Navštíveno 9716x

kolik se dá udělat se Sonicem 12,máto cenu?
TO je jako vykrik do tmy chlape, zalezi v jakym aute, jak je postavena bedna, jak ho nakrmis, jak mas dimenzovany napajeni atd, na tohle se proste neda jednoznacne odpovedet. A predpokladam ze ti slo o ESPL :)
jako felda, na SQ to není
SW je snad to posledni na cem zalezi
A jinak receno, cenu to ma vzdy, je to soutez, prijedes, poznas jestli je to dost nebo malo, pripadne dalsi nedostatky a do dalsi souteze vylepsis, poladis atd, takzvany nekonecny kolotoc :)
myslím že určitě dost, ale budeš dlouho a dlouho ladit, ladit a potom předělávat a zase ladit.

07.01.2009, 15:21 |
mega1 Dragster: a ted jsi ho odradil! :-))))))
na zvuk to je hruza a ze by to tlacilo no nevim nepresvedcily me ani 2x15 za me hnus
pro mě to docela tlačí ne jeko někdo jinel 3,2kw a krmit to 400rms to je hustý
143.3 dB v nevytlumeným kombíku.Za mě dobrý.
Jo a se zesikem Emphaser EA 1600 D.A jestli ti jde o tlak,tak běž na dB Drag a ne na EMMU.

08.01.2009, 08:01 |
Smrada (M)
Honcke???
Tlak se meri v obou soutezich, jen proste jinak. To je jako rict, jestli chces behat bez radeji na 200ku nez na 110 s prekazkami. Bezi se v obojim jen jinak

08.01.2009, 09:31 |
rebel RFlada:No něco stím můžeš natlačit ale budeš muset ladit a předělávat.Aje na tobě jakou soutěž si vybereš jestli emma nebo db.Obojí má něco dosebe.Na emma se kouká na zapojení a vzhled a db tam je jedno jak to vypadá tam jde jen o tlak a tak se ti může stát, že na emma natlačíš a na db nic nenatlačíš.A nebo naopak.To je ve hvězdách,ale určitě to cenu to má
Smrada:to máš pravdu,dal si i dobrej příklad,ale jelikož se RFlada ptal na tlak(já to aspoň tak pochopil)a já ho dokonce i znám osobně,tak mi spíš připadá,že mu jde o dB drag a dotaz napsal do špatný sekce.Toť můj názor.A myslím že jak ho znám,tak pro něj je ten dB drag asi vhodnější i zajímavější.
honcke: le to si tlacil asi na dbdragu, ne?
db-marek:jo,na dB dragu:-)
honcke:prodáš tu bednu nebo ne?
RFlada:ozvi se mi na tel:739 222 730,já na tebe tel nemam.Honza.