Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Piedra, Topstone

o Navštíveno 7130x o
o 09.07.2018, 12:35 | Losky
Ahoj, používali jste někdo tyto koberce na venkovní terasu (pergolu)? Celkem se mi to líbí, jen jsem koukal, že někde dávají na beton ještě epoxidovou penetrace, někde zase ne. Popravdě nechce se mi dávat zase cca 8tis za penetraci, tak jestli je to třeba u nového betonové desky.

Díky

o 09.07.2018, 21:18 | mrazik
Na jaře nám pokládala Piedra jejich koberec a maximálni spokojenost jak s firmou, tak hlavně s pokladkou. Dádalo se to na půl roku stary beton a těsně před pokládkou zbroušený beton. Žádná penetrace, nic takového, rovnou na beton a doporučovali to i ti co to pokládali.
Penetrace jedině pokud by byl beton sprašný nebo popraskaný.
o 09.07.2018, 22:22 | Losky
Kolik chtěli za práci?
o 09.07.2018, 22:22 | Losky
Kolik chtěli za práci?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5598 sekund.