Navštíveno 7836x

Ahoj, před 16ti lety jsem ,,vykitoval a nalakoval'' jawu péráka. Co si budem nalhávat, bylo mi 15 a je to strašné. Chtěl bych ho dostat na veteránské značky, tak hledám typ na nějakého lakýru, který by byl schopný si pohrát se spasováním blatníků, místo kitu to vyklepat, dopasovat schránky a fouknout mi to do barvy čsn3004. Nejlépe plzeňsko, ale nebyl by problém dovézt i jinam. Opískování si mohu zařídit a přivézt jen opískovaný rám a plechy. Pokud by byl z větší dálky, také by to asi problém nebyl, ale v ceně 20k+ je asi lepší si to foukout sám.. :-(
Doporučim ti Kennyho v Brně.
Kámoš od něj má lakovanou Zetku a je to neskutečný peklo.
Cena? Levný to nebylo, ale stojí to za to.
Motorky a kola = největší prostřik, málo celistvých ploch, hodně rádiusů a spol = lakýrníky nijak extra oblíbená činnost. Těm 15-20k bych za ty leta "v oboru" docela věřil.... na druhou stranu, nebudeš to dělat každý druhý rok, ne. A poznámka na okraj - patina a dobou udržovaný/opravovaný stav má vždy vyšší hodnotu než novoleštěnky a přechomovanky. Tak zvaž jestli to má smysl - podmínkou získání veteránské testace rozhodně není to, aby to mělo nový megablejskavý lak, a pokud to po Tobě komise co to bude testovat chce, je to blbost...
20k bych neměl problém dát a i s tím počítám. Ale 25k + práci klempíře, to to asi zůstane nakitované, místo vyklepání. Lak by i nebyl problém, na to bych člověka měl. ale primárně potřebuji to dopasování..