Navštíveno 8139x

Úžasná podívaná.Gratuluju
Jj, sledoval jsem- klobouk dolů.

07.02.2018, 08:20 |
Ravo Taky jsem sledoval. Pro mě to byl VESMÍRNÝ BALET. Nic víc není třeba dodávat...
To přistání 2 vzletový motorů bylo famózní, nicméně celkově vzato, Apollo bylo jednou tak silnější, lidstvo ztratilo 50let
Tam je škoda, že po přistání na Měsíci v roce 1969 nebyl desítky let další progres, resp. došlo vlastně k nepsanému vítězství souboje na dálku mezi USA a Ruskem a tím se situace uklidnila, osekaly se rozpočty v obou zemích a celý to na desítky let usnulo... když si vezmeme, s jakou relativně primitivní technikou se bezpečně přistávalo na Měsíci v porovnání s dnešními možnostmi, tak je obrovská škoda, že už se dneska nelítá na Mars nebo není na Měsíci dávno základna. Třeba se to teď změní. I když mě trochu vyděsilo, jak včera říkali, že byla jen 50% šance, že to vyjde :-D
moc jsem to nesledoval, ale dneska jsem četl, že tam byla Tesla roadster ? Eh pro nezasvěceného - má to nějakou pointu? Nebo to je jenom proto, že prostě na to měl prachy?
a ted jedna otazka, když je tesla roadster ve vesmiru, čí je to mejetek? Když si tam proto doletnu a vezmu :-)
Za normálních okolností by tam jako zátěž prý byl kus betonu,tak ten roadster je koukatelnější a pak,že to byl jeho kus=reklama nebo vtípek

07.02.2018, 11:33 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2018-02-07 11:35:38
Paráda, pecka, k tomu není co dodat...
Musk na Twitteru odpověděl, že když si pro to doletíš a přivezeš zpět na Zemi, tak je tvoje... Tak směle do toho ;-)
se bude divit až to Enterprise vyzvedne a paprskne mi to do garáže :-D

07.02.2018, 16:09 |
AR OO: už sem slyšel že tam pro to letí Star Destroyer :)

07.02.2018, 16:26 |
jedla jj Darth Vader je velkej fanoušek Tesly :-)

Ona se ta Tesla nebude vracet, poletí dál vesmírem, jako lidský posel. I když Van Allanovy pásy asi dělají problém.
[ Link ] I Hubblův dalekohled se při průletu těmito pásy vypíná.