Navštíveno 13288x

tak sme tu cela SK vyprava plus IVLS :-) hotel tip top uplny masaker cesta na izbu jak pre horolezcov :D vonku to je ako v new yorku, nikdy neviete kto vas zastreli, izba ako v hosteli :D vystavisko ok len zatial malo aut a zle pocasie....blizsie info a foto zajtra
dnes sa blizi tazka uvodna noc

cesta na izbu

natoc videjko az vypijete ty flasky a nekdo pujde po schodech:D jinak si to tam pekne uzijte:-)
bacha az pujdete spat aby se nic nesemlelo:D
Cus Felda, taky jsme uz jme v Rotterdamu v grand hotelu a zitra se prijdeme podivat do Ahoy centra.
Dotaz : Kdy nas tam pusti s Pasatem na SPL ??? Dikes REBEL X .
cus od cca 8 mozete ist dnu

09.10.2009, 08:45 |
Kapka (M)
tak koukam že je tam dost aut co už souteži nejaky rok...jinak držím palce kluci at to klapne
Drřím palce, letos po 5 letech mi to nevyjde se zajet ani mrknout :( Tak koukejte nahodit aspon prubezne nejake info a hlavne koukejte dovalit aspon jeden pohar do nasich krajin :)

09.10.2009, 09:08 |
Cenda je mozny udelat vic fotek tohohle auta?
[ Link ]
chtelo by to nejaky vysledky panove, sup sup nejaky info :)

09.10.2009, 15:06 |
Cenda budu ti neskonale fdecny, feldo :-)
tak vysledky: SQ je zhodnotene kto postupil sa uvidi az rano...co sa tyka hodnotenia install nebol vacsi problem...co sa tyka zvuku kazdwemu sa pacilo nieco ine cize niektori spokojni niektori menej ale celkovo rozhodcovia makaju rychle a su celkom v pohode....SPL este ani nezacalo to zacne az zajtra a som vazne zvedavi ako to chcu vsetko stihnut....blizsie info o bodoch daju SQckari ak budu este schopni pisat po dnesnej emma party :-)
DIky za info a drzime nadale palce a o ESPL koukejte informovat, jsem zvedav :)
Dakujeme za fotky a za on-line info :) Drzíme Vám palce.
Vydiet ze v Holandsku nepocitili recesiu :)
takze dnes SPL den, neskutocny zmatko pani rozhodcovia mali cas a nestihali, nase auto hodnotene o 18tej vecer za 10 sekund :DDD co sa tyka merania pouzivaju db drag merak ....len prekalibrovany.. nejake body nam strhli...ceska vyprava bez straty....aaaaa je velka sanca ze domov niekto prinesie aj pekny pohar :-) uvidime zajtra :-) cierne kombi tlaci :-))) SQckari bohuzial nepostupili foto onedlho
Ať to zítra dopadne hodně dobře pro naše SPLkáře i pro vás kluci. Hlavně ať natlačí pořádně to černé combi :-))))
Koukejte bojovat, mi za vas taky bojujjeneme ú)))))
Pri mereni doslo na nejhorsi, zesilovac odesel do protect modu. Meli jsme 5 min na vymenu zesilovace. Dopadlo to dobre, odmerili jsme, a vysledkz budou cca za 30 min, podame dalsi info.

12.10.2009, 06:37 |
rebel Tak jsme doma jedno třetí místo 4wofer a unlimited šesté místo sq mi nějak vypadlo z makovice.
Jinak super tuning a audio ,to se jen tak nevidí foto bude v uterý.Za 20 min jdu do práce to je paráda 1000km zasebou a hned do roboty.
,-)))
velka gratulace pro rebela!
ostatni vysledky tady
[ Link ]
rebel o 0,4 bodu za prvym a 0,3 za druhym !!! tak to je smula kua
Gratulacia vsetkým, pekne ste si obstali chlopi!!! :)
No teda ve 4 woofer to bylo teda sakra o chlup, škoda škoda, ale i tak krásná praáce. Každopádně i výsledky ostatních nejou vůbez zlé, většinou v první polovině, což myslím,že je úspěch, takže gratulace i ostatním

