Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > EMMA V Madarsku

o Navštíveno 11971x o
o 21.06.2009, 14:15 | frantobmw
Takze druhe kolo (EMMA) HUMMA pretekoch v Madarsku na letisku vedla mesta TOKOL mame za sebou... Cesko-Slovensku vypravu prisli posilnit Ivan Nevtipil z ceska, Stefan Madel a ja so slovenska. Odniesli sme od madarov tri pohare, dve prve miesta, Stefan Experience unl., ja Advanced 5 ch., a jedno druhe miesto Ivls Advanced Unl. (po vypocuti vyhercu tejto kat. musim vyznacit ze ivanove auto hraje o mile lepsie ale to je na dalsiu debatu...)

Fotky najdete tu: [ Link ]

o 21.06.2009, 14:17 | frantobmw
Ivan svojim autom okuzlil vsetkych madarov ako sutaziacich tak aj rozhodcov. Bol ako 8. div sveta Na moje pocudovanie vychvalovali jeho instalaciu aj zvukovy prednes do neba. Boli sme prekvapeny aj pri vyhlasovani vysledkoch Nase auta vypocul aj sam madarsky audio guru Gyorgy Meszaros, ktoremu nase auta tiez velmi pacili, povedal ze su na velmi velkej urovni a ze ani netusil ze na Slovensku su taketo vyspele instalacie. V kazdom pripade bolo dobre si pozbierat skusenosti jednak nasej ale aj druhej strany, nehovoriac o tom ze sme to madarom ukazali, na co sme schopni. Porozpraval som s panom Meszarosom, hovoril ze planuje jeden medzinarodny sutaz vedla Viedne na August, bol by rad keby prislo co najviac aut z Ceska aj so Slovenska, takisto aj z Madarska a Rakuska, ukazati si svoje auta a zasutazit si. Netajil ani to ze ma v plane zorganizovat zvlast vychodno-europske finale, hlavne z dvovodu velkej vzdialenosti Holandskej ME. Nalada bola tiez v pohode, vypoculi sme s Ivanom par madarskych aut, asi najlepsie zo vsetkych bolo auto syna p. Maszarosa s lampovymi udimensionmi, sice vraj auto este nebolo vyladene, kedze to dokoncili pred dvoma dnami,(to bolo vydiet aj na vysledkoch, lebo skoncil az za Ivanom) ale na to to hrale velmi presvedcivo.

foto k příspěvku  od frantobmw

o 21.06.2009, 14:29 | ruffrider
z těch fotek to vypadá že tam (až na vyjímky) frčí jenom u-dimm...
o 21.06.2009, 15:52 | frantobmw
JJ presne tak 99% aut ma HU P88RSII a u-dimension komponenty, naslo sa tam aj par P9+deq.
o 21.06.2009, 16:01 | frantobmw
Nejake tie videa:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
o 21.06.2009, 18:57 | ivls
jj, pěkny pohodový sraz
madaří se od začátku snažili vytvářet atmosféru, jako na velké soutěži - mluvili k nám do megafonu a pouštěli muziku - vstupy z megafonu byly i během soutěže
každý soutěžící dostal v ceně startovného asi 500 korun(neplatilo se hlavní vstupné - jako u nas v Brne) triko s logem pioneer a logem HUMMA - naše EMMA
celkově ze sotěže dělali větší show a komunita sotěže byla celkově ucelená, jak stojicími auty kolem hlavního stanku, tak soutěžícími a rozhodčími oblečených v těchto trikách -do doby kdy nezačalo pršet a byla zima
vyhlašovali, stylem, jako třeba na evropě od posledního místa, takže i poslední si došel pro hodnotící protokol - jinak, jako u nás první tři pohár
u nas je myslím si trochu lepší zvyklost, že první tři zůstanou spolu a je možne si udělat fotografii nejlepších
myslím, že je dobré, že rozhodčí u nás jdou tvrdě po instalační dokumentaci, protože mi bylo řečeno, že takovou dokumentaci v kategorii nikdo neměl, ale i pres to mi dovedli poradit a doporučit, co by mohlo byt lepší v případě učasti na evropském finále
jinak frantobmw skvělý překladatel - jen mám strach, aby při větším počtu čechů v madarsku nezavedl provizi z překladu :o))
mile mě překvapilo, že v kategorii advance unl. bylo 5 sotěžících a podle vzhledu instalace na dobre urovni
a totež bylo v kategorii advance 5 chanels
to znamená, že u nas by to bylo ve sjednocené kategorii celkem 10 soutěžících
celkově pohoda a chovaní ze strany madarů pohodové a přátelské - vůbec jsem necítil nějakou nevoli, co tady nemadar dělá
nebyl problem poslechnout bez vyhrad jakoukoliv instalaci
a když jsme se loučili, tak mi s některými členy připadalo, že se známe už dlouho a je dobré se zase někdy příště vidět
jinak Frantovi díky za přihlášení do soutěže, permanentní překlady a ucelenou dokumentaci soutěže :o)
o 22.06.2009, 11:57 | frantobmw
ivls, nemas zaco, bol som rad ze si prisiel :)

