Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Oříšek, dotázeček..

o Navštíveno 9065x o
o 08.04.2009, 14:03 | Pavel02 | Upraveno: 2009-04-08 14:04:05
Podařilo se nám již skoro dokončit velkou limuzímu. Je v ní v podstatě MM. Jenže jak bych s ní byl hodnocený na soutěži, když prostor pro řidiče je oddělený od zbytku pasažerů přepážkou a veškéré MM a SQ je děláno pro pasažery v zadu? Zejména pak pro ty kdo sedí na zadních "křeslech". Další pasažéři sedi po jedné straně bokem ke směru jízdy a další zády ke směru jízdy za přepážkou od řidiče (cca 7, ale klidně i víc osob vzadu). A teď "babo" EMMO raď?

o 08.04.2009, 14:16 | Zdenek (A)
Hehe :-) ............ V pripade SQ je to spatny, protoze SQ se hodnoti z pozice RIDICE a ve vyssich kategoriich take z pozice vedle sediciho pasazera. V pripade MM je to jedno. Rozhodci muze sedet kdekoliv. Zalezi na soutezicicm, jake misto ve vozidle oznaci jako misto pro hodnoceni rozhodcim. Je-li tam vice monitoru, urci i hodnoceny monitor.
o 08.04.2009, 14:21 | Etien (M)
jak se zpiva v jedne pisni V+W: ... klidne sedte na zidli, ctete bibli, tam to vsechno je..."

:-)))
o 09.04.2009, 07:47 | Pagoš
etien dobrý :)))
o 09.04.2009, 10:34 | Pavel02
Zdenek: Děkuji. Jasné, stručné.
Etien: Hm. Těžko od tebe čekat něco jiného. Pokud jsem to dobře pochopil, tak jako obvykle zazářilo tvoje velké ego. A právě to mě už nebavý a takové lidi fakt potkávat nemusím.
o 09.04.2009, 10:56 | Zdenek (A)
Pavel02: Jsem rad, ze jsem ti pomohl. Nicmene Jakub ma naprostou pravdu. V pravidlech je to napsany. Mozna ne tak uplne presne, jako jsem to ja vysvetlil, ale vycist se to tam da pomerne snadno. Nekdy je az zarazejici, na co se lidi dokazou zeptat. Kdyz je to zacatecnik, tak budiz. Ale u zkuseneho matadora (nemyslim jen tebe a nemyslim to ve zlem) to proste prinejmensim vyvola usmev na tvari ;-)
o 09.04.2009, 11:07 | Pavel02 | Upraveno: 2009-04-09 11:10:59
At má Jakub pravdu,at je to úsměvné, budiš. Ale ty jsi odpověděl a bylo by to vyřešné. Jakub si ovšem nedokáže odpustit chytrou poznámku. Zdenku, a nejsem první kdo to od něj schytal, a na kom si potřeboval něco dokazovat. Raděj už sem ani nebudu nahlížet, abych nemusel číst co k tomu zas ještě napíše. Já jsem se o MM zatím nezajímal. A upřimě řečeno mě spíš zajímalo jestli tuto alternativu pravidla vůbec řeší. A když řeší, tak je to OK.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3185 sekund.