Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > kategorie ESPL

o Navštíveno 10376x o
o 02.06.2009, 12:18 | Barthez
Tak po nejake te delsi odmlce se chystam soutezit u emmanu. Vzhledem k tomu, ze se kategorie o neco zmenila a mam auto v komletu a dokonce i laku, tak me zajima v jake budu. Ptal jsem se uz zdenka a ten mi uz zhruba rekl, ale kdyz se na to podiva lidi vice tak to bude jasne.

Takze :

HU - IVA-310ka + 701 procak
SW - 4x RF T212D4
zadek 6x9 - 4x T1693 ( tripasma )
predek 10cm - 4x T ted nevim typ ( dvoupasma )
SW zesiky 2x RF T3000.1 BD
ostatni 1x RF T4000.4
2x baterie v rezerve + 1x v motoraku.
za B sloupkem je pod urovni bocnich oken zastavba

pojistky a ostatni jsou jasne....

Tak kam ???

o 02.06.2009, 13:20 | Zdenek (A)
Neveri mi! :-) ............ ESPL Advanced Unlimited
Je to za B-sloupkem a doufejme, ze pod horni hranou operaadel zadnich sedacek. Zadni sedacky tam zrejme nejsou, tak bude potreba nejake foto (nebo jiny dukazni material), kam sahaji originalni zadni sedacky. Na poctu baterek nezalezi. Woofery 4ks + 4ks ovaly 6x9. To snad ani nebudu pocitat. To je zdela urcite nad "4 woofery". Zatim nevidim duvod pro ESPL Master. Takze muj odhad na kategorii zrejme sedi.
o 02.06.2009, 13:34 | Barthez
no veril, ale nechtel jsem te zdrzovat, kdyz jsi musel letet.... Tak se necerti pane. Myslim ze i kdyz je to jit 2,5 roku, tak si na muj kraval z vejfucku vzpominas :-))))) a nejen ty :-)
o 02.06.2009, 13:49 | Kleneex
no protoze te znam panacku a vim jak to bude postavene tak urcite tipuju ESPL Master ;-)
o 03.06.2009, 06:45 | Zdenek (A)
Kleneex: Tak nejak!!!! Nas puvodni rozhovor probihal asi takto:

Barthez: Hele, potrebuju poradit, do jake kategorie byste me zaradili. Mam v aute nainstalovane.............
Zdenek: ESPL Extra Hyper Super Master.
Barthez: Ne, pockej! Jeste nevis, co tam mam! Mam tam....
Zdenek: ESPL Extra Hyper Super Master!!!
Barther: Tak ted vazne, jo!? <nasledoval vycet komponent>
Zdenek: ESPL Extra Hyper Super Master... Ale jestli to vsechno narves pod horni hranu zadnich sedacek, tak bych mozna uznal ESPL Advanced Unlimited :-)
Barthez: Mam to vsechno za B-sloupkem a pod horni hranou zadni sedacky.
Zdenek: Nu, dobra! Tak tedy Advanced, ale jeste jsem to nevidel.
Barthez: Ja se radeji zeptam na foru ;-)
Zdenek: Hehe! :-) Klidne. Ja uz ted musim padat. Cekaji na me 3 tuny betonu.
o 03.06.2009, 08:13 | Barthez
obraz ICQ to sice neni ale skoro jsi se trefil :-)
o 03.06.2009, 08:25 | Zdenek (A)
vsak pisu: "... rozhovor probihal ASI takto ..." ;-)
o 03.06.2009, 08:46 | Barthez
njn. Ty se holt vykecas ze vseho..... :-))))))
o 02.07.2009, 00:34 | Gervis
dobrej rozhovor :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.