Navštíveno 11130x

Snad budem rychlejsi ako Kapka :-)

Este tazenie Slovakia Auto-Hifi Team-u... :-)

A specialne na poziadanie sutaziacich...

07.06.2009, 20:40 |
Etien (M)
gratulace vsem zucastnenym...
a zvlastni podekovani Oskarovi ;-)))
Tak po vsech peripetiich jsem taky konecne doma, dekuji Kapickovi za odvoz a vsem samozrejme gratulace k vysledkum a kazdopadne doporucuji vsem soutezicim poradnou kontrolu vsech soucasti systemu pred zapocetim hodnoceni, ne vse musi byt ve stavu takovem, jak bylo pred odjetim na soutez, ten koho se to tyka, tak jiste ví :)))
Autohifi team Slovakia příjemně překvapil teamovým dresem, výsledkově byli asi taky spokojeni. Tak nabuducie :-) nebo jak to vy tam říkáte
Radime tebe nemyslim :-))
Gratulace k pohárkům. Vzhledem k tomu, že Zdenek je teď strašně rychlej tak výsledky budou určitě ještě během dneška.
Můžu ještě vědět č. skladby na ESPL, díky?

08.06.2009, 18:10 |
Zdenek (A)
9 a vysledky moooooooooooozna budou dnes vecer, pokud nepadnu xichtem na klavesnici ;-)

08.06.2009, 23:48 |
Katy a ja jsem s nekteryma po dlouhe dobe travila rada aspon chvili :)

09.06.2009, 08:26 |
Kapka (M)
Katy: no chvilku....do 3 rana nad JackemDanielsem mi nepřislo jako chvilka..kort rano když zvonil budik :-)
Ono to Kapicko bude tim, ze to nebyla Jack, ale Jim Beam :))

09.06.2009, 08:33 |
Zdenek (A)
Kapka musel bejt na srot, kdyz ani nerozezna JB od JD :-)))))))))))
Noo, měli jsme oba trošku :-)) A potom jsme ještě poznavali krásy Brna nočním busem :-)

09.06.2009, 09:16 |
Kapka (M)
wolove...pro me je to alkohol jako alkohol..ja jsem kluk z vesnice :-)
Zdenek: 9 byla podle informací i v Kopřivnici, to byla zase i v Brně???
Ano, cislo 9 bylo v Brne, cisla jsou nahodna a tentiokrat sem vybiral ja :)
přesně tak.. hlavně když to není jen samotnej potravinářskej líh :-)
Johanik: To byla asi nějaká opilecká volba, v Pardubicích už snad vybírat nebudeš.

09.06.2009, 20:46 |
Oli To Zdenek: koukam na vysledky a nejak me nesedi kategorie multimedia ;) mas tam spatne hodnoty za obraz a zvuk (u me 159 bodu)+ 100 za montaz.
Jo tak brno bylo pro me a lucii fajn uz jen v tom ze bylo pekne a meli sme to kousicek ucast byla opravdu mala i kdyz v nedeli prijelo aut vicero.
sláva vítězům, čest poraženým...
Já jsem se momentálně trochu zabrzdil, v Olmíku mi zrušili kategorii a Brno jsem nestíhal, takže na to vlítnu zase až v Pardubicích ;-)

10.06.2009, 05:50 |
Zdenek (A)
Oli: Zkontroluji a napravim...