Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > stabilizace napětí v autě..kapacitor?

o Navštíveno 11574x o
o 05.10.2019, 19:35 | maiky46
zdravim , mam takový problém land rover freelander 2 td4.

pořád vyskakuje hláška : transmission fault traction reduced, prostě problém haldexu i když vše funguje a zabírají všechny kola kdy mají,

zkoušel jsem dvakrát nový olej a filtr, zkusil jsem i nové čerpadlo haldexu, novou baterii a hláška vyskakuje pořád,

Myslím si že dochází někde ke kolísání napětí a jednotka pak blbne, napadlo mě zkusit dát za baterii kapacitor třeba 5farad zda by to nepomohlo..???

o 05.10.2019, 19:37 | maiky46
alternátor dává dobře přes 14, baterie jsem zkoušel už dvě nové a je to stejné.

bud musí být problém s napětím kdy jednotka nedokáže nějaké výkyvy vyrovnat a nebo musí být problém v jednotce haldexu a chce přehrát software či je v ní nějaký fail... na internetu je o této hlášce mnoho a mnoho ale nic nikam nevedlo co jsem zkusil
o 05.10.2019, 19:40 | maiky46
v autě originál audio alpine, ale odběr hudby problém nebude si myslím jelikož hláška vyskakuje i bez ní.ale občas mi třeba jde handsfree a někdy nejde tak tam někde bude studený spoj což by také mít vliv nemělo.

spíš mi jde o to zda kapacitor může vychytat i běžné výkyvy napětí v autě které nejsou od hudby.
o 05.10.2019, 19:59 | kiklop32
Pokud jsi tam dal baterii, která by měla odpovídat tvému autu, tak kapacitor nepomůže. Koukni po mínusu na baterce ( motor a kastle ), tam bych prvně hledal problém. Pak si změř při nastartovanym motoru napětí na baterce a pak, to bude asi ojeb, napětí na tý jednotce za jízdy, budeš si muset udělat a natáhnout kabely do auta. A sleduj jestli to nepadá.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4627 sekund.