Co je este dobre riesenie v mad. EMME, ze celu sezonu hodnoti zvuk v jednotlivych kat. ten isty rozhodca. A tak to vie ovela lepsie posudit ako si postupil alebo vyladil zvuk na jednotlive zrazy, ci si spravil postup alebo naopak si to rozladil...
Madari to beru naozaj vazne a su prisny ako rozhodcovia na ME.
o 22.06.2009, 12:04 | johanik
Panove gratulace k umistenim
o 22.06.2009, 18:19 | X-sat (M)
A tam to vlastně všechno začalo ;-)
o 22.06.2009, 18:52 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
x-sat: JJ, 2004
o 22.06.2009, 21:08 | kojak
Gratulujem
o 23.06.2009, 16:09 | frantobmw | Upraveno: 2009-06-23 16:09:51
Dakujeme :)

Tu su vysledky SQ: [ Link ]

A pre Kojaka: ESPL - [ Link ]
o 23.06.2009, 17:17 | X-sat (M)
fuj, to už je 5 let :-O

Jinak samozřejmě také gratuluji ;-)
o 23.06.2009, 19:20 | ivls
dekueme takze oprava v kategorii advance 5 chanels bylo ne 5, ale 3 soutezici, jak je vidno z vysledku - nevim proc jsem mel za to, ze 5
o 23.06.2009, 21:27 | frantobmw
Takze som skusil prelozit do slovenciny ako madari hodnotili preteky, je to skoro preklad 1:1 :D

Milí súťažiaci, priatelia!

Minulú sobotu sa odohraly druhé preteky v šampionáte madarskej Pioneer-Humma asociácie na letisku vedla obce Tokol. Na nedohladnom priestore v areáli letisku sa v sobotu ráno o pol desiatej sa zacalo zhromaždit malá skupina auto-hifi fanatikov, v prijemnej teplote avšak pod zlovestnými mrakmi slubujuce dážd. Na nase mile prekvapenie okrem našich borcov prisli zapasit a zbierat bodiky aj majstri so susedských statov, z ceska a so slovenska. O jedenastej sa subezne zacali rozhodcovia prezerat instalacie a hodnotit zvuk jednotlivych aut. Rozhodcovia zaznamenali obrovsky pokrok aj v jednotlivych instalaciach tak aj vo zvuku aut oproti minulej sutazi. Aj starí veteráni priniesli niečo nové, ale boli aj nováčikovia medzi ktorých niektorí si skoncili aj na podiu. Na tento rok sa zhromazdilo skvela skupina sutaziacich. Starsí su odhodlaní, cielavedomí, stále lepsím, zjemneným zvukom a vacsimi tlakmi.
V skupine SQ na nase mile prekvapenie slovenskí chlapi ukazali svoje schopnosti a odniesli dve prve miesta, ale aj ceský „ritier“ ktorý odjazdil 600km aby sa zucastnil na pretekoch dal zabrat nasim najlepsim chlapcom. Vo velmi tesnom suboji sa vsak skoncil na poctivom 2. mieste. Musíme uznať ze ritierske kone s ktorími chlapci prisli mali majstrovsky zvuk. Je zaujímave ze v susedstve vnímaju zvuk z ineho hladiska ako mi. Sme zvedaví ktoré autá znamenaju pre nich referenciu. Lebo velmi podobne charakterizuju tonalitu a priestorove vnimanie ako mi, mali velmi čistý konkretny prejav, avšak troška nudnejsie ako auta našich majstrov. Ale ako sutaziaci su absolutne profici! Chlapci z cesko-slovenska maju rozsiahle prezentacie, podrobne dokumentacie, esteticke, efektne a ucelne montaze, dosledny postoj pocas sutaze! Vydiet ze maju ambicie.
Bol to skvelý zápas!!!
Bodaj by sa pokracovalo toto zapasenie! Myslime si ze by toto zdrave sutazenie prinieslo skvele pokroky pre vsetky tri narody.
Poobede sa pocasie nezlutovalo nad nami a zacalo prsat s privodom studeneho vetra. Nastastie toto nas neodradilo od pokracovania pretekoch a od zaverecneho vyhodnotienia. V podstate vo vsetkych kategoriach zrodili lepsie vysledky ako pri prvej sutazi. Tymto gratulujeme vsetkym sutaziacim!
Vsetkým dakujeme za ucast, a za skvelu naladu, ze vydrzali aj v tomto chladnom pocasí.
Bolo dobre vydiet usmev za cvakajucimi zubmi. 

