Navštíveno 33969x

15.08.2008, 20:54 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2008-08-15 20:54:19
:-)
Do výběrového řízení na šestnáct rychlých policejních aut se přihlásilo šest firem. Nabízí vozy Škoda Superb, Volkswagen Passat, BMW trojkové řady nebo volva. Policie odmítla sdělit podrobnosti o konkrétních nabídkách.
Tak to jsem na to zvědav.....
[ Link ]
koupí 5 aut a zůstanou feldy 1.3 :D zbytek peněz si rozeberou

15.08.2008, 21:35 |
JP Já teda nevim, ale myslim, že ani M3 nejezdí 250, když se do ní nenaleje benzín:-). BTW jestli to má mít 0-100 do 7s, tak to už proti ST220 (kterou jsem na silnici viděl naposledy tak půl roku zpátky) nebude takovej rozdíl ne?
JP: já ji viděl měsíc zpět, doprovázela po Brně nadměrnej náklad:-)

15.08.2008, 21:51 |
JP Jo jo, taky většinou doprovází různý papaláše jako Bush apod. Na tyhle highspeed akce je rychlý auto potřeba, vo tom žádná:-)
Naaaahodu, ja potkal STecko na D2 kdyz merily...
Proletel jsem kolem na masine zrovna kdyz jsem zkousel topspeed a kuci nic :o)))
:-)))) to víš, kdybys jel s nadměrným nákladem, tak to by se hnedka přidali :-), to mají natrénováno, ale nějaká mašina, to potkávají stále, nic zajímavého pro něj....
to Phitypaldy: on si jen pohladil tu svou 220ku a řekl si toho bych předjel :-D a zase šel spát :-)

16.08.2008, 09:24 |
Kapka (M) | Upraveno: 2008-08-16 09:25:31
no to nekde nekdo asi malinko nezvladnul...Superba jako rychle policejni auto ??? pochopil bych OctaviiRS..ale klickovat se Superbem v rychlostech 200 km/hod nekde po dalnici..to bude zase rozmlacených aut

16.08.2008, 09:28 |
Q ty auta dálnici stejně neuviděj. když ST vidím, tak je na benzínce a kluci relaxují, případně provádí hlídkovou činnost - jezdí si s ním kdo a kde chce. V pondělí sem ho potkal u nás v sídlišti, hoši něco hledali.
bysme mohli udělat soutěž - kdo, kde, v kolik hodin, RZ a při jaké činnosti ST viděl... :-(
já potkávám ST-čko poměrně hodně často na D8
většinou na úseku mezi Roudnicí a Lovosicemi
jakykoliv supersport, pripadne "supersport" je pro MV hlavne imidzovka, uplne stejne jako pro mladeho sampona, ktereho taky vsichni do te doby znali jen z felicie. ze by mely cca 3 aktivni auta nejaky vliv na dopravni situaci v CR asi neveri ani Langer.
pokud by byla snaha o funkcni system, tak uz maji bez humbuku nakoupene civilni octavie RS - u nas podle me nejlepsi pomer vykon/nenapadnost.

16.08.2008, 10:03 |
Kapka (M)
stejne jako mycTD... koupil bych jim OctyRS...ma to v zakladu 200PS...nejaka uprava ridici jednotky se zarukou je dostane na 220PS...a to jim myslim staci..pokud jim bude chtit ujet borec treba v BMW650i tak stejne nemaji sanci..tak houknou do vysilacky a pristi hlidka by ho mela o par km zastavit klidne i treba pomoci pasu s bodakama atd... plus ty Octy budou v provozu nenapadne,ne treba jako RS4 nebo M3 kde to auto se da poznat už na nejakou vzdalenost
... hlavně ne BMW... naposledy jezdili se zadohrabem před 20 lety :-D joke...
OII RS ... mělo by dostačovat...
R36 by také nebyla špatná volba, ale RS OII, úplně ideální a při dnešním provozu na dálnici, kde si každý druhý trucker myslí že je asi Vršecký, tak si troufnu říct, že by měl i majitel BMW650 co dělat RS ujet, hlavně když tam bude vnitří maják a houkačka, tak víc volnosti vynutí.

16.08.2008, 13:39 |
PL113 Já teda nevím, ale kritéria pro to výběrový řízení jsou jasná, tak nevím proč tady řešíte OII RS? Potřebujou rychlý auta na honění dálničních pirátů a podle vyjádření ministerstva STčka svůj účel plní, takže ty se prý použít nedají....no a zamyslete se vy co navrhujete RS, to je z bláta do louže! Proč myslíte, že chtějí rychlý auta? ST jsou zaměstaný (to netvrdím já) na max a co jinýho mají? V RS by stejně měli problém, když kdejaký 10 let starý V6 jede stejně, možná rychleji než OII RS!