12.10.2009, 09:31 |
mega1 gratulace! :-)

12.10.2009, 09:44 |
Zdenek (A)
Rebelovi gratuluji k vybornemu umisteni. Skoda, ze tam neskocila jeste nejaka desetinka, ale i tak parada. Vsem dekuji za velmi dobrou reprezentaci a doufam, ze se sejdeme zase hned na zacatku sezony 2010.
Az bude vice casu, tak se podivam, jak tlacili v Unlimited. Zajimalo by me, jak by dopadl taxikar Pepe, kdyby tam jel ;-)
dopadl by skvele , vyhravali nizko ladene bedne
Kluci velká gratulace k dosaženým výsledkům.
Rebel: Pěné, pěkné, hodnoty škoda těch pár desetinek, jinak 1. místo v dosaženém tlaku ve 4 woofrech, dal jsi největší hodnotu.
a jeste mimo gratulace i jeden dotaz: mohl by mi nekdo znalejsi vysvetlit, jak funguje hodnoceni v SQ Advanced? mam na mysli, jak je mozne, ze napriklad IVLS na 11.miste ma vic bodu nez ten co skoncil treti?
diky

12.10.2009, 11:44 |
Zdenek (A)
lukee_cz: Na ME je hodne aut, tak se to dela tak, ze se udelaji 2 skupiny. Ty se ohodnoti 2 ryznymi tymy a do finalove skupiny postoupi X lidi z kazde skupiny. Postupujici jsou druhy den hodnoceni jinym tymem lidi. A protoze ziskane body nejsou absolutni, ale kazde auto se hodnoti relativne vuci predchozimu, tak auto muze dostat jine body. Lidi, kteri nepostoupi prvni den, jsou serazeni automaticky podle ziskanych bodu ve skupinach nebo se pri dostatku casu mohou znovu prehodnotit, aby se nehadali lidi ze skupin mezi sebou, ze je hodnotily jine tymy.
zdenek: diky moc za objasneni. predpokladam rozhodci druhy den neznaji vysledky z prvniho dne :-)

12.10.2009, 12:12 |
Etien (M)
gratulace vsem reprezentantum :-)

12.10.2009, 12:22 |
Zdenek (A)
lukee: Tak to ti tezko mohu odprisahnout ;-)

12.10.2009, 13:42 |
rebel Děkuji všem za gratulace.0,3 a 0,4 no škoda, moje hloupost ,ale dobrý fajn akce až na to holandské počasí super deštíky .U nás se tomu říká pohroma u holandanů normál počasí

12.10.2009, 16:11 |
peetm Velká gratulace všem.

12.10.2009, 21:07 |
rebel

12.10.2009, 21:12 |
rebel

12.10.2009, 21:22 |
rebel Zdenek : mám dotaz jak se na me pouští 2treky na co to je když u 4wofer natlačil na druhém treku v neděli mín (shořel wofer)a byl první stejně.To je směrodatné to první měření na treku 4 a na té 9 to je už teda jedno?
Díky

13.10.2009, 08:03 |
Zdenek (A)
rebel: To je divny. Vecer na to mrknu.
presne tak, v sobotu sa meralo a napr. v advanced ci kde bola astra JBL a namerala 149 a 145, druhy peugeot 144 a 145....v nedelu astra merat uz nebola lebo uz bola doma a napriek tomu bola majstrov prave ona aj ked z nedelneho finale mala vlastne 0dB..... a bolo viacej takychto pripadov cize to vyzera ze nedela je uz len show pre divakov a poradie urcuje len sobota

13.10.2009, 08:28 |
Zdenek (A)
To se mi nejak nezda! :-( Zkusim to proverit. Vecer poslu email Carlu Wolfovi a pockame si na odpoved.

13.10.2009, 11:37 |
erix7 (K)
take se pripajim, vsem ke gratulaci, koukam, ze jste v konkurenci obstali hodne dobre.

