Navštíveno 8179x

ahoj chci se zeptat nemáte někdo náhodou tento LCD monitor ?
[ Link ] zajímá mě kvalita jestli se na to dá koukat. libí se mi vzhledově. díky za info
klidně když bude za dobrý peníze ale potřebuji 2ks stejné.

25.12.2017, 08:15 |
Kapka (M)
a to chces na zabudobani do operek?a zvuk z toho vudes žesit jak? 2-zona z autoradia? jestli to chceš pro deti,vzal bych neco s vestavenym repro + třeba rovnou s USB vstupem a prehravačem...sam to mam takhle udelane u sebe v aute pro malou vzadu
Taky sem to tak řešil. Ipad Mini + to jejich pouzdro. Je to asi 4-5 let co jsem to dál do auta a zapl pohádku a děcko se mě z toho zablilo, tak sem to vyhodil:D
Tablet z elektrowordu za 1500, drzak za 400 a po starostech :D
chci to do A8 mám origo TV,DVD,atd.. stačí mi to pouze na to aby byl vzadu stejný obraz jako je na středovém panelu nic víc od toho nepotřebuji když teď prckovi pustím nějaký film nebo telku tak na to zezadu nevidí a pořád se mi vyklání ze sedačky. tablet nechci.

25.12.2017, 21:51 |
mrazik | Upraveno: 2017-12-25 21:52:58
Ja koupil pred asi 5 lety dve operky s LCD a nemuzu si to vynachvalit. Maji vlastni repro, jen tam pripojim usb klic a jede to. Je to schovane za zipem, takze neni videt, ze tam je lcd.
Drzak na tablet ma nevyhodu, ze pri nehode se tablet nebo drzak utrhne a dostat do hlavy tabletem nic moc.
je tohle stejný monitor ?
[ Link ] na pohled bych řekl že jo
Kdybys ho chtěl z ČR tak ho maj ve stualarmu za 1713,- maloobchod takže je možný,že dostaneš ještě slevu,ale dá se tam nakoupit jen na ičo registraci
www.stualarm.cz a najdi si
ic-716t
Davados: díky ale ten je jiný ja bych chtěl tenhle
[ Link ] typ ic-706t vypada stejně jako ten z číny ale tam vyjde na cca 900,- zaleží ale co to bude za kvalitu.
Teď koukám na ten tvůj první odkaz a v něm maj označení ic-706t,takže ho berou ze stualarmu +marže.Zkus tedy tu čínu.Při 2kusech už dost ušetříš
Omlouvám se.Chtěl jsem napsat původně 706.Nešel mi zkopírovat odkaz v telefonu