Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > VYSLEDKY: Fast Tuning Meeting, Olomouc, 30.5.2009

o Navštíveno 11797x o
o 31.05.2009, 06:36 | Zdenek (A)
Vysledky "vodniho pola" v Olomouci: [ Link ]

o 31.05.2009, 10:37 | mega1
no krasa, krasa.. uz na to radsi nebudu sahat ten tejden nebo si zas nekde neco prepnu :-D
o 31.05.2009, 11:20 | Dragster
To je rychlost s výsledkama, super a všem gratulace k dosaženým výsledkům.

Neměl by někdo fotku instalace hi-fi ve vozidle P206 Petra Mořkovského, nebo aspoň jaké má použité komponety?

Průběžně po 3 soutěžích ESPL Experienced 4 woofers
1. Botík - 22b
2. Turčani - 20b
3. Lev - 16b
4. Mořkovský - 13b
5. Pelc - 10b
6. Najmon - 3b

o 31.05.2009, 11:22 | kojak
dragster:ma tam 2xMNC
o 31.05.2009, 11:24 | kojak
tlaci mu to dost dobre!!:-))
o 31.05.2009, 11:36 | peetm | Upraveno: 2009-05-31 11:39:15
Dragster: Mám tam 1xMNC
o 31.05.2009, 11:44 | pepe689
no a co tam ma ??
he aby se zacal Milan bat :-)))
o 31.05.2009, 11:52 | peetm
Myslím, že se mě nikdo nemusí bát :-))
o 31.05.2009, 11:52 | kojak | Upraveno: 2009-05-31 11:53:01
peetm sory sekol som sa o jeden kus!:-)) ale aj tak ti to dobre tlaci:-)))))
o 31.05.2009, 11:54 | peetm
Kojak díky. Ale myslím, že jsou lidi, kterým to tlačí určitě víc než mě.
o 31.05.2009, 11:54 | pepe689
to peetm nemas fotky nekde svojeho vozitka
o 31.05.2009, 11:55 | pepe689
no ono podle toho jaky trefis track ze :-)))jinak zkousel si DB nekdy ????
o 31.05.2009, 11:58 | kojak
peetm:ale ked skratis kabel tak to bude zatial stačit vtej tvojej kategorii!:-))))
o 31.05.2009, 12:23 | peetm | Upraveno: 2009-05-31 12:24:48
Pepe689: DbBrag včera 146,5. Kdyžtak Ti pošlu nějakou fotku.
o 31.05.2009, 12:26 | peetm
Kojak: Přesně jak píšeš. Pokrátit dráty a uvidíme. Ještě musím změnit i to připojení u baterky. A hlavně nějaké ty fotečky.
o 31.05.2009, 12:32 | pepe689
posli posli .-))
o 31.05.2009, 12:38 | peetm
Pošlu, pošlu, jen musíš chvíli vydržet.
o 31.05.2009, 12:51 | peetm
Pepe689: Něco málo máš v meilu
o 31.05.2009, 15:01 | Raimmii
Měl bych dotaz to MNC je jaká značka přesně? Díky také by mě zajímalo foto peetmova kufru jeli to možné ;-)
o 31.05.2009, 16:12 | rebel
pepe689:No bát né.Spíš zas předělávat .No ted to sice moc netlačí ,ale na poslech hudby jsem spokojenej na to mi to tlačí aš aš.
o 31.05.2009, 16:18 | rebel | Upraveno: 2009-05-31 16:22:06
peetm: jo jo kolego hod sem prosím jednu dve foto audia také jsem zvědav nějak sem v olomouci nestíhal koukat Díky Milan
Zdenek :super takle rychlé výsledky vodního pola no poklona :))
o 31.05.2009, 18:56 | kojak
rebel:to je pravda ze na poslech to stači aš aš!:-))
o 31.05.2009, 19:27 | rebel
kojak: čus co to bylo za auto 206 Petra Mořkovského.Nějak mi to uteklo nevíš?
o 31.05.2009, 19:41 | peetm

foto k příspěvku  od peetm

o 31.05.2009, 19:43 | peetm

o 31.05.2009, 19:44 | peetm

o 31.05.2009, 20:11 | kojak
rebel:cus! ano 206
o 01.06.2009, 14:06 | rebel
jo dobré ,ale do kufru se toho už moc nevlezze jinak ok
o 01.06.2009, 14:13 | Dragster
peetm: díky za info i foto, píšeš že máš 1xMNC a vidím dva.

