý je, že NENÍ JAK. V mailu se píše, že v Paypalu bude notifikační ikona, na tu mám kliknout a pokračovat dle instrukcí. Ikonu skutečně vidím (červenej zvoneček) a když na něj kliknu, tak se dostanu do Message Center, kde není vůbec žádná zpráva a tím skončím. Prošel jsem snad veškerý nastavení Paypalu a nikde nevidím žádnej problém ani zprávu. Nesetkal jste se někdo s tím? Potřebuju Paypal využívat, klidně jim tam naposílám občanky a konta a karty, ale ono není jak...

o 21.10.2017, 12:47 | tykeev
to Mr.Scully:
ano, já jsem si tím před nějakou dobou taky prošel. Normálně se mi tehdy bloknul PayPal a v tom Message Center jsem viděl zprávu. Dle instrukcí jsem pak doložil potřebné dokumenty a během asi 2 dnů již bylo vše OK.
o 21.10.2017, 14:11 | Mr.Scully
Nj, ale pokud v Message Center žádnou zprávu nemám, tak jsem asi v loji, co? Protože nikde jinde v celém Paypalu nevidím žádný formulář nebo instrukce, jak to doložit... jediné, co mám, je ten mail, kde se píše, ať se podívám do Message Center, takže tím jsem se trochu zacyklil :-D
o 21.10.2017, 15:10 | worm03
někde tam zřejmě bude možnost jim napsat, tak jim napiš
o 21.10.2017, 17:54 | Mr.Scully
No psát do jejich indického call centra, to už vyjde nastejno jako jim poslat pohled v láhvi do moře... už jsem absolvoval dvakrát nebo třikrát a nedá se to, obvykle vůbec neodpoví... Proto jsem jen myslel, jestli náhodou někdo neměl stejný problém, že měl notifikaci, která ale nešla nikde zobrazit.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3611 sekund.