Navštíveno 8685x

14.09.2008, 17:22 |
rebel Ahoj zdenku tak jak to teda bude na Heřmanáku jsme řikali ,že to dořešíme po rozdání pohárů,ale nemohl jsem poněvač mě museli odtáhnout passata.
Kdo postupuje a jaké je rozhodnutí aby to bylo spravedlivé a nikdo nebyl poškozený.
S feldou 16 sme si psali a taky nedospěli k žádnému návhu jak na to aby to bylo OK pro oba.Když by jsme šli oba tak prý to je správné.
rebel: nech je to v klidu vyřešit, vždyť to kluci nemají ještě ani po posledním srazu vše pořádně spočítané. Jen doufám, že tam nebudeme 4 v naši skupině, když už jsem se tam dostal, tak nakonec odjedu jako jediný ze všech kategorií bez poháru (((((. To tě nestačí že pojedeš na ME?. Nerejpej pořád nebo tě vyřadíme z fóra :-). Čau a počkej na rozhodnutí rozhodčích.

14.09.2008, 18:54 |
rebel Dragster:Jo já zapoměl vždyt jsme to taky pořešili na srazu ,že se na foru nesmíš moc ptát a diskutovat nebo jsi špatnej a nemáš šanci.Ale ono sem se dověděl že by to mohlo být že se spočítají hodnoty z měření kde sme byli s feldou a ten lepší jede,což je tak divný my soutěžíme ne jen v tlaku ale i v zapojení instal a vzhled a td.. tak by se mělo rozhodovat celkové body a né jen z měření.A nebo sečít všechny hodnoty co já vím ze srazů stejne se tu furt mluví že je to z motivačních důvodů aby lidi jezdili co nejvíc a těd nakonci se budou počítat výsledky 2 měsíce dozadu když jsem to 3od té doby předělal.A co je to logiku na MČR se nedostanu a na ME můžu jet to je hloupé né. ?:))
A čím víc se o tom budem tady bavit tím spíš mě nominovat nebudou to je mi jasné.Rád bych pouze slyšel adekvátní a schůdné řešení pro všechny a né jen pro někoho

14.09.2008, 19:39 |
kojak podla mna byste mali postupit 2 z 3miesta!je to normalna vec aj na druhych podujatiach!
kojak: když si spočítáš body v naší skupině, tak na stejných bodech postupují 1a 2 a také 3 a 4, tak pokud 3 a 4 postoupí společně ze 3 místa, tak je paradox vůči 1 a 2 a měl by tedy poustoupit ještě celkově 5 jako třetí postupující a dva odjedou bez poháru, asi hloupost ne?
Tak raději necháme rozhodnutí na rozhodčích.
Už o tom nedebatuji.

14.09.2008, 21:14 |
kojak Dragster:tak nech vas ide 5 a co ?!minuli rok to tak bolo a 2odisli bez pohara a co myslis ze sa zblaznili?ja si myslim ze nie!aj ja som odisiel bez pohara a som tu a sutazim dalej!

14.09.2008, 21:35 |
Zdenek (A)
rebel: Nerikal jsi asi 1000x, ze ti je to vlastne uplne jedno??? ;-) ..... Dockej casu, jako husa klasu :-o
...tiez som zvedavy ako to rozhodnete...
Kedze je to ESPL tak by mala rozhodnut priemerna hodnota tlaku. Ale je to v rukach najvyssich.

14.09.2008, 22:24 |
Zdenek (A)
Jeste v Hermanaku bez znalosti konkretnich vysledku jsme spolecne rozhodli, ze rozhodne vyssi akusticke tlaky na soutezich, kde byli oba spolecne. Duvodem je to, ze na kazde soutezi se meri na jinem tracku, tak je nutne porovnavat vykony za stejnych podminek. Zatim jsem se k tomu jeste nedostal, abych to spocital. Ted resim vysledky z Hermanaku. Za chvili to bude na webu.

14.09.2008, 22:58 |
rebel Zdenek :nevím kde si přišel na to že na MČR se mi nechce a nebo je mi to jedno tady si každej píše co a jak se mu hodí koukám.
Já nikdy nepsal ,že je mi to jedno jen že mám asi smolíka ale nic víc.
A ono by byl ohromnej problém na mčr poslat 4 a dát teda 4 poháry jak je tomu na db dragu tam to jde.A jestli jde někomu o pohár tak já osobně se ho klidně vzdám veřejně . Mě jde o ůčast né o pohár mčr je takové zakončení sezony a když by šlo o peníze nebo tak něco tak to chápu .Já si myslím ,že u ostatních jde o to samé ukázat své auta dovednosti a td....Je možné že se pletu tak potom se ostaním omlouvám

14.09.2008, 23:38 |
Zdenek (A)
rebel: Nikdo ti nebrani rici svuj nazor. Akorat toho napovidas tolik, ze uz nevis co jsi rekl a co ne ;-) Kdyz s tebou mluvim, tak behem hovoru reknes snad 100x "me je to jedno". Mozna je to neco jako kdyz lidi rikaji "vole" nebo "jako proste" a pod., takze to nema vyznam, ale obcas nevim, zda chces na MCR nebo "je ti to jedno" :-))) Ale to neni podstatne. Podstatne je nasledujici:
Mas s Jurajem Pavlovicem stejny pocet kvalifikacnich bodu. Podle toho, co jsme ti v Hermanaku vysvetlovali a ja napsal o nejaky ten prispevek vyse to vychazi nasledovne.... Potkali jste se na 2 soutezich. V Piestanech I a v Piestanech II. V P-I jsi natlacil celkem 274.6 dB a Juraj 286.0 dB. Porazil te tedy v SPL o 11.4 dB. V P-II jsi natlacil celkem 277.9 dB a Juraj 275.7 dB. Porazil jsi ho tedy v SPL o 2.2 dB.Ve smyslu porazka / vitezstvi je to tedy 1:1. Ale v celkovem souctu decibelu je to 552.5 : 561.7 dB ve prospech Juraje. Takze na MCR jede Juraj Pavlovic.

15.09.2008, 19:11 |
rebel Zdenek:hele zdenku jen poslední má myšlenka a není to divné když na mčr nepojedu a někdo odřekne ME tak jsem jako ten náhradník to je blbé né reprezentovat ČR na ME když jem se nedostal na MČR.
Nevim ale johanik a lev říkal že na ME asi nepojedou možná si to rozmyslí

15.09.2008, 19:18 |
rebel siggi:tvůj názor je mi jasný je to tvůj chráněnec a tohle se ti hodí. A když se na emma hodnotí zapojení a instal a td... tak by to mělo být součet všeho ,ale to felda by vypadla a to víš sám počíta umíš. Já chtěl aby postoupili oba ,aby nebyli zbytečné dohady.,:(
felda:nic proti tobě a na MČR hodně štěstí a příští rok se uvidíme čus ,:))

15.09.2008, 19:41 |
Etien (M)
rebel: ale to bude ve vicero kategoriich, ze proste bude mit moznost jet na ME nekdo, kdo nebyl na MCR...
stejne jako loni kolikrat nejel na ME nekdo kdo vyhral MCR, ale nekdo dalsi...
proste jet na ME neni povinnost a neucasti prvnich dvou se otevira moznost nekomu dalsimu... coz mi pripada v poradku...