Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dopasování a lakování péráka - typ na lakýru

o Navštíveno 7836x o
o 26.08.2019, 19:32 | axetom
Ahoj, před 16ti lety jsem ,,vykitoval a nalakoval'' jawu péráka. Co si budem nalhávat, bylo mi 15 a je to strašné. Chtěl bych ho dostat na veteránské značky, tak hledám typ na nějakého lakýru, který by byl schopný si pohrát se spasováním blatníků, místo kitu to vyklepat, dopasovat schránky a fouknout mi to do barvy čsn3004. Nejlépe plzeňsko, ale nebyl by problém dovézt i jinam. Opískování si mohu zařídit a přivézt jen opískovaný rám a plechy. Pokud by byl z větší dálky, také by to asi problém nebyl, ale v ceně 20k+ je asi lepší si to foukout sám.. :-(

o 27.08.2019, 10:24 | Pglock
Doporučim ti Kennyho v Brně.
Kámoš od něj má lakovanou Zetku a je to neskutečný peklo.

Cena? Levný to nebylo, ale stojí to za to.
o 27.08.2019, 13:16 | radek.613
Motorky a kola = největší prostřik, málo celistvých ploch, hodně rádiusů a spol = lakýrníky nijak extra oblíbená činnost. Těm 15-20k bych za ty leta "v oboru" docela věřil.... na druhou stranu, nebudeš to dělat každý druhý rok, ne. A poznámka na okraj - patina a dobou udržovaný/opravovaný stav má vždy vyšší hodnotu než novoleštěnky a přechomovanky. Tak zvaž jestli to má smysl - podmínkou získání veteránské testace rozhodně není to, aby to mělo nový megablejskavý lak, a pokud to po Tobě komise co to bude testovat chce, je to blbost...
o 27.08.2019, 16:19 | axetom
20k bych neměl problém dát a i s tím počítám. Ale 25k + práci klempíře, to to asi zůstane nakitované, místo vyklepání. Lak by i nebyl problém, na to bych člověka měl. ale primárně potřebuji to dopasování..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.