Máš velice pěkné hodnoty z měření a auto jsem ještě neviděl, tak mě to zajímalo. Kouknu se v Pardubicích pokud budeš.
o 01.06.2009, 15:41 | Tuner#2
Dragster: Koukám že druhé místo bylo o prsa, ale hlavně že jsi našel tu závadu a zabojoval. Stejně seš paciet ject takovou dálku :-)
o 01.06.2009, 18:25 | Etien (M)
T#2: to ti povim, jednak ta dalka a jednak to pocasi... ja osobne bych za normalnich okolnosti nevytahl nos z baraku, natoz jet nekam rano 300 km a odpoledne zpet... ;-)

nicmene diky vsem pacientum, s ohledem na okolnosti, za velice slusnou ucast
o 01.06.2009, 20:25 | peetm
Dragster: MNC je zesilovač a ten je tam pouze 1x:-)))
o 01.06.2009, 22:52 | mishan
Dragster: jo no, pleteš si basáky se zesíkem :o))))
Jinak Peto, gratulace k decibelum, ale ještě bych zvětšil tu štěrbinku ;-)
myslím že na ten výkon se ještě trošku basáčci dusí
no pokud to hraje líp, jak v Bratislavě, tak to musí být hukot, pamatuješ na muj vyraz že? a těch kolemjdoucích, takže olmik musel být super, jak tě znám :-)))
škoda že sem nedorazil :-(
o 01.06.2009, 23:37 | Boťas
petem co je to přesně za wufry že tak tlačej sme se o tom nějak bavili ale nějak mi to vypadlo jak je maš řešeny a poladeny?bylo to celkem zajimavy a vychitany už ale nevym co a jak
o 02.06.2009, 12:00 | Tuner#2
Etien: No já kopal v dešti okruží na studnu a přívod k baráku, tak nevím co bylo lepší :-D
o 02.06.2009, 15:32 | Pavel02
Ale ale ale, Oskar dostal napráskáno od Ivlse ! o 14 bodů za zvuk, no to je super. Ivls - gratulace.
o 02.06.2009, 17:09 | Etien (M)
no tak napraskano bych to nenazval... uz z duvod ucty k souperum... nicmene ano, oskar dnes zazil to, co baldy pred 2 roky a ja loni ;-)))
o 02.06.2009, 20:22 | -gregi-
Ked hodnotili Oskara prsalo, ked Ivlsa nie..a odstup honotenia bol 2,5hod...takze az take jednoznacne to nie je...(Sam som si vyskusal zvuk s dazdom a bez neho...)
o 02.06.2009, 23:12 | raksop | Upraveno: 2009-06-02 23:12:51
Niekto dostane napraskané a niekto radšej sedí doma za počitačom.
o 03.06.2009, 06:53 | Zdenek (A)
gregi: Ve Vysokem Myte neprselo a na zvuku to bylo 255 : 252 ve prospech Ivlse. Celkove byl za Oskarem diky trinactibodove ztrate za instalaci. V Olomouci uz stahnul 13 bodu rozdilu na 1 a ve zvuku mu stacilo byl tedy lepsi o jediny bod na vitezstvi. Nikomu nefandim, jsem jen rad, ze lidi bojuji. Je to pak zajimavejsi :-)
o 03.06.2009, 07:05 | -gregi-
Zdenek: Ja hovorim len o zvuku (instalacia nie je az tak subjektivna, ako hodnotenie prave tohoto parametra-zvuku..) a o pripade Olomouca- Keby som tam nebol a nepocul ten rozdiel medzi dazdom/a kludom nic by som nepovedal, ale rozdiel to bol obrovsky!!!
o 03.06.2009, 07:11 | Zdenek (A)
Tak je jasny, ze dest to ovlivni svym sumem. V zaadnem pripade se nehadam. Ja jsem jen chtel pripomenout, ze lepsi zvuk nebyl jen a pouze dilem deste. Proto jsem poukazoval na Myto, kde na zvuk Ivan porazil Oskara i bez deste.
o 03.06.2009, 07:23 | -gregi-
Zdenek v pohode, moja reakcia smerovala len na invektivu "NAPRASKANE"...
o 03.06.2009, 07:23 | Etien (M)
proste Ivls maknul a pres zimu to TUSnul, zatimco Oskar jede vicemene s lonskou instalaci... takze to ze to prineslo ovoce je dobre... jinak vec je, jak zareaguje Oskar ;-)))
o 03.06.2009, 07:24 | Etien (M)
gregi: ano, k "napraskane" jsem se uz vyjadril, to se mi take nelibilo...
o 03.06.2009, 07:29 | -gregi-
Etien: Postupne cim dalej nastava dilema cim to tus-nut (moc na trhu toho uz nie je :-) a najma ked je "kriza" firmy moc high-end chutoviek nevypustaju...)...Ale nikto sa nemusi bat, pracuje sa uz na novych vychytavkach ;-)
o 03.06.2009, 08:57 | Pavel02
Slovo napráskané jsem použil cíleně, a jak vidím tak to mělo přesně tu odezvu kterou jsem očekával. Jak se dalo čekat má Oskar své příznivce. Já se přiznávám, že mezi ně nepatřím. A jsem rád, že má konkurenci a podle toho že si věřil s loňskou instalací, konkurenci podcenil. Jinak sedím doma u počítače proto, že jsem si jednak už svoje odsoutěžil a hlavně jsem pochopil, že pokud do loňské instalace nenasypu další tisíce a spíš desetitisíce jsem bez šance. A to už jsem prostě udělat nebyl ochoten. To je pro raksopa.
