Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > EMMA -Info

o Navštíveno 9857x o
o 11.02.2009, 13:56 | Phase
Ahojte.
Chcel by som sa Vás opýtať, na pár informáciií ohladne EMMA, sútaženia, audia, auta.
Kedže som doteraz robil dB drag v starom aute a mam nove rad by som tam mal už neaku lepšiu montaz , co by sa dala aj počúvať.
čital som aj pravidla, ale som z toho trocha jelen, je toho kvantum.
Co myslite ma vôbec význam púštať sa do EMMY?a sútaženia???
Auto je Subaru PSL.
Autohifi v nom by bolo:
Radio PIO 88 RS, predné repro do aktívu Morel Tempo 6 so zosilovačom Audio System F4 600 150W do 4ohm, Basak JL 16W6V2 so zosikom JL 1000, auto vytlmene dynamatom, kabelaž PROEL, napajaci kabel MONSTER, všetky káble tahané vo flexo chráničkách.
Co myslite, mato význam, alebo nemam ani skúšať??
Diky za každé info.

o 11.02.2009, 14:50 | KyklopDLS
Zkusit se má všechno, tak proč ne zrovna EMMA? Záleží v čem máš chuť soutěžit? Tak napiš jestli spíš ESPL nebo SQ nebo MM.
o 11.02.2009, 15:31 | Phase
KyklopDLS, no preto som pisal aj zostavu ze co by bolo vhodnejsie, takze SPL, asi nie bo nato je to slabe , SQ vyslovene čiste to zase nieje, takze neviem.
o 11.02.2009, 15:44 | Zdenek (A)
> Co myslite ma vôbec význam púštať sa do EMMY?a sútaženia???

Co ti na to mam odpovedet? ;-) Je to ciste jen na tvem zvazeni.
Pokud jde o kategorii, kterou bych ti doporucil, tak to reknu takhle: Na svete uz jsi udeal dost kravalu, tak se vrhni na kvalitu. Komponenty by mohly byt konkurenceschopne, ikdyz ten zesik F4 osobne neznam. Jak to zahraje, to ale nezalezi jen na komponentech. Zalezi hodne na instalaci. Pokud neodflaknes instalaci, tak hura do toho! Nezapomen na dokumentaci instalace, to znamena vsecno si pri instalaci vyfotit. Jak se komponenty instalovaly, postup instalace, konecna podoba atd. Vse najdes v pravidlech.

V pravidlech take najdes, ze v tech nizsich, zacatecnickych kategoriich se dokumentace nehodnoti, ale hodi se rohodcimu pri posuzovani hure pristupnych casti instalace. Ale pokud by ses treba citil hend na vyssi kategorii, tak se bez dokumebntace neobejdes.

Pises, ze jses "parohac" z pravidel ;-) Nemyslim si, ze by byla pravidla tak slozita. V nizsich kategoriich se zdaleka nehodnoti vsechno. Pokud mas nejake nejasnosti, tak se ptej, ale ptej se konkretne na jednotlive nejasnosti. Z koule vestit neumim, abych ti ted vysvetlil to, cemu nerozumis...
o 11.02.2009, 17:05 | Phase
Zdenek, dik idem ete raz prezert tie pravidla, a potom ak nahodu neco tak by som dal ako si pisal konkretne otazky, oki.Dik zatial.
o 01.03.2009, 19:48 | pepe689
zajimavy basak -))))kdo ho vyrobil ???????16W6V2???
o 03.03.2009, 12:44 | Chris
myslel 12W6 :))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3233 sekund.