Navštíveno 5912x

20.06.2007, 11:50 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-06-20 11:52:36
Všiml jsem si ve výsledcích, že soutěžící Miloš Kourek má výsledky ve dvou různých kategoriích. A to v Exper.3ch i Exper.unlim. Lze - nelze soutěžit ve dvou kategoriích? Jaké zapojení tady vlastně má? 3ch nebo unl.? Nejde o nějaké remcání, pouze o sdělení výkladu pravidel.

20.06.2007, 12:01 |
Zdenek (A)
To je jednoduchy.... Soutezil nejprve ve 3ch. Pak prekopal instalaci a sel do Unlimited s tim, ze se mu kvalifikacni body ziskane drive za 3ch mazou. Je to zcela podle pravidel.
No Zdenku to bych i chápal, a ani bych se neptal, jenže mě to trochu nesedí k tomu co píšeš, protože ve Vysokém Mýtě byl 3ch, v Brně unlim. a pak v Plasech zase 3ch. Takže by to musel překopat dvakrát. I když proč ne. Opakuji, že nejde o remcání nebo něco takového, jen mě to prostě tak padlo do oka při procházení výsledků a propočítávání možných adeptů na MR.

20.06.2007, 14:52 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-06-20 14:55:49
Jo a zapoměl jsem ještě na jednu otázečku: můžu zkusit i jinou kategorii? nemusím pak dál soutěžit po zbytek sezony jen v té vyšší (experienced - advanded)? A co body v experienced? Zůstanou nebo se tím taky smažou?

20.06.2007, 17:12 |
Zdenek (A)
Ano...... je to tak. Laboruje s instalaci a v Plasech se vratil do 3ch. Takze 2x prisel o ziskane body.
Muzes zkusit jinou kategorii, ale jak jsi jiste pochopil, prijdes o body ziskane v predchozich soutezich. Ikdyby ses pak vratil do puvodni, tak ti je zpet nedame. A pokud jde o vraceni z Advanced do Eexperienced, tak to se budu muset podivat do pravidel. Vloni to neslo se vratit hned z amateru do rookie.
Chápu, chápu. Říkal jsem si totiž, že by mohlo být docela poučné, přihlásit se na zkoušku v jeden den do dvou kategorí (např. experienced + advanced) bez jakékoliv změny na nastavení instalace a poslechnout si dvě hodnocení a porovnat. Ale přicházet o bodíky bych nechtěl.
Takže v Pieštanech ahoj.

24.06.2007, 13:33 |
Ricci jj, v Piestanoch sa uvidime viaceri :-)