Gregi: možná blbě počítám, ale mě to vychází na 14 bodů ne 2,5 bodu. A proto jsem napsal napráskáno. Protože o tolik Oskar určitě ještě u nás neprohrál.
Jinak teda pardon za to napráskané, ale aspoň se to tady trochu oživilo. Bylo tu trochu mrtvo a nebylo co velice číst. Jinak ať se všem!! daří dál a hlavně at všechny baví dál soutěžit. Já mám svoji velkou soutěž v sobotu a je to taky MR a v daleko větší konkurenci než tři soutěžící, takže doma u počítače rozhodně nesedím a sedět bych ani neuměl.
Ivane: příště at je to o 30 bodů o))
o 03.06.2009, 09:52 | -gregi- | Upraveno: 2009-06-03 09:56:13
Pavel02: Nemusis sa bat pocitat viem a asi aj lepsie ako si myslis...Pokial si nepochopil predosle riadky, nepocul si jednotlive instalacie, nebol si v Olomouci, tak nemas pravo hovorit o tom, ze NAPRASKAL/NENAPRASKAL (a podobne slova-aby bola tvoja zelana odozva...),kedze si to nepocul a nevies ako to hra(Pre tvoju informaciu Oskar prehral uz viackrat,takze taka BOMBA to nie je...)Za regulernych/rovnakych podmienok to bolo prave o tie 3body...
Preco podcenil? Nemusi sa kazdemu chciet prerabat auto kazdy rok/kazdy sutazi s tym co ma(nevidim v tom ziaden problem...)
Ide o "slusne spravanie" sa k superovi (nebudem hovorit superovi, ze som ho napraskal aj ked som vyhral v Koprivnici o 73bodov, pretoze to nie je sportove)...
Takze tu mas svoju zelanu odozvu/narusenie nudy:-) Ked na nieco nemam, nemal by som napadat druhych, kt.to vedia a robia lepsie ako ja...
o 03.06.2009, 14:50 | Pavel02
Gregi: velmi se pleteš a tvé mládí je ti omluvou. Ty nejsi ta osoba, která by měla druhým určovat, zda mají nebo nemají právo napsat to, co si myslí. V loňském roce jsem od Oskara dostával pravidelně napráskáno já a vzhledem k tomu že jsem jeho auto slyšel, tak jsem to prostě přijal a vyvodil pro sebe z toho závěr ten, který jsem již výše napsal. Prostě jsem přestal jezdit na soutěže. Řeknu ti to tak: kdo má finance na to aby nakoupil kvalitní komponenty, ten bude po určité době zkoušení a postupem času schopen konkurovat komukoliv. Můj názor je ten, že dělat soutěž na vysoké úrovni je drahá záležitost a já do toho již peníze dávat nechci.
Já soutěžím ostatně celý život a napráskáno jsem dostal mnohokrát. Nikdy mě neurazilo, když to někdo nahlas řekl. Naopak mě to vždycky spíš motivovalo.
Gregi, několikrát jsem tě na soutěžích v loni poslouchal jak rozhazuješ rozumy a jak ukazuješ okolí kolik toho znáš a kolik toho umíš. Jenže nejlepší školou je sám život. Ten se tě nebude ptát jestli umíš odříkat všechny výrobky z oblasti autohifi a jejich parametry.
Abych tady nepsal román tak tedy jednoduše řečeno, ty fandíš Oskarovi a já fandím Ivanovi. A protože Ivan nejen Oskara dohonil ale i předhonil tak jsem to napsal tak, jak jsem to napsal. Ivan tožiž ne že jen vyhrál o 13 bodů! on na Oskara udělal mnohem víc bodů. Ivan se totiž posunul ne o těch 13 bodů, ale o desítky bodů dopředu. A to je ten velký rozdíl, který jsem nazval tak, jak jsem ho nazval. A protože na rozdíl ode mě určitě počítat umíš, tak si to spočítej. Určitě ti pak nevyjde těch tvých 2,5 bodů. Nazdar.
o 03.06.2009, 14:52 | TAZZZZ | Upraveno: 2009-06-03 14:54:33
njn Pavel02 to zase musel ozivit :c)))))))))))))))
o 03.06.2009, 15:15 | Pavel02
Tazzzi a proč ne? je to přece fórom a fórum je od toho, aby se člověk k něčemu mohl vyjádřit.
Ještě jeden důvod k tomu proč letos nesoutěžím je ten, že se dost změnila atmosféra na soutěžích (tedy v loni). Už to nebylo setkání kamarádů,kteří si sice přijeli zasoutěžit, ale taky si přijeli pokecat s kamarádama. Předat si zkušenosti,jeden druhému poradit. A to už se bohužel v loni nekonalo. Když už místo rady člověk dostal kopanec tak to fakt už nemusím.
o 03.06.2009, 15:26 | TAZZZZ
nic nic nic ... jen u nas se tomuto rika komplex maleho penisu

