Navštíveno 10306x

už od začátku velké přestavby mýho auta zvažuju jestli to zkusit nebo ne a přihlásit se taky ať už třeba jen ze srandy nebo taky pro nějakej ten pohárek případně(člověk nikdy neví :o) ) Mluvil jsem i s jedním člověkem kterej už v tom nějakej ten rok chodí a říkal ať do toho jdu a ničeho se nebojím a poradil na čem si mám jak dát záležet atd...Ale po přečtení jednoho příspěku tady moje iluze o ''kamarádském soutěžení'' jsou rázem pryč (viz tohle
[ Link ] ) Tak nevím no...

29.06.2009, 10:25 |
Zdenek (A)
Co ti na to mam rici? Vsude se najdou rejpalove a nespokojenci. Sice nejsem "nezavisly pozorovatel", ale jsem presvedcenej, ze vetsina lidi v EMMA je v pohode. Vsem rikame, ze pokud se jim neco nelibi, necht nam to narovinu reknou. Nikomu hlavu neutrhneme. Problemy jsou vetsinou s temi, kteri se na akci usmivaji a za bukem spusti bandurskou, ze jsme jim nejak ublizili. Klidne prijed, radi te uvidime a ani tobe hlavu neutrhneme ;-)
Mno ta diskuze ohledně té Olomouce mě dost nemile překvapila ale budu dál doufat že to je jen výjmečně :-) Tyyy a mohl bys mi pls tak nějak zkusit říct do jaké bych spadal kategorie?Sice jsem pravidla tak nějak pročítal ale netuším kam bych měl zapadat,přiznám že jsem je nestudoval podrobně :-) Bude tam radio Pioneer DEH-P80MP, repreáčky hertz (DCX165 , DT16 , DCX 100) ty budou krmené 6-ti kanálovým sharkem co je teď u Pavla na spravení(výkon otestuje) a dál 3X Alpine SWR1242D 'hnaný' helixem spxl 1000...Jinak dík za info a pozvánku :-)

29.06.2009, 11:02 |
Zdenek (A)
Rad poradim, ale potrebuju jeste dalsi info. Netusim, do jake discipliny chces. Sound Quality nebo ESPL? Na Multimedia nemas vybavu, takze ty skrtam. 3x 12" subwoofer + Helix spxl 1000... tipuju te na ESPL. 3x 12" je tedy 6 jednotkovych wooferu. Takze kategorie ESPL Advanced Unlimited za predpokladu, ze je zadni instalace kompletne pod horni hranou operadel zadnich sedacek (uvazovano bez operek hlavy). Ikdyby sedacky byly odstraneny nebo nahrazeny, tak se bere v uvahu vyska originalni sedacky.

29.06.2009, 11:22 |
Pavel02 | Upraveno: 2009-06-29 11:23:33
Zdenku: tak toto bych od tebe nečekal. Tak aby to bylo jasné. Já když se mě něco nelíbilo tak jsem to řekl (sice ne tobě, ale z vedení EMMA to bylo). A znám i další kterým se něco nelíbilo, ale šli jinou cestou. Tedy že raděj mlčeli, aby si nikoho proti sobě nepoštvali. Mě už o nic velice nejde tak ted prostě říkám to, co si myslím. Ty jsi mě taky nikdy do očí neřekl, že jsem rejpal a na soutěžích ses na mě usmíval. Když jsem řekl rozhodčímu že se mě jeho hodnocení nezdálo (po soutěži), protože se lišilo od jeho předchúdce tak jsem byl označený za rejpala? Zdeňku ani jednou jsem od tebe neslyšel, že by jsi se do jakéhokoliv sporu nabídl jako arbitr, tedy mimo uklidňování vášní. Nechci tady zas rozpoutat jakékoliv vášně, ale tvoje reakce mě udivila. Měl jsem za to, že šlo hlavně o naše vzájemné antipatie z Etienem případně Tazzzem, ale jak vidím Etien byl jen mluvčím a i tady je to heslo "kdo chce s vlky žít musí s vlky i výt", plně na místě. Pochopil jsem i to, že jste dost uzavřená zájmová skupina lidí, kteří drží spolu a jen neradi slyší ty, kdo něco kritizují. Takový jsou jak jsi právě sám napsal pro vás jen "rejpalové". Když jsem kritizoval propagaci EMMA v rámci jednotlivých srazů (v dobrém úmyslu o zviditelnění), tak jsem zůstal sám a jen tuším jeden hlas (Johaník)se ke mě přidal. Taky teď konečně chápu i to, proč jsem byl odkopnutý, když jsem projevil zájem stát se rozhodčím. Ty tvoje řeči o tom, že jsi moji nabídku nepochopil byly jak vidím jen snůžkou keců. Prostě jsem se nehodil do "party". Někdo už mě napsal že moralizuji, ale ať, já to klidně udělám zas. A to že mě někdo okřikuje at jsem potichu ? kašlu na to, nikoho hrubě neurážím a říkám co si myslím - už můžu, body mě to stát nebude.

29.06.2009, 11:34 |
Zdenek (A)
Pavel: Parada! A je na svete dalsi hajzl! Netusil jsem to o sobe. Diky Pavle, zes mi otevrel oci. Vice o tom treba osobne, nebojim se toho...
Gervis: Sorry za ulet ve tvem prispevku, ale to je jen pokracovani Olomouce. Vice to komentovat fakt nebudu.