16.08.2008, 14:18 |
Kesam No i pekny přispěvky tam jsou :D Pro
policajty by měla stačit Škoda 105/120
15.08.2008 17:19 honzajaka nevhodný příspěvek? reagovat
Policejní „žihadla“
Policejní „žihadla“ by měla být značky Botas a vyhnat policení nemakačenky do ulic!
15.08.2008 15:34 NT05 nevhodný příspěvek? reagovat
takova nase Kobra 11
nebo need for speed - ferari nebo porsaky - Superbu utece aji teta s kozou ....
PL113 - dle mýho je jen škoda, dát jim něco lepšího než OII RS ;-)
teď mě jen tak napadlo a myslím, že by to nebylo vůbec od věci, klidně velký objem a dát tam LPG - na běžný ježdění super a nestálo by to tolik a mohli by všechny auta jezdit stále a nemusela by se hlídat spotřeba - a když by už někoho měli nahánět, přepnout na benzín a už letět.
Co vy na to? Dle mě by to bylo nejrozumnější žešení, protože hlavně kvůli spotřebě ST220 nejezdí tolik, kolik by bylo třeba :-(

16.08.2008, 16:44 |
JP HT: Nehledá se nejrozumnější řešení, ale "nejmazanější" řešení:-)
já vím, jen mě to tak napadlo :-)
A hledá se řešení, aby si namastil kapsu tehle kamarád, tenhle kamarád a ještě tenhle kamarád :-D
HT: kamarad si namasti kapsu v kazdem pripade, tady uz jde jen o to, aby to nebylo za uplnou kravinu.
ale furt si myslim, ze spotreba mondea neni ten pravy duvod, proc nepotkas na silnici policajta.
No, policajta nepotkáš proto, že jich je málo, to je jednoduché, ale proč nepotkáš ST, toť otázka.....

16.08.2008, 20:48 |
BALI tykeev:to je tim že tam je stanice dálniční policie...tak to občas jedou na pár km vyvětrat aby se neřeklo :-D
Oktavku RS si spousta aut povodi jak pochcanou kocku... ale zase na druhou stranu je polisum skoda davat neco lepsiho :) A v kombinaci s majakem by jim to mohlo na vetsinu akci stacit.
PCR potrebuje akorat auto, u ktereho bych se necitil trapne, kdyz me ve stoupani nemuze predjet, zbytek se da zvladnout logisticky.
poradat s jednim supersportem na dalnicich nejakej gumball je samozrejme nesmysl.
.mycTD - máš pravdu, u srábky 1.4 trošičku kopeček a už nám začala rychlost z nějakých 180 klesat až na 155 a když to byl trošičku větší, tak se muselo podřadit na 4, jinak by jsme asi začali couvat :-D A co jsem jezdil s plno autama, tak prostě tohle je doména koncernových aut (motorů), prostě do kopce se ufuní až to hezký není :-(
Tady je přímo o jaké auta a motory jde:
[ Link ] 

17.08.2008, 14:02 |
Rudi sem zvědav, klidně ať jim to koupěj, ať v tom jezděj, jen ať pak s tím nedoprovázej nadměrnej náklad jako doteďka...
Hajty, trosku soudnosti, snad si nemyslis, ze jinejch linejch 55kW vykonu by vas vysvihlo na kopec bez ztraty rychlosti? A proc ma fabie 1.4 psanou maximalku 167 a vy si to svihate 180?
No tak já to beru, že to zpomalí, ale že tak moc a tak rychle :-(
A proč 180? No, když jedeš k DN, kde jsou vážně zraněný, záchranka ani hasiči tam ještě nejsou a ty to musíš ještě ke všemu vzít o kus dál a vrátit se, neb je to ve druhém směru a máš to na místo 17 km, tak se nediv, že to ženeš co to jde a ta líná mrška se z kopce na těch 180 dostane...
Z kopce mozna, ale urcite ne do kopce se dvouma porezama jako ses ty.
No ja bych bral tu Skodu Superbe nebo RS
Škoda Octavia II RS: 280 Nm při 1800-5000 otáčkách, výkon motoru 147 kW při 5100-6000 otáčkách, max. rychlost 240 km/h, zrychlení z 0 na 100 km/h: 7.3 s
Ty krávo, tomu bych ujel asi i já. Ať si koupí 330xi nebo toho novýho Passata a nevymejšlí zas něco se škodovkama :-)
Spousta chytrých co tady pořád řeší ST220, ale proč se mají nahrazovat asi nikdo neví?, jak dlouho už je PČR má v provozu?.
jen se těšim když koupěj passata jak se jim vyserou DSGéčka :))))
+když tam budou sedět nějaký normální cajti co maj botu 43 tak stejně pojedou do prd*le neb jednou botou zmáčknou plyn i brzdu :)
ať žije VW
když už tak jsem pro BMW . . .. . símír hadr :))
Nismo: Mám botu 44 a nemám problém se šlapáním obou pedálů u BMW530d ani u Passatu 2.0TDI ani u OII 2.0TDI, myslím že ty mezery jsou u všech hodně podobné, ale můžu tě je přeměřit.
U bmw je brzdovej pedál schválně blíž plynu, to je známý. Každopádně našim příslušníkům by i ta ochcáva stačila, stejně nikoho honit nebudou, aby neohrozili ostatní účastníky provozu přeci!

20.08.2008, 18:33 |
Kacko Ja mam botu 45, mam sportovni pedaly - brzda je od plynu cca 1cm daleko a naprosto bez problemu. Da se rychle zvyknout.. Navic kdyz brzdim a podrazuju, tak do toho muzu lehce cpat meziplyn;)

22.08.2008, 14:07 |
Dr.T | Upraveno: 2008-08-22 14:08:31
maji tyto auta staly 4x4 nebo je v tom elektro haldex? fakt nevim, nestudoval jsem to ted

22.08.2008, 14:24 |
Dr.T ale jak se divam na cenovky, tak i impreza STI a mitsu lancer jsou v podobnych cenovych relacich...