nebudu to hledat ale tve ozivovani ma vzdy rekl bych jeden smer

no nic zase jsem se po dlouhe dobe aspon zasmal
o 03.06.2009, 15:37 | -gregi-
Neviem co s tym ma vek (Hold niekto sa to nenauci za 20rokov, niekto postavi bezkonkurecne hifi v 20...)
Ja sa venujem normalnemu home hi-fi/elektronike profesionalne(autohifi je konicek) a to nie teoreticky ako vacsina ludi, ale aj prakticky (vlastne konstrukcie,vyrobky , merania a atd...) Takze ja nie som z tych co teoretizuju (a potrebuju rady na forach..), ale co robia a nedostavaju v zivote tolko napraskane ,takze to asi robím dobre...
Uz sa tesim ked budem v kategorii advanced, aby si mal dalsieho svojho "neprijatela"...
Paradoxne na tom je to, ze Oskar poradil Ivls-vi ako ma vyriesit woofre, nastavil mu auto a atd. (asi to bola chyba...)
PS: V parametroch auto-hifi veci sa moc nevyznam (okrem tych co potrebujem vediet)..takze neviem z kadial to mas...Zdar-cmuk
o 03.06.2009, 16:16 | Pavel02 | Upraveno: 2009-06-03 16:28:14
Tazzzi, už jsem se lekl že jsi onemocněl, ale jsi to zase ty. Ten starý dobrý Tazzz. Který jediné co umí je urážet. Navštiv příslušného odborníka na léčení podobných stavů.
Gregi: jo budiš ti přáno, jsi prostě dobrý a bezkonkurenční a umíš to i o sobě napsat a to je moc fajn. Tak jen aby ti to k něčemu v živitě bylo. Já jsem věk zmínil jen okrajově. Asi si fakt hodně věříš. Hrozně se mě líbí že ve dvaceti můžeš mluvit o životě. Přeju ti aby ti nikdo v důležitějších věcech než je soutěž emma nenapráskal. Nebo možná vlastně ano, pak snad pochopíš o čem jsem psal.
Nevím o tom, že by Oskar byl můj nepřítel. Nepřítele si představuji poněkud jinak.
To že ivanovi Oskar poradil jak dál, je velmi chválihodné. Jenže ty už to vidíš jako chybu. A to je to co jsem napsal výš, už to není co to bývalo. Dříve to bylo naprosto běžné a naprosto normální. Teď už je to jak jsi sám napsal jen CHYBA. Ale to už je jen na vás, mě už je to vcelku jedno. At se ti daří.
Ještě se jen zeptám: na tu bezkonkurenční instalaci jsi si i sám vydělal? pokud ano kloubouk dolů, pokud ne, tak ........no nic.
o 03.06.2009, 16:17 | Etien (M)
:-)))

krasa, krasa... :-)))

