Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Česká pošta

o Navštíveno 2771x o
o 08.08.2008, 16:46 | Tommy69
Mám otázku pro ty co čsteji posílají balíky. Můžu vyrazit na svojí poštu když podle on-line sledování balíku moje zásilka nehybně leží u nich již druhý den? Včera mi to přišlo na hlavní poštu do prahy, odtud mi to doručovali, ale byl jsem v práci takže to převezli na poštu co mám za rohem. Podotýkám že to vše se stalo včera. A dnes nic. Lístek není nic neí balíke není a já jsem nasranej. Vydaj mi to když jim řeknu číslo balíku?? Díky T.

o 08.08.2008, 16:48 | dj.DEKL
Vydaj ti ho i podle jména...
o 08.08.2008, 16:48 | mishan | Upraveno: 2008-08-08 16:49:12
podle čísla balíku bys to měl dostat bez problému
o 08.08.2008, 16:58 | HIGHTOWER
jj, podle čísla balíku, podle jména taky, běž tam, stačí OP a vydaj ti ho, tedy by měli :-D
o 08.08.2008, 17:06 | Tommy69
Ok. Díky..skočím tam
o 08.08.2008, 21:33 | Šestikule
nebo jim zavolej, řekni čas kdy to chceš přivést a hotovo
o 08.08.2008, 22:30 | Rudi
klasika, co bys nechtěl :-)
o 09.08.2008, 06:56 | jozamucha
to se stává běžně , nemusíš ani dosta lístek do schránky a kdybys byl náhodou doma jako my , tak ani pošta nezvoní - to je moc práce

radši si tam dojdi , at to nepošlou zpátky
o 09.08.2008, 08:09 | DJ_Felda
JAko jozamucha. Posta uz nedorucuje skoro vubec baliky a dopisy nebo pohledy obcas necha v jinem baraku.Stalo se uz nekolikrat,ze jsme meli v baraku postu z jineho baraku.A co setyce baliku? Neni to tak dlouho,co jsem byl doma a cekal jsem na balik.Odesilatel ho odeslal a jeste mi volal,z jde akorat z posty.Pak mi jeste volal a rekl mi i cislo baliku.Tak jsem cekal den,dva,tri,ctyri a patej den mi to nedalo,tak jsem sel na postu a tam mi rekla,ze balik uz tam meli dva dny a ze oznameni mi dali do schranky.Hahaha,zadne oznamenni jsem nemel.Protoze jakmile je barak zavrenej,tak na to kaslou a ani nezazvonej a jedou pryc.A to nezvonej ani na sousedy.Proste jsou to lenosi a nemam je rad.Proto radeji si pres ne nenechavam nic posilat,pokud nemusim.
o 09.08.2008, 14:59 | Tommy69
Tak jsem byl a balík mi bez problémů vydali. Díky za rady
o 09.08.2008, 16:06 | JP
Záleží to na konkrétních lidech - mě třeba vozej všechny balíky a to maj jednoho starýho shnilýho Transita na +- 15.000 obyvatel.
o 09.08.2008, 17:35 | HIGHTOWER | Upraveno: 2008-08-09 17:36:38
já když si stěžoval, že mi neoznámili, že mám balík na poště a pak mi poslali až druhé oznámení, tak pak asi 2-3 měsíce fungovalo to, že zvonili vícekráte, zda opravdu není někdo doma a nebo když hodili do kastlíku i obyč poštu, tak taky, protože prej mi to tam tenkrát 100% dali a muselo to asi uletět :-D Ale teď už je to zase ve starých kolejích :-(
A vychytat, kdy přijde pošťačka je nemožný, každý den, každý týden jinak, jednou v 8:00, podruhé zase ve 14:00, další den zase třeba v 10:30, prostě naprd.....
o 09.08.2008, 21:45 | GooGoo
Postaci uz si dopredu pripravuji lejstro o nezastizeni. Mam na to dukaz, byl jsem pro balik a rekli ze mi prisel jeste jeden, vzal jsem je teda oba a co nebylo druhy den ve schrance listek o nezastizeni na balicek ktery jsem mel uz den doma :-D no k popukani
o 10.08.2008, 13:09 | Maxík
Tak poprvé mi balík nedorazil ani do mého města a vrátil se zpět. Poslán podruhé dotyčnou a sledován kde je. Píše, že už ho mám na poště. Tak jsem si pro něj šel, balík na poště byl ale ve schránce žádnej papír nebyl...Takže by byl balík opět poslán zpět...:-/
o 16.09.2015, 15:12 | HIGHTOWER | Upraveno: 2015-09-16 15:14:08
To už si dělají trochu srandu? Včera podán doporučený dopis, Praha 5 - Praha 9 a dnes stále leží na podací poště? Kdy ho ráčejí doručovat za těch 36,- Kč za jednu A4 textu?????????

