10.01.2020, 18:14 |
xSam Ahoj všem,
kámoš shání nějaké rodino/pracovní auto a zaujalo ho tohle.
Máte někdo zkušenost? Jakou naftovou motorizaci?
Případně jaká je alternativa?
Mně osobně se to moc líbí a dá se to pořídit nový, za docela zajímavý prachy.
Díky za rady, tipy
Sam

10.01.2020, 19:22 |
KaZaN Já musím říct, že než jsme koupili nakonec Sharana, byl to horkej kandidát, taky s emi to moc líbí, ikdyž teda ta VIP verze nebo jak se jmenuje to nejvybavenější, to už úplně levný nebylo. Tady u nás to má i dost vietnamců, který jak víme jsou hodně pečlivý při výběru a co sem se ptal, tak jsou spokojený a to to maj i takový ty večerkáři, co tomu nakládaj denně dardu. Obecně tahle komunita Toyoty miluje jako spolehlivý auta, většina z nich má rodiny v USA a tam je to prej pro ně number one značka. Osobní zkušenost mám jen s osaháním interiéru a docela good, sedáky se mi taky líbily. Auto je to z toho tria klonů nebo kolik jich je asi nejhezčí, pažout sice taky nevypadá zle, ale ta Toyota mi přijde nejvíc nadčasová. Kytrón se mi nelíbí ani zepředu ani zezadu.

11.01.2020, 08:45 |
DaveF | Upraveno: 2020-01-11 09:46:39
Já jsem se rozhodoval mezi Citroenem (protože od nich občas něco bereme) a Fordem a nakonec vyhrál Ford Tourneo Custom, prostě se mi líbil víc a je mi Ford bližší. Taky má svý mouchy ale to má třeba Multivan taky a je o nesmysl dražší :-)
Jinak jsem na tuhle řadu zatím neslyšel asi nic špatnýho. Aktuálně už to auto nabízí i Opel jako Zafiru