jesteze mam dneska sve velke ego namasirovane ;-)))
o 03.06.2009, 17:25 | TAZZZZ
nepochopil si to ale to jsem ani necekal ... ja jen napsal jak se u nas rika tomu jak ty vzdy vse tak nejak ozivujes jak jsi napsal :c))))))))))))))))
o 03.06.2009, 17:47 | -gregi- | Upraveno: 2009-06-03 17:50:41
Videlal-pozhanal-vybavil a celu som ju sam urobil,takze diky za gratulaciu...20-bolo ilustracne cislo a len tak do vetru povedane, ale asi trafena hus zagagala...Nema to zmysel (najme to tvoje moralizovanie a ostatne keci, ked tu je prispevok o EMMA, ked bude prispevok o zivote, tam sa to bude hodit..),takze cusss
o 03.06.2009, 17:59 | rebel
Zajímavé forum
TAZZZZ : co se děje letos už nejezdíš?
o 03.06.2009, 18:03 | ivls
nechtel jsem sem vstupovat, ale kdyz vidim, jak tema pokrocilo, tak mi to neda
to Pavel02 - dekuji za gratulaci - opravdu mam z viteztvi moc velkou radost a zvlast kdyz druhy skoncil nekdo, jako je oskar

to -gregi-
mas pravdu oskar me v podstate dokopal k tomu, abych zkusil poresit dvere timto zpusobem, jako mam v soucasnosti - delal jsem komplet sam od rozkuchani dveri, pres laminovani az po potazeni kozenkou a mam z toho radost - ladil jsem komplet sam nikdo mi nepomahal - ani jsem nechtel, protoze jsem zjistil, ze je nejlepsi se tim propytval sam
jinak s kym jsem se bavil, tak jsem nikdy netajil - ba naopak jsem rekl, ze me oskar do tohohle zlanaril
jinak mi pomohli i kamaradi z fora - mendo dodal foto jeho podobne predelavky a trpelive mi na icq odpovidal, siggi z BA vypocital natrubky
volal jsem i Etienovi a ujistoval se o nejakych vecech ohledne pravidel
pak znovu oskarovi ohledne potahovani kozenkou a dalsich vecech - mozna jsem nevypsal vsechny, kteri pomohli, ale komukoliv jsem zavolal, nebo napsal, tak pomohl a to je myslim podstata tohohle naseho snazeni - prece jen nas blaznu nadsenych tady neni az tak moc, tak je dobre si pomoci - ja to tedy urcite bez tehle podpory nezvladnu, jako pises -gregi- ty a ani se za to nestydim
koneckoncu, kdyz si ladil, tak oskar taky pomahal, jestli se nemylim - jeste si vzpominam, ze jsi psal, , ze jeden notas vpredu, druhy vzadu a ladili jste
vse OK tak to ma byt
s oskarem pohoda maximalni a s ostatnimi taky
tesim se v brne
o 03.06.2009, 18:21 | -gregi- | Upraveno: 2009-06-03 18:25:25
A o tom to malo, byt(poradit si)...ale keby som niekomu nieco pomohol a spravil a on by potom nadomnou vyhral, urcite by som sa mu neposmieval, ze ako som ta napraskal(nenarazam na Ivls-a)..Ivls s Oskarom vzdy ladime spolu (rychlejsie to prebieha)..hovoril som o mechanickych veciach(a nenarazal som na teba...)A mame prichystanu uplne novu vec, kt. ked vide bude bomba...Takze hura na sutazenie...
o 03.06.2009, 18:50 | Etien (M)
tak tak, tesim se jak se bude sezona mezi oskarem a ivlsem vyvijet ;-)
o 03.06.2009, 21:47 | Pavel02 | Upraveno: 2009-06-03 21:47:56
Ivls - držím palce do Brna. Oskar určitě zabojuje a to je jen ke prospěchu věci.
gregi - Ivls se nikomu nesposmíval! Ivls se prostě dopracoval k tomu že je dobrý. A neposmíval jsem se ani já. Už jsem jasně napsal proč jsem použil toto slovo. Možná že se stihnu v neděli přijet do Brna podívat a velmi rád bych si pak poslechl tvoje bezkonkureční auto - pokud mě to dovolíš.
Tazzz - k tobě nemám nic, ztráta času
Etien - souhlas, bude to ještě zajímavé a určitě je to lepší než aby to měl Oskar tak snadné jako loni. Jen víc takových vyrovnaných soupeřů.
o 03.06.2009, 22:03 | -gregi-
Pavle neviem ci vidis dobre, ale :
1. citujem : (NENARAZAM NA!!! Ivls-a), narazal som na teba...
2.citujem : "20-bolo ilustracne cislo a len tak do vetru povedane, ale asi trafena hus zagagala" (aby si to pochopil-ta veta ohladne toho, ze niekto za 20rokov sa to nenauci a niekto v 20 postavi bezkunkurencne auto, bolo povedane s nadsaskou a ako vseobecny priklad (mohlo tam byt aj 30,40...)-ani ja nemam 20rokov...)
3.Po tvojich invektivach nevidim dovod preco, by si mal pocuvat tu moju slabu/bezkonkurencnu muziku...???Urcite mas lepsiu (lepsie spracovanu, lepsie nastavenu,lepsie vyzerajucu, lepsie hrajucu...)
o 03.06.2009, 23:01 | raksop
Už by hádam aj stačilo nie ???
o 03.06.2009, 23:17 | TAZZZZ
rebel ... moc prace a mladasovi bude rok a tak je na srazy ktere jsou vsechny daleko jeste malej a tak :c)))
o 04.06.2009, 06:48 | rebel
TAZZZZ:tak to jo
o 04.06.2009, 13:43 | KyklopDLS
Tazmánskej, nevykrucuj se a přijeď aspoň do Týnce, ať je nějaká sranda. Tam se nemůžeš vymluvit na to že je to daleko :)))
o 04.06.2009, 14:29 | Pavel02
Gregi : ja jsem ani jednou nenapsal že mám něco lepšího než ty! jistě že nemám. Já si dám tu práci a když to budu jen truchu z MR v Praze stíhat, tak opravdu přijedu a požádám tě o poslech jako běžný návštěvník. Pokud mě to nedovolíš tak půjdu za hlavním rozhodčím a budu požadovat aby ti strhl body za prezentaci. Asi nečteš pravidla.
o 04.06.2009, 16:39 | -gregi-
:-)))Takto som sa dlho nezasmial:-)))
Kludne mozes ist zalovat...Otazka je ci ti to naozaj stoji zato, ta cesta a veci s tym spojene...
Neboj pravidla poznam a preto si dovolim citovat :