13.10.2009, 12:58 |
rebel jo jo jak píše felda tak to bylo i u 4 wofer ten nemec s opel astra na druhém treku dal asi o 10decibel mín jak ten holandan s almerou a první byl stejně němec s oplem.Je to více méně jedno jen pro příští rok aby sme věděli

13.10.2009, 19:11 |
rebel

14.10.2009, 10:25 |
Zdenek (A)
Tak je to jasne. Carel mi odpovedel ohledne tech mereni/nemereni. Kdyz jsem mu odeslal svuj dotaz, tak jsem jeste prolejzal pravidla a premyslel. V podstate jsem dosel k tomu, co mi nasledne Carel uz jen potvrdil:
V kvalifikaci dostane soutezici body za instalaci a za tlak. Postupujicim ve finale se pak zapocitava instalace. Ta se znovu nehodnoti. Soutezici ma moznost si zmerit i tlak (na jinem tracku). Do finalniho vysledku se mu zapocitava lepsi vysledek v tlaku. Z toho plyne, ze mistrem se muze stat clovek, kterej ve finale vubec nemeril i ten, kteremu pri mereni shori woofer.
Premyslel jsem, zda je to spravedlive, kdyz se kvalifikace a finale meri na ruznych skladbach. Vysledek: je to spravedlive. Plati to tak pro vsechny, i pro ty, kteri ve finale regulerne odmeri. Jestlize maji z kvalifikace lepsi vysledek, zapocita se kvalifikace. Carel navic tvrdil, ze to tak bylo na miste receno soutezicim a ze nebyly namitky. To ale nemuzu potvrdit, protoze jsem tam nebyl.

14.10.2009, 13:31 |
rebel Zdenek děkuji je to jasné

14.10.2009, 14:37 |
Kapka (M) | Upraveno: 2009-10-14 14:43:48
no to co napsal Zdenek..je takove "divne"..to že si soutežici na finale muže vybrat jaky chce trak..a že vlastne nemusi jit znova merit na finale...tohle se pomalu už priklani k db-soutežim..že se da postavit bedna presne naladena na urcitou frekvenci..z meho pohledu je to trosku "vyjimka" ktera jde proti duchu EMMA...obcas jsou tyhle "upravovana" pravidla na posledni chvily na finale Evropy dost divna

14.10.2009, 14:44 |
Zdenek (A)
Kapka: Nemuze si vybrat jakykoliv track. V Rotterdamu byl pro kvalifikaci track 4 a pro finale track 9 (pokud si to dobre pamatuju). Takze vsichni meli stejne podminky. Kazdy mohl namerit jen a pouze tyhle 2 tracky a z nich vybral pro vysledek lepsi dvojici. Takze zadna zasadni odchylka se nekonala.

14.10.2009, 16:08 |
Kapka (M)
aha..tak to sorry Zdenku..ja jsem to pochopil že si mohl vybrat jakokil trak...

14.10.2009, 20:00 |
rebel zdenek:měření je jasné jen poslední dotaz ktomu měření .To je takhle vždy na ME EMMA že se počítá ta větší hodnota mezi 2treky a nebo to bylo jen v rotterdamu

15.10.2009, 06:40 |
Zdenek (A)
rebel: Nejsem zdaleka pravidelnym ucastnikem ME, ale je pravdou, ze se na ME meri v kvalifikacnich skupinach a ve finale na jinem tracku. Jestli se ve finale pak vzdy bere ta lepsi hodnota, to si nejsem jistej. Ale ja si myslim, ze to neni jen vymysl letosniho roku.

16.10.2009, 15:23 |
erix7 (K)
ve Swiss to bylo stejny, v Dansku nevim, v Rakousku ano.

16.10.2009, 15:54 |
Kapka (M)
mam pocit že ve Svycarsku to nebylo stejny Eriku..tam se delal potom nový rozstřel na podiu v boji o pohary..aspon Johanik to tam tak mel...