Navštíveno 6779x

[ Link ] Toto mě velmi zaujalo. D810 nemá bohužel výklopný dypslej a jsou situace, kdy bych to potřeboval. Jednak kvůli poloze vleže a jednak kvůli velikosti LCD na těle foťáku. YT je plný různých videií s podobnými aplikacemi. Zkoušel to někdo?
Čili otázkas: jaký nejlepší SW (aplikaci) kde stáhnout free a rozchodit to? Jsou tam také kupy issues, kdy to nechodí, jak má.A smartfouna má dnes každej s sebou...
Zdeny....psal jsi to ty? Ten slovnik, vyjadrovani, preklepy...nic z toho mi k tobe nepasuje?!
Však si to kúp a keď nebude vyhovovať tak zažiadaš o refund s popisom nedostatkov/chýb ktoré ti na tom vadia a peniaze máš do 3 dní späť, či?
Muslim: tp link mr3040 není už v prodeji a nechci tápat v něčem, čemu nerozumím.
2 Zdeny60: tak teraz ja nechápem, hovoríš a linkuješ SW na vzdialenú správu/hľadáčik foťáku, alebo nie? Že spomínaš nejaký router teraz... :-)
Keď áno, stále platí moja odpoveď, občas som to absolvoval keď developer nevydal free verziu appky u ktorej som si nebol istý funkcionalitou - aspoň u Apple, bez problémový refund po zažiadaní a uvedení pádnych dôvodov :-)
SW mám - ten jsme si koupil. Ale nemám HW - hledám. Kapito?
A pak - protože se router nastavuje, což není nikde popsáno (a je zdrojem potíží při spárování)-preventivně sháním zkušenosti.