4.1.5 Prezentace obecenstvu

Soutěžící (nebo přítel) je k dispozici pro zodpovězení dotazů a umožnění lidem
poslechnout si na požádání auto. Nebo musí mít alespoň otevřené dveře a zapnutý
systém, hrající na nízkou hlasitost.

Z toho vypliva, ze ti bude musiet stacit, ked budem mat potichu hrajici system a otvorene dvere...
o 04.06.2009, 16:59 | Dragster
TAZZZZ: jo jo jak píše kyklop přijeď aspoň do Týnce, ať dáme řeč a trochu mě poradíš s instalací.
o 04.06.2009, 20:22 | Pavel02 | Upraveno: 2009-06-04 20:25:02
Jj. Stojí mě to za to. Nejde o žalovaní, jde o dodržování pravidel soutěže. Na autosalon jsem se stejně chystal. Neboj se jen kvuli tobě bych tam ale opravdu nejel.
Ještě mě tak napadlo, a co tak nějaká ta úprava třeba v zesilovačích? To by jsi jistě jako stavitel audia zvládl. Já jsem stavěl taky své vlastní domácí zesilovače a tunery a tak dobře vím, že pokud si člověk sežene kvalitní schéma zapojení a má k tomu příslušné vybavení (měřící techniku, zdroj signálu atd) dájí se dělat zázraky. Nebo že by jsi tomu říkal VYCHYTÁVKY? Možná by to soupeřům mohlo vrtat v hlavě.
o 04.06.2009, 20:50 | rebel
Dragster: vždyt máš instal good tak co předělávat .

