Navštíveno 10644x

20.05.2009, 20:45 |
mega1 jak to bude vlastne probihat v Brne, kdyz je to na dva dny? jeden den par lidi, druhej den zbytek..? nebo jeden den instalace, druhej den poslech..? nebo jeden den SQ, druhej den ESPL a MM..?

20.05.2009, 20:59 |
Zdenek (A)
Ano, Brno je na 2 dny! Rozdeleni kategorii je nasledujici:
sobota: ESPL + MM
nedele: SQ
Vyhlaseni bude spolecne v nedeli.
Startovne bude o neco vyssi, protoze v tom bude i vstup na samotny autosalon.
Dalsi podrobnosti budou casem na nasem webu www.emmanet.cz

21.05.2009, 13:39 |
mega1 diky ;-)

21.05.2009, 14:47 |
137 ...co je pravda na tom ze v brne bude i EMMA europske finale?...zeby doslo na moje slova?... :-)

21.05.2009, 14:57 |
Zdenek (A)
137: Letosni finale ME melo byt ve Spanelsku. Jenze z duvodu, ktere jsem nijak nezkouma, se tam konat nebude. EMMA tedy hleda nahradni reseni. Jedna z variant mohla byt Brno. Ale EMMA si nemuze dovolit usporadat ME jen tak samostatne. Potrebuje najit nejakou vystavu, veletrh nebo cokoliv, co nejak souvisi s auty a prifarit se k tomu jako jeden z bodu proghramu cele akce. V Brne se ale ve vhodnem terminu nekona nic pouzitelneho. Finale Tuning Cupu to byt nemuze, pac TC je jen na jeden den, coz pro EMMA ME v zadnem pripade nestaci. Takze letos Brno urcite ne...

21.05.2009, 17:28 |
rebel Tak to je škoda brno se mě netýká.Neděle ok ale sobota nelze

21.05.2009, 21:22 |
mega1 ja mam stesti, ze to je v nedeli.. jinak by mi to nevyslo.. sobota je u me spatna..
Brno také nebude, možná na podzim, když se probojuji do finále, ale nevím nevím.
A datum brna? bude 6 nebo 14 tyho soutez emma
Kterym vjezdem sep ojede dovnitr? nbude to hlavni branou? aj jen at nejezdime dokola jako pred lety kdy nikdo nevedel kudy.poradite me nekdo?
Teda ty bys porad chtel neco vedet :-)) Soutez je tento vikend, sobota, nedele, co se tyce vjezdu, tak bude zcela jiste jeste upresnen Zdendou, jeste je na to cely tyden, tak nezoufej, nekudy tam vjedes :)

01.06.2009, 22:26 |
Zdenek (A)

01.06.2009, 23:22 |
Oli no nektere podstatne veci chybi jako je treba cas prijezdu pro vpusteni (sobota rano) platit se bude u vjezdu nebo az pri registraci na co se odkazovat pri vjezdu do arealu atd chtel by to trochu vice info ;)

02.06.2009, 06:16 |
Zdenek (A)
Casy doplnim hned jak mi serif z BVV prozradi (snad dnes), v kolik se otevre brana a jak to bude organizovane. Na vjezdu se nebude platit nic. Platit za soutez se bude az ve stanku EMMA. Startovne take jeste doplnim zaroven s temi casy.
no aj jen ze minule nas posilali od jedne brany k druhe johane vis tak se jen ptam vis jak :-)