Na další doporučený balíček čekám, podán v pondělí a aktuálně někde v Praze se dopravuje na doručovací poštu. Si dělají ( . )( . ) nebo ( )( )???

Takže pokud to nepošlu ještě dražší službou za 50-60,- Kč, tak to nepřijde ani do dvou dnů?????
o 16.09.2015, 15:15 | Freerider
Mně to přijde úsměvný :oDD

Podání balíku 28.8., doručení 4.9.

Akorát, že podání se odehrálo v Tokiu... :oD
o 16.09.2015, 15:24 | AR
HT: a ty se něčemu divíš? Já třeba čekal balík do ruky, doma žena a nic, pošťák nezvonil, jen jebnul do schránky lístek. A to je příplatková služba....už mě i párkrát řekli "jé vy jste doma? vy ale nebýváte doma, tak to preventivně nevozíme"....
o 16.09.2015, 15:31 | HIGHTOWER
AR: stačí si stěžovat a vrátí poměrnou část ceny, když to třeba nedodají do avizované doby, koukal jsem a u doporučeného psaní nemají vůbec uvedený, do kdy dodají. Pak leda EMS za 111,- a to je do druhého dne, teoreticky... Ano, divím, neb zdražují, a když nezaplatíš jak mourovatý, tak nedoručují a přednostně jedou jen težce zaplacené zásilky. Nevím, proč už den se doporučený dopis nehnul z místa, co teprve úplně obyčejný dopis, ten snad nedoručují vůbec...
o 16.09.2015, 16:10 | AR
stěžování jsem zkoušel a bez nějakého kloudného výsledku, tak už jsem to vzdal.
o 17.09.2015, 08:28 | Spooky1
No vidíte a me postacka vola jestli bude někdo doma,nebo to ma nechat na poste abych si to mohl vyzvednout cestou z práce a nemusel čekat do 16ti az se vrátí z rozvozu a i prozvoni, když se blíží k baráku,protože nemám zvonek...
o 17.09.2015, 23:37 | Mr.Scully
Reklamace jsou k ničemu, v nejlepším případě vrátí rozdíl mezi balíkem a balíkem do ruky, takže třeba dvacku a strávíte tam hodinu vyplňováním A4 formuláře.

U mě pošta byla teď nějakou dobu v pohodě, akorát mě naštvali koncem srpna, protože mi volal pošťák, že pro mě něco má a já říkal, že nejsem doma, tak mi to nechal na poště bez dalšího upřesnění. Jdu teda na poštu (bez papíru), vydají mi balík a potud se zdálo vše OK... a až po třech týdnech jsem zjistil, že jsem tam ve skutečnosti měl balíky dva a nikdo mi nic neřekl. *Naštěstí* jsem to náhodou zjistil relativně včas a hlavně ještě předtím, než ho odeslali zpátky do zahraničí.

Jinak skvělá čerstvá zkušenost s UPS - balík (za velmi rozumnou cenu!) odeslán z Británie teď v pondělí ve čtyři odpoledne, v sedm byl už na letišti v Londýně, v jedenáct v noci přiletěl do Kolína nad Rýnem, v pět ráno byl v Praze, v sedm v Plzni, v půl osmý už ho rozváželo auto. Dostal jsem balík z Británie do Plzně během jednoho dne, úžasný. Cenově to vyšlo v podstatě nastejno, jako kdybysme to poslali poštou a čekali na to následně týden.
o 18.09.2015, 06:59 | walish
Já hodně nedoporučuju InTime. Neustálé problémy, garance doručení do 24hodin se obvykle protáhne tak na 3 dny a celkově ten přístup je příšerný. S poštou je taky občas něco, ale už sem tam s nima udělal pořádek, tak je to vesměs v pohodě. Ups, DHL i PPL super.
o 18.09.2015, 07:38 | HIGHTOWER
Balíky je alternativa, ale obyč dopis, doporučený dopis?

Podal jsem mailem reklamaci, žádná odpověď, dnes jdu na pobočku podat reklamaci a pokud do pondělí dopis nenajdou, tak podám trestní oznámení, neb 1 dopis doručili a druhý, ke všemu větší formát, ztratili? Nějaká svině do něj beztak vlezla, tak ať si to užijou zm*di...
o 18.09.2015, 08:30 | kuja
Hightower: Ono je to na poste i podle xichtu a szmpatii. Parkrat sem si vsim, za na vetsich postach maj na dopisy vic bedynek. A kazda se vozi v jinou dobu :) Takze je klidne mozny, ze pokud je clovek nesympatickej, tak to postacka da k poslani az na dalsi den :-)
o 18.09.2015, 11:09 | HIGHTOWER
Posílal jsem 2 doporučený najednou, ten jeden byl druhý den doručen. Ani dnes na dotaz v systému nevědí, kde dopis vlastně je...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1644 sekund.