Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Stížnost pojišťovna ALLIANZ kam?

o Navštíveno 7435x o
o 16.04.2018, 11:09 | motyc
Ahoj, nezná někdo někoho výše postaveného z Allianz? Nebo komu si stěžovat? S lidma na infolince to nemá cenu, papouškujou pořád to samé dokola...nikomu mě nikdy nepřepojí...mají mi plnit škodu na vozidle, kterou mi způsobil jejich klient a pořád dělají mrtvého brouka a jen slibují...auto mám už dva měsíce zbořené a prachy nikde...v autorizáku mi to nacenili na cca 130 papírů, což je raketa a když jsem hned na začátku mluvil s technikem pojišťovny, který mi to přijel fotit, tak mi bylo řečeno, ať si dávám bacha na to, aby mi to zaplatili, že to nemusí plnit :D krásné pozitivní slova :D
už mě to přestává bavit celkem...Má někdo podobnou zkušenost? Případně jak to řešil? Očekával jsem teda zcela odlišné služby od jedné z největších pojišťoven v ČR.
Díky

o 16.04.2018, 11:32 | riviera.kidd
Za mne je allianz nejspolehlivejsi pojistovna, mam u ni vse, a nikdy zadny problem ani z plneni po vandalovi
o 16.04.2018, 11:33 | DaveX
Jj Allianz, brácha měl úrazovku, zrušil si koleno a neviděl ani korunu :D

o 16.04.2018, 13:16 | slama
S Allianz mám taky nicmoc zkušenost. 8.2.2018 si likvidátor nafotil auto a vyplacení škody proběhlo 15.3.2018. Volal jsem snad 2x týdně na infolinku a bylo to k ničemu... U ČSOBpoj jsem dostal peníze do týdne.
o 16.04.2018, 13:19 | motyc
Moje událsot je z 9.2. 2018 a stále nemám peníze...
o 16.04.2018, 13:46 | danix.m
Na reseni pojistne udalosti ma pojistovna 90dni.Ale je to divny,bezne se resi do 14dnu.Hlidal bych si aby vse bylo zaznamenane a podepsane,proste papiry v poradku,aby s tebou nemohli vyjebat...
o 16.04.2018, 13:48 | danix.m
mohou treba cekat na vyjadreni policie,tzn. uzavreni pripadu,az pak mohou plnit.Predpokladam,ze u takove skody policie byla...?
o 16.04.2018, 14:03 | motyc
Ano byla, viník od nehody ujel...policie ho pak vypátrala, viník se jí přiznal. Pak to šlo na magistrát kde mi volali, že je to jasný případ a není tam co řešit...pořád argumentují, ať si seženu nějaké potvrzení, ať obvolám to a toto...přece nejsem jejich sekretářka
o 16.04.2018, 16:12 | crestik
OT: měl jsem dvě DN, ani u jedné jsem nebyl viník..jeden měl ČP, druhý Uniqa. Oboje proběhlo dost rychle, bez průtahů, česká byla podstatně solidárnější a odškodnění tak akorát.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.346 sekund.