29.06.2009, 11:43 |
Etien (M)
Gervis: ver mi, a pokud si das to praci a prosmejdis forum, tak se o tom i presvedcis, ze debaty typu olomouc nejsou nic, co by obecne charakterizovalo situaci kolem EMMA... nebot se jedna stale o tutez osobu, ktera projevuje "vzajemne antipatie" se mnou a posledni dobou jeste s par dalsimi cleny fora, kteri jsou nebo nejsou nejak spojeni s EMMA...
takze prijed, zkus si zasoutezit, stravit s nami den na srazu a zaver si pak udelej sam...
Gervis: Etien nepíše pravdu. Ke komu jsem dosud projevoval antipatie byl právě Etien a Tazzz ale bylo oboustranné. To jsem i napsal. U Zdenka mě překvapilo to, že napsal to co napsal. Podle všeho to byla snaha o jakousi retuš dojmu právě z toho článku. Ke Zdenkovi jsem dodnes neřekl jediné špatné slovo. Když byl problém tak jsem mu zavolal a zeptal se ho co a jak. To, že sice ne jmenovitě, ale jasně mě označil za notorického rejpala, mě od něho velmi překvapilo. Chápal bych to, pokud bych se na něj usmíval (jak napsal) a on na mě reagoval opačně. Potkávali jsme se tuším tři roky a nikdy nic neřekl (o rejpalovi) až ted. To že to ted nazval tak,jak to nazval je jeho věc. Já jsem s ním nikdy konflikt neměl. A jinak atmosféro okolo soutěží je opravdu fajn. Když si projdeš fórum jak ti radí Etien tak na to opravdu přijdeš i sám. Jen nesmíš začít rejpat. To se obrátí proti tobě. Kritika možná i ano, ale jen když se nikoho nedotkne..
přesně jako píše Etien. na sraz by si stejně třeba jel. tak zkusíš jednou zpalatit startovné, necháš si auto ohodnotit, předvedeš hoa pak si řekneš jestli ti to za to stojí nebo ne.. letos se objevilo hodně nových tváří, které to přijely tak jen zkusit a ejhle sraz od srazu vypelšují a žene je to dál.. tak ahoj v Pardubicích?
no ja vam prostrednika delat nebudu,spis jsem se jen chtel dozvedet co a jak...jestli mate nejake spory reste si je mezi sebou a me z toho vynechejte-stejne o tom vim kulovy...kazdopadne dekuju vam VSEM zucastnenym za rady a nazory a taky pozvani na EMMU:-)
píďa363: PCE nestihnu :-( cekam az se auto nalakuje...Neco snad jeste letos stihnu...aspon v to doufam :-)

29.06.2009, 14:54 |
rebel Gervis:Já bych to zkusil.Mám také výtky ohledně minulé sezony emma ,ale všude je něco co ti nepadne do oka.Hele na atmosféru na foru se vy...
Na srazu se tě nikdo všímat nebude.Na srazu tě zařadí kam patříš ohodnotí zahraješ sebereš pohár a jedeš domu.Nic na tom není.A když to nebude napoprvé tak to do příště doladíš a je to ,-))))
To budeme asi spolu v kategorii na ESPL :-) To mam radost :-)
Každopádně to chce zkusit, za zkoušku nic nedáš. Já sám sem začal v roce 2004, u nás EMMA nebyla, tak jsme vyrazily na zkoušku do Německa a ehjle, ze zkoušky bylo druhý místo :-) Prostě se to chce nebát, vyzkoušet a pak tomu třeba podlehneš.
to Barthez:jaj tak to kdyztak splknem vic :-) Ja jsem pratelskej souper :-) ;-)
já sem taky SPL nováček, promě budou Pardubice třetí kolo... přijeď... za mě dobrý...
já si taky letos poprvé zkusil emmu, vůbec jsem si nevěřil a říkal si co tam s tím šumítkem budu dělat? ostudu? 2 soutěže, 2 poháry a žene mě to dál... Lidi tam jsou super, s nikým jsem neměl problémy, naprostá pohoda a proto se určitě v Pardubicích ukážu ;-)
doraž na nějákou soutěž a uvidíš sám :-)

29.06.2009, 17:39 |
rebel Hanys73:tos napsal hezky jednou sem to zkusil a žene mě to dál.Tak to bylo taky u mě kluci tak to zkus a já né nebudu za vola a ted se hrabu v hudbě a jezdim a jezdim a furt je co předělávat je to šílenej koloběh ale i zábava a koníček

29.06.2009, 18:14 |
Etien (M)
rebel: a to hanys hned na prvni soutezi v koprivnici hned jako na prvniho rozhodciho narazil na toho hajzla se zvednutym limeckem a slunecnima brejlema... ;-)
nooo ještě ke všemu :D a byl nějáký problém? nebyl... pohoda a klídek ;-)
a pokud si dobře vzpomínám tak ty brejle tam byly, ale límeček ne-e :D

29.06.2009, 20:45 |
rebel Etien:Hele já jsem jen chválil ,ale tímhle tempem se to tu bude diskutovat jak na olomouckém foru.Já ser. na límečky a tak já se ke všemu vyjádřím i osobně na srazu a nepotřebuju si tu léčit komplexy a zase řešit to samé dokola límečky brýle a tak.Já lidí nenazívám hajzl a tak.
A když mi něco není jasné tak se zeptám a i o tom debatuji to se smí né.

29.06.2009, 21:56 |
Etien (M)
rebel: smankote a proc by jsi nemohl? prece ti v tom nikdo nebrani :-)
nebylo to nijak mysleno vuci tve osobe, jen jsem vzpomnel hanysovu prvni soutez a oslovil pri tom tebe :-)
no myslím ze bych se pak po nejake te prvni zkusenosti taky mel urazit nebo tak neco abych byl IN :-D :-D :-D Samo ze si delam prdel ;-) Uz se vcelku tesim az bude prvni ostrej test :-)