Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz: firma Milacron

o Navštíveno 7025x o
o 13.03.2018, 00:58 | lostros
Ahoj, naskytla se mi zajimava prac. nabidka pro firmu Milacron CZ a zajimalo by me co si o ni myslite. Pracujete nebo pracoval jste pro ne nekdo? Spolupracujete s nimi nebo jim dodavate/odebirate. Rad bych vedel do ceho jdu protoze krome jejich oficialnich stranek nejsem schopnej si neco dohledat...
predem diky :-)

o 13.03.2018, 06:42 | fredh
Kde a na jaký pozici bys měl pracovat? Jako dělňas na hale u mašiny, nebo někde v kanclu? V ČR, nebo jinde?
o 13.03.2018, 09:05 | lostros
prace v kanclu na nizsi pozici v CR
o 13.03.2018, 18:34 | fredh
Byl jsem na pohovoru tady v Cechach, konkretne v Sasovicich na Vysocine na pozici programatora. Moc se mi to nelibilo - pracovni doba, podminky, mzda, prace jednotvarna... Nevzal jsem to.

Chteli rust, postavili halu za x milionu, mela se sem presunout vyroba z nemecka. Vysledek je, ze tu novou halu uz zavreli, lidi odesli, nebo byli odejiti...

Mam ve firme par znamych, jako obsluhy stroju. Porad si stezujou, na plat, na pracovni dobu atd.

o 13.03.2018, 19:41 | kiklop32
fredh

Na plat a pracovní dobu si stěžují všude...
o 13.03.2018, 21:17 | lostros
fredh: diky za postrehy ;-) jen se zeptam jak je to dlouho co jsi tam byl na pohovoru?

je tu jeste nekdo kdo tam pracuje nebo je s nimi v nejakem kontaku? Rad bych vedel jak tam funguje komunikace mezi kolegy a sefy, jestli plati to co se dohodne nebo jestli jsou tam podrazy na dennim poradku :-D

Z cech jsem odesel pred osmi rokama a ted se z rodinnejch duvodu vracim a popravde jsem zvyklej ze v cizine se s tebou nikdo nesnazi vyjebat za kazdou cenu a ze kazdej jeden clovek ma svoji cenu - to jsem v cechach moc nevidel :-D ale myslim, ze je ted trosku jina doba a verim, ze i v cechach se toho dost zmenilo :-)

jo a na plat a na pracovni dobu se nadava uplne, ale uplne vsude i v cizine :-D
o 14.03.2018, 05:29 | crestik
no tak to tě můžu ujistit, že za těch 8 let se nic nezměnilo, no, možná ano...ale zrovna tím opačným směrem, než doufáš :-)
o 14.03.2018, 06:16 | fredh | Upraveno: 2018-03-14 06:17:52
Tak jasně, je to klasika. Ale zase na druhou stranu můžu říct, že jednání na pohovoru bylo korektní a slušný. Ale požadavky nereálný. Programování na tři šichty, pořád na telefonu. Člověk by musel kdykoliv z domu dojet do firmy a řešit problém... Nic pro mě. Mám rád volnost a možnost si práci rozvrhnout a udělat, jak já chci. Na pohovoru jsem byl před cca půl rokem, když jsem věděl, že budu hledat práci. Zajímáš se o ty Šašovice?

Komunikace v této konkrétní pobočce probíhá formou interních mejlů...

Jinak já se vracím taky po pár letech z ciziny a pár firem jsem obešel, jak v čechách tak v rakousku (mám to k hranicím kousek) a moc nic jsem si nevybral, tak zkusím jít do soukroma. Kontakt z ciziny na práci mám, tak proč ne...

A jak píšeš, že v cizině s tebou nikdo nechce vyjebat, tak právě v tom rakousku jsem i zažil, že mi ani na začátku nechtěli podat ruku. Ale to byla jen jediná špatná zkušenost, jinak profesionalita, čistota prostředí, slušnost.
o 14.03.2018, 07:09 | lostros
fredh: ne to misto je na Vsetine, jeste porad jsem ve spanelsku, proto zatim vsechny pohovory a rozhovory probihaly po telefonu, coz zatim na pohodu, na pohovor a dohodnuti podminek jsme domluveni zacatkem dubna tak uvidim co z toho bude a nebude a jak se mi to bude pozdavat.

Jde mi hlavne o to, ze predpokladam, ze kdyz se neco domluvi, at piseme nebo ustne tak at to potom i plati ;-)

a jeste jednou diky za info!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3792 sekund.