Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkušenost s Toyota proace verso?

o Navštíveno 10238x o
o 10.01.2020, 18:14 | xSam
Ahoj všem,

kámoš shání nějaké rodino/pracovní auto a zaujalo ho tohle.
Máte někdo zkušenost? Jakou naftovou motorizaci?
Případně jaká je alternativa?
Mně osobně se to moc líbí a dá se to pořídit nový, za docela zajímavý prachy.

Díky za rady, tipy

Sam

o 10.01.2020, 19:22 | KaZaN
Já musím říct, že než jsme koupili nakonec Sharana, byl to horkej kandidát, taky s emi to moc líbí, ikdyž teda ta VIP verze nebo jak se jmenuje to nejvybavenější, to už úplně levný nebylo. Tady u nás to má i dost vietnamců, který jak víme jsou hodně pečlivý při výběru a co sem se ptal, tak jsou spokojený a to to maj i takový ty večerkáři, co tomu nakládaj denně dardu. Obecně tahle komunita Toyoty miluje jako spolehlivý auta, většina z nich má rodiny v USA a tam je to prej pro ně number one značka. Osobní zkušenost mám jen s osaháním interiéru a docela good, sedáky se mi taky líbily. Auto je to z toho tria klonů nebo kolik jich je asi nejhezčí, pažout sice taky nevypadá zle, ale ta Toyota mi přijde nejvíc nadčasová. Kytrón se mi nelíbí ani zepředu ani zezadu.
o 11.01.2020, 08:45 | DaveF | Upraveno: 2020-01-11 09:46:39
Já jsem se rozhodoval mezi Citroenem (protože od nich občas něco bereme) a Fordem a nakonec vyhrál Ford Tourneo Custom, prostě se mi líbil víc a je mi Ford bližší. Taky má svý mouchy ale to má třeba Multivan taky a je o nesmysl dražší :-)

Jinak jsem na tuhle řadu zatím neslyšel asi nic špatnýho. Aktuálně už to auto nabízí i Opel jako Zafiru

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1607 sekund.