Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zálohování aplikace-jak?

o Navštíveno 7115x o
o 14.03.2018, 18:55 | DaNNy
Ahoj, je tu někdo přes mobily? Potřebuju radu, jak zálohovat aplikaci, kterou mám nahranou v mobilu (přes google play). Aplikace už neexistuje a stáhnout nejde a pokud se mi něco stane s mobilem, tak už ji nemám možnost stáhnout. Proto bych si rád aplikaci uložil třeba do PC nebo na fleshku, abych ji případně mohl pak nainstalovat zpět do mobilu. Snad jsem se vyjádřil správně, moc tomu totiž nerozumím. Jedná se o Android a telefon Samsung.
Díky za rady

o 14.03.2018, 19:14 | Tomcat.530i
free appka na marketu "titanium backup" umí zálohy aplikací.
o 14.03.2018, 19:37 | DaNNy
super, díky mrknu na to
o 15.03.2018, 10:22 | xSam
Pak zkus pohledat nekde na XDA jestli neni APK. Dale doporucuju mrknout na alternativni market Aptoide, jestli tam ta apka neni.
O co jde?
o 15.03.2018, 10:23 | maresk
pro Windows je správce android telefonů, který se jmenuje MyPhoneExplorer ( [ Link ] ), do telefonu je třeba klient (je v Google play), umí zazálohovat data z telefonu i aplikace, největší plus je to, že je zdarma (donation ware-když chceš, můžeš přispět na vývoj).

Jinak to umí upravovat kontakty, odesílat sms z PC a spoustu dalšího (včetně synchronizace telefonu např. s Outlookem - kontakty, kalendář, úkoly...)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3007 sekund.