hele davide co si měl za problém v olomouci jak se psalo na začátku(Koukám že druhé místo bylo o prsa, ale hlavně že jsi našel tu závadu a zabojoval).to ti selhalo audio či co
o 04.06.2009, 20:55 | rebel
peetm:čus chtěl jsem se jen zeptat na jaké frekvenci si na DB natlačil těch 146,5.Díky
o 04.06.2009, 21:17 | -gregi-
Pavle, ja to zhrniem ,aby sa to tu uz nezasieralo (a nic viac uz k tomu nemam co dodat):
1.Ak dojdes do Brna do auta ta nepustim-pretoze to v pravidlach nie je...(takze ich dodrzim)
2.Ak myslis modifikacie- tak mozes byt kludny, na TA2 sa nic nerobilo/nie je dovod. Inac bol by som velmi zvedavy na tie tvoje zazraky, co by si s tym 2-strannym DPS (a topologiou TA2) spravil :-DDDDDDDDDD A kludne mi mozes vytuningovat aj F1 procesor :-D
A predpokladam , ze mas doma technologiu aj na SMD suciastky, kedze TA2 a F1 ich ma plnu prdel...
3.Ak mas nejaky komplex (a je dost zrejme z predoslych prispekov, ze mas..TAZZ si to tiez vsimol) riesis si ho prosim niekde inde a s niekym inym...
o 04.06.2009, 21:29 | Etien (M)
Pavel02: asi nadchazi cas nechat opet "zazarit me velke ego".... protoze Tvuj projev mne opet ujistil o tom, ze Ty Pavle velke ego nemas... ba co vic, ze Ty nemas zadne ego... dlouho jsem nepotkal nikoho s takovym pocitem menecenosti jako jsi Ty... nebudu tady resit obsah Tveho opetovneho narikani... nebudu ani resit tu novinku, se kterou jsi tentokrat prisel... vyhrozovani je presne zapadajici do profilu Tveho nuloveho sebevedomi...

vsem ostatnim se omlouvam za tu oslepujici zari, kterou me ego prave vyvolalo, ale proste jsem musel ;-)
o 05.06.2009, 07:47 | Pavel02 | Upraveno: 2009-06-05 07:48:38
Etiene: ted jsi to přesně trefil. Hlavně s tou svoují září. Klidně su tu svoji záři ponech zářit. Všiml jsem si dobře na srazech čím si ji leštíš. A takto zářivé ego ti klidně přenechám.
Gregi: ale, ale, že by potrefená husa zagagala? Pokud to neumíš tak toho fakt moc neumíš. Vžddy se v každém výrobku ve spojitosti se zapojením najde místo,kde výrobce udelal kompromis. Já jsem mimo jiné pracoval s vojenskou špičkovou technikou jako servisák (nikoliv českou) a tak vím, že v signálové cestě se vždy, a to zdůraznuji že vždy, najde slabé místo. A to už ani nemluvím o zdroji. Takže prostor je vždycky. A i pravidla EMMY s tím počítají, jen ne ve tvé kategorii. Ale není co řešit, neumíš, neumíš. čau v Brně.
o 05.06.2009, 08:11 | Pavel02
Etiene a ještě něco. Já nemám fakt zapotřebí si své ego leštit v konkurenci tří čtyř soupeřů. Raděj si ho půjdu zahojit v konkurenci řádově stovek soupeřů. Tam to má smysl. Zkus si taky najít podobnou konkurenci a tam dokazovat co umíš. Běhat po place s vyhrnutým límečkem a ve slunečních brýlích by ti pak moc nepomohlo. Záři čest.
o 05.06.2009, 14:26 | KyklopDLS
Koukám že se to tu zvrhlo v další hádku o ničem a v honění si ega. Nebylo by úplně od věci, kdyby se takovéto dohadování uskutečnilo přes e-maily mezi dotyčnými a né takto na foru. Hádat se tu kdo tu má jaké ego, kdo co umí nebo neumí a zároveň tu vyhrožovat udáváním s odkazem na pravidla... No chlapy nezlobte se na mě, ale příjde mi to jako klukovská hádka o lízátko. To co tu předvádíte už nemá s daným tématem tohoto příspěvku co dělat a možná by měl už i zakročit (M).
o 05.06.2009, 15:04 | Etien (M)
P02: jses vazne neskutecnej... jak jsi to tady dokazal zase rozjet... a protoze pro Tebe mam slabost, tak jsem se opet nechal strhnout, misto abych se zachoval jako ostatni, kteri si to o Tobe pouze mysli... myslim, ze i mezi tremi ctyrmi souperi muze byt konkurence... ze se ivlsovi povedlo to co se mu povedlo je super a jak sam uvedl, nemel problem s tim, si rict o radu a taky ji dostat... chapu, ze Ty by jsi mi nezavolal ani kdyby na tom zavisel osud planety... no nic...

takze jeste jednou gratulace ivlsovi a cest oskarovi, ktery se urcite jen tak neda...

behani po place s vyhrnutym limeckem a ve slunecnich brylich zdar :-)))
o 05.06.2009, 20:57 | Dragster
rebel: Problém byl v předních kompech, nechtělo se jim vyluzovat hudbu, pak jsem to nějak rozchodil, tak to musím ještě než pojedu do Pardubic trochu předělat. Byl jsem trochu rozhozenej a druhé měření jsem si podělal, ale nechci se na nic vymlouvat, je to soutěž a technika byla tentokráté proti.