S pozdravom HUMMA TEAM
o 24.06.2009, 01:39 | hifim@ni@k
Výborný popis :o)
o 24.06.2009, 08:07 | Zdenek (A)
Hosi, gratuluji k dosazenym vysledkum. A take dekuji za vzornou reprezentaci EMMA CZ v zahranici. Mozna bychom je mohli zkusit pozvat k nam na nejakou soutez....
o 24.06.2009, 10:04 | erix7 (K)
Taky se pripajim ke gratulaci !
Inak Franto- je sice pekne, ze jeden a ten isty rozhodca hodnoti auto celu sezonu, ale konkretny charakter zvuku, ktory pocujes, si pamätas len niekolko desiatok minut.
o 24.06.2009, 10:49 | frantobmw
erix7: Dakujem, odovzdal som M. Gyurimu tvoj pozdrav, on ta tiez pozdravuje :) Co pises je pravda, ale predsa len ten isty rozhodca si bude lepsie pamatovat aspon cca ako to hralo pred tym a vie aspon ciastocne posudit kolko sa to zlepsilo. Ten rozhodca co to pocuje prvy krat v sezone
jednoducho to nevie porovnat k nicomu. Samozrejme malicke zmeny sa v takychto intervaloch ako su preteky sa nedaju zistit.
o 24.06.2009, 11:30 | Kapka (M)
za me taky gratulace....jinak si myslim že je lepsi ruzný porotci v prubehu sezony..protože podle me ma dobra instalce hrat pro všechny uši dobře-přijemne,ne jenom pro jedny uši
o 24.06.2009, 11:42 | Etien (M)
muj nazor: jeden rozhodci po celou sezonu ma za nasledek, ze se hodnoceni cele kategorie v cele sezone ubira smerem ovlivnenym jednim porotcem... proste pres vsechnu snahu nemaji vsichni porotci usi 100% stejny...
o 24.06.2009, 11:50 | frantobmw | Upraveno: 2009-06-24 11:56:39
Ano, aj v tom je nieco co pisete chlopi. Ale ja si myslim ze na druhej strane je to velmi zlozite, lebo ak pridem na jedni preteky a rozhodca "X" mi to vypocuje a vychvali mi to do neba a potom na druhej zase rozhodca "Y" mi to uplne zkritizuje hoci som na nastaveni nemenil nic (ved to bolo ok minule) tak potom si zacnem rozmislat ze co je toto cele... ako dalej, prenastavyt to pre rozhodcu "Y", co ked nabuduce bude hodnotit zase rozhodca "X"? A prave to prenastavenie nebude pacit jemu?
o 24.06.2009, 12:09 | Zdenek (A)
On neni jen problem v usich, on je i problem v tom, ze ne kazdy rozhodci je schopen za sezonu objet vsechny souteze...

