Navštíveno 11093x

Zdarek.Mam jen takovej dotaz ohledne souteze emma.Kdyz jsem zacal se stavbou audia tak jsem sel za cilem se ucastnit nejakych soutezi.Prvne jsem chtel zkusit db drag ale kdyz jsem se o tom bavil s tipkem co soutezi tak rikal ze s tim nema cenu nikam lezt.Kdyz jsem se dozvedel o emme tak jsem si rikal ze tam je vice kategorii a ze bych se tam mohl nekde uchytit.Tady davam par fotek a jestli by jste mi to mohlo nekdo ohodneotit jestli to mam zkusit nebo at to fakt zabalim.Byl bych moc rad kdyby se nekdo nasel a nejak fotky jak maji byt vedeny kabely atd. a strucne mi vysvetlil co a jak mam udelat se stavajici instalaci.
Nejradej bych to resil prec icq.Predem diky moc kdo se ozve

zesik na ovaly

zesik na basak

repro ve dverich hraje jen pres radio

a parodie na radio

01.07.2009, 19:21 |
Etien (M)
1) klidne se ozvi
2) soutez urcite zkus

01.07.2009, 20:44 |
rebel Dr.Hadson: všude je konkurence a i na db je více kategorií zkusil bych oboje a třeba se někde chytneš co by né.Určitě bych neházel flintu do žita.Co to máš za wofer to je třicítka?

01.07.2009, 20:48 |
Etien (M)
rebel: jj 12"

01.07.2009, 20:51 |
Kesam Repro ve dveřích mám to samé nejni to špička ale zahraje to pěkně snad až mi to spoiy zapojí :-)

01.07.2009, 21:13 |
rebel No tak bych nafotil zakončení kabelů k rádiu a na zesíkách všchny repro. ostatní ukážeš na srazu.budeš asi kategorie 2wofer.Záleží také na tom kolik lidí je v kategorii ale možná se i podaří nějakej ten uspech.Další sraz je v Pardub.11,7 nebo nějak tak
etien:mockrat diky za vysvetleni a za rady
rebel:o Pardubicich vim a urco se tam prihlasim
budeme se těšit :-) tenhle woofer jsem měl taky v autě a byl jsem spokojen... te´d mám kufru leda pes...

02.07.2009, 07:46 |
Etien (M)
neni zac, uvidime se v Pardubkach ;-)

02.07.2009, 12:43 |
Tipo Dr.Hadson: Mě by zajímalo kdo ti říkal at dB Drag nezkoušíš. Podle mě asi od nás nebyl,protože by věděl že máme novou kategorii pro nováčky,a je tam ještě bass race.V Pardubicích budem taky,tak se můžeš zastavit aji za náma.

02.07.2009, 13:21 |
Smrada (M) | Upraveno: 2009-07-02 13:21:45
Obecne si myslim, ze u obou soutezi plati pravidlo "Kdo nehraje nevyhraje". NIKDO se Ti smat nebude, rozhodci vzdycky s novacky rozebiraji i nad ramec svych povinnosti veci, ktere by Te mohli zajimat. Take ma emma vice kategorii, ne jen tlakarinu. To uz je na Tobe s jakym umyslem si do cele veci sel. Jestli si sel tlacit nebo spise kvalitu
jednoduše řečeno zkusit se má všechno :-)taky už bych zkoušel kdybych měl auto po laku :-( trvá to :-(
rebel: psal že má jednu 12" a ještě ovály, jeslti jsou 6x9 tak myslím že bude v kategorii s náma a jestě není z fotek patráná ani zástavba.
etien:ok budu se tesit
tipo:byl to kamos z Olmika co mi rikal at to zabalim
dragster:ovaly mam 6x9 a co jsi myslel s tema fotkama?
MOc vsem diky za podporu
schovavanim sa sa nikde nedostanes a nic nedosiahnes, kazdy zacina a nie s vecami za 100ky tisicou, napriklad taky felda co vyhral 3 miesto na MS zacinal s nejakym aktyvnym toxicom a podobne, urcite ti to pomoze aj co ako dalej riesit, vymocut si co ako hraje, co sa ti paci