Zatím čus v Pardubicích, bude snad klidněji bez stresu tak dáme i pokec.
o 05.06.2009, 21:35 | raksop
" Možno to bolo naposledy "

foto k příspěvku  od raksop

o 08.06.2009, 21:46 | píďa363
tady je to solidní trága... jít spoupeřit se stovkou jiných? když budeš cca padástý.... tak jsi megaborec, rotože jsi jich porazil 50.. panečku.... ale je to půlka... když budeš třetí z pěti tak je to teda vlastně asi úplně něco jiného... to jsi porazil jen dva, že? Ale taky půlku. tak to potom nechápu.
o 08.06.2009, 23:06 | Pavel02
To by byla pravda, jenže já jsem nebyl padesátý, ale třetí v ČR. Soutěž je to SQ (podobnost čistě náhodná). Kdo to někdy hrál, tak ví o co jde.
o 08.06.2009, 23:31 | Rom_octa
teda pánové, nebyl jsme zde asi tak možná přes půl roku ale koukám stále stejné :-)
o 09.06.2009, 15:46 | Pavel02
Rom_octa: možná stejné - možná ne. Možná už tu nikdo neprodává nefugující ALPINu - nebo možná ano.
o 10.06.2009, 09:45 | Rom_octa
a taky možná tomu někdo nerozumí ....
o 10.06.2009, 10:04 | Pavel02
asi nerozumí, ale to jestli Alpina bere nebo nebere CD ještě naštěstí poznám. A pozná to předpokládám i oficiální servis Alpine. Těžko by mě mě pak sdělil, že je alpina dobrá jen jako těžítko nebo jedině výměna kompletní mechaniky za 4.800,-Kč.
o 10.06.2009, 15:11 | Etien (M)
teda... a ja myslel, ze jsem tady ten nejvetsi hajzl ;-)))

Romane, Romane, ze se nestydis :o)))
o 10.06.2009, 15:17 | Kapka (M)
na to že tohle melo byt okolo vysledku z Olomouce...tak si tady nekteri mam pocit leči nejaky komplex nebo co...
o 10.06.2009, 20:23 | Rom_octa
Kubo : stydim sdydim a take cele vecery nespim ... jinak bez komentare
o 11.06.2009, 07:05 | píďa363
moderátory ze strelectvi.cz. tam si ve vlákně jen špatně uprdneš a dostaneš BANana...Koukám, že když už Pavlovi02 dochází nějaké argumenty, vytáhne zase něco jiného. Jsi fakt borec...
o 11.06.2009, 12:04 | Pavel02 | Upraveno: 2009-06-11 12:05:48
Kapka: komlex, nekomlex. Ty samozřejmě máš čisté svědomí. Tvoje 7944 šla taky rovnou k Ladanovi, přes ujištování že kromě problému s potenciometrem hlasitosti je v super stavu. Ladan ji rozdělal a zjistil že schází pružinky které drží CD mechaniku, jedna vypadená vevnitř druhá vůbec žádná. Alpina "hrála" měsíc. ted ji mám tak akorát na ozdobu garáže. Tak proč ty by ses nepřidal k Romanovi. Doběhli jste mě vlastně oba naprosto stejně. Jeho 7944 na tom byla jen ještě o něco hůř. Ladan se pokusil udělat ze dvou nefunkčních kusů aspoň jeden funkční kus - leč marně. Nová mechanika jak již uvedeno výše je za 4.800,-Kč. Takže děkuji Kapkovi a děkuji Rom_octovi.
Pída363: houbi k tomu víš. To nejsou argumenty ale fakta.
o 11.06.2009, 12:44 | Etien (M)
tak a dost... bude-li mit Pavel 02, ci nekdo dalsi pocit nejake krivdy, bezpravi nebo urazene jesitnosti, ktere mam na svedomi ja, roman nebo kapka, prosim aby to resil v extra prispevku ve vzkazech... myslim, ze tady uz toho bylo dost...

behani po place s vyhrnutym limeckem a ve slunecnich brylich zdar :-)))
o 11.06.2009, 14:51 | Rom_octa
já se k tomu vyjadřovat nebudu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3467 sekund.