Kazdopadne idelani stav by byl, kdyby se ruzni rozhodci vzdy shodli, ale nebudeme si tu hrat na idealisty. To proste nejde. Nicmene mit diametralni rozdil, to by se asi stavat nemelo (nerikam ale, ze nemuze). Navic muze byt poslech na ruznych soutezich ovlivnen ruznymi faktory - silny dest, okolni hluk, atd... a pak dostanes rozdilne hodnoceni nejen kvuli neshode rozhodcich, prestoze jsi nesahnul na nastaveni.
o 24.06.2009, 14:58 | X-sat (M)
X už není rozhodčím :-D
o 24.06.2009, 21:49 | píďa363
X by se na nás bývalé kamrády mohl přjet někdy podívat
o 25.06.2009, 16:37 | Pavel02
Taky bych se přidal. A co situace, kdy jeden a ten stejný rozhodčí při dvou soutěžích pokaždé zhodnotí zvuk výrazně jinak a to i přesto, že nedošlo k žádné změně v nastavení? To pak je fakt těžké. Ne že se to nelíbí jednou tomu X a pak líbí tomu Y, ale ono se to jednou líbí a jednou nelíbí vždy tomu panu X ??
o 25.06.2009, 16:48 | Etien (M)
no jeste ze v tom tentokrat nejedu...

zvednutemu limecku zdar
o 26.06.2009, 08:29 | Pavel02
Tak proč sem píšeš,když to není k tématu? Jo vlastně ty můžeš cokoliv.
o 26.06.2009, 08:56 | frantobmw | Upraveno: 2009-06-26 08:59:10
Pani, nechcem aby aj tato tema vypadala ako " VYSLEDKY: Fast Tuning Meeting, Olomouc, 30.5.2009". Takze klid!

Radsej sa vyjadrite o tom ci by ste prisli na ten medzinarodny EMMA meeting vedla Viedna v auguste, ak sa to podari zorganizovat!
o 26.06.2009, 09:40 | Pavel02
frantobmw: souhlasím, já jsem jen reagoval. K Vídni bych si zajel. Když mě ivls trochu bude ukecávat, tak bych se nechal.
o 26.06.2009, 09:52 | Etien (M)
P02: tvoje nesmyslne tlachani typu: "A co situace, kdy jeden a ten stejný rozhodčí při dvou soutěžích pokaždé zhodnotí zvuk výrazně jinak a to i přesto, že nedošlo k žádné změně v nastavení?" snad k tematu patri???

uz asi stodvacetsedmkrat jsi napsal, ze s touto soutez nechces mit nic spolecneho, tak se k ni, prosim, prestan take jakymkoliv zpusobem vyjadrovat, neb tva obecna obvineni bez konkretnich udaju nejsou opravdu k nicemu dobra...

a jestli to chces slyset a tvoje dusicka bude mit pokoj, ano, ja mohu cokoliv a ty nemuzes nic... ale to je proste zivot

jeste posledni rada: zkus si nekdy zvednout limecek a nasadit slunecni bryle
o 26.06.2009, 11:52 | Pavel02
Etiene: Laskavě si přečti co je napsáno výše. Kdyby se mě to nestalo, tak to nepíšu. Zkus se zeptat, jestli má někdo další podobnou zkušenost. Já jsem psal že již u nás nebudu soutěžit, tak se přestaň do toho vměšovat. A to že nemůžu nic? Klidně se z té své "moci" můžeš třeba po....
Franto promiň, že jsem ti to sem napsal, ale tato osoba už mě opravdu nestojí za to, abych na jeho stupidní výpady dál jakkoliv reagoval.
o 26.06.2009, 14:42 | frantobmw
Etien, nereaguj uz na to prosim ta, lebo to tu nikdy neskonci, a ty pavle si drz svoje slovo a nereaguj uz!!!
Uz to nikoho nezaujima!
Takze kto by prisiel do Videna? Etien?
o 26.06.2009, 15:22 | Pavel02
Frantobmw: já jsem napsal že bych přijel. Vídeň mám v dosahu.
o 26.06.2009, 16:52 | ivls
pokud se nic neocekavaneho nevymamlasi, tak pocitej s moji ucasti,
o 26.06.2009, 17:03 | mendo
gratulacio soudruzi:)
o 30.06.2009, 22:58 | ivls
hmm, tak vidím, že moc zájemců není - škoda
myslím, že by to byla dost dobra zkušenost

v madarsku jsem se díky uplně cizímu prostředí cítil, jako na ME
a můžu říct, že i když jsem si říkal,že v podstatě o nic nejde, tak jsem byl stejně nervozní, jako na ME
a pro mě osobně velký přínos
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4865 sekund.