Navštíveno 10658x

07.07.2009, 08:12 |
Zdenek (A)
Budicek!!! Probudte se! ;-) Po male pauzicce je tu dalsi soutez. Tentokrat se sejdeme v Pardubicich. Vice info zde:
[ Link ] A pak sup na registracni formular, at vime, kolik vas prijede:
[ Link ]
Zdenek: Já už jsem myslím zaregistrovanej, nebo ne??
Když nezapomeneš přivez mě pohár z V. Mýta - 2.místo 4woofwer, díky

07.07.2009, 13:42 |
Kapka (M)
taky poslano..
jinak bych ti nic nevozil..zadny pohar..mas tam zustat do konce na vyhlašeni a předani výsledku..tohle to me docela obcas štve,když lidi souteži a pak tam nejsou schopny zustat do 5 hod na predani poharu..sorry Davide za upřimnost
A já souhlasím tentokráte s Kapkou

07.07.2009, 14:17 |
rebel Ano to je fakt také souhlas na vyhlášení by měli soutěžící čekat to je pak divná soutěž zavrkat odjet a příště sebrat pohár.Jo někdy to nejde a jsou vážné důvody ,ale dragster tebe sem na vyhlášení viděl málo na tom něco bude.
a nebyla by špatná po vyhlášení společná foto jako např na tuningcupu
"-)))
Kapka: Vzdyť toho nechci až zas tak moc, když nebude tak nebude, to se nedá nic dělat. Jinak se nemusíš za úpřímnost omlouvat, souhlasím s tebou.
rebel: za celou loňskou sezonu, jsem si pohár nepřebral osobně 1, 2x jsem o převzetí požádal někoho jiného a 3x jsem přebíral osobně, zytek srazů jsem nebyl. Jinak také za mě často přebírala poháry přítelkyně.
Jinak pokud nemůsím být pryč a zůstávám do vyhlášení tak jsem při vyhlášení osobně a ne třeba jako ty letos v Olomouci, tam se čekalo na tebe s tou společnou fotkou, ale ty ses nedostavil a to si v době vyhlášení byl na srazu, to je větší ostuda :-(((((((
ze bych to taky teda zkusil:o) v decke kategorii mulitimedia:o)Smrado tys na to koukal,ma to cenu?

07.07.2009, 15:31 |
Smrada (M)
Koukej do toho jit. Tech par penez Te nezabije. Koukej to nafotit a makej tam ;-)
Tentokrát to bude bezomna tak vám prajem vela uspechov hold Chorvatsko volá .

07.07.2009, 21:09 |
rebel | Upraveno: 2009-07-07 21:11:50
Jo to je good 1 nejít 2*někoho žádat.
Hele mě je to jedno pro mě zamě at jezdí všichni dom.
A že sem v olmíku nešel je že jezdím tuningcup dbdrag a i emmu a někdy to nejde být na vyhlášení na 3místech.A v olmíku mi pohár vzal david zdali se nepletu.Jinak jsem jen jednou propásl vyhlášení EMMA jen pro přesnost.A tady nejde jen o tebe ale když se koukneš na tuningcup na vyhlášení tam je lidí jako smetí a u emmy je to občas žalostné
rebel: ono se také tuningcapu účástní trochu více lidí a většina lidí se tam jezdí podívat hlavně na auta, když bude tuning sraz, kam přijede jen emma a dbdrag tak nás tam asi moc nebude a ta návštěvnost lidí bude také dost žalostná. Nebude řešit nějaké předávání pohárů, nemá co žádný smysl, dalo by se o tom debatovat do nekonečna, kdažý bude mís svůj názor svoji pravdu, své představy atd.
Jinak má původní otázka byla na Zdenka a prosba také a od toho jsem se nedozvěděl nic.
Tak smahnu registraci ještě jednou, když si to nepamatuji.

08.07.2009, 11:51 |
Zdenek (A)
Nejakej David Lev je tam uz registrovanej, takze znovu neni treba.
Pohar se pokusim privezt. Ale obecne nepritomni na vyhlaseni musi pocitat s tim, ze se nahradni doprava poharu muze protahout, protoze na to bezne zapominam ;-)
Zdenek: Byl jsem trochu rychlejší, tak jsem tam dvakrát, ale přijedu jednou.
Jinak s tím, že doprava poháru se protáhne počítám, je to jen moje blbost, že si tam nepočkám osobně a pak tě otravuji a ty určitě nemáš na starosti jen mě. Moc děkuji, když si vzpomeneš a pohár přivezes.
V Pardubicích byla asi zatím největší účast a také konečně jeden soutěžící odjížděl spokojený s doaženým výsledkem, gratuluji, pěkné hodnoty.

A zde druhé měření a i majitel.

Omlovám se oprava, překlep

jojo hodnoty pěkné, ale řekl bych ře nejsou ještě rozhodně na maximu :-)

13.07.2009, 09:37 |
Zdenek (A)
Jojo! Ucast letos rekordni - 40 aut! Mohlo byt 41, kdyby prijel jakysi zahadny Pavel Blaha s Hondou Civic, ktery se regnul pres web a pak se neukazal...

13.07.2009, 14:18 |
Pavel02 | Upraveno: 2009-07-13 14:23:26
Nic na něm záhadného není. On by se ukázal pokud by jsi mu ovšem odpověděl na jeho dotaz obsažený v přihlašovacím formuláři.

13.07.2009, 14:33 |
Zdenek (A)
Registrace jsem zpracovaval az v patek v noci, abych mel co nejvice on-line registraci a nemusel to resit na miste. Pri konecnem poctu 40 aut to ani jinak nejde. Na reseni dotazu to fakt nebyl vhodny cas. Na to je lepsi email, ICQ nebo telefon.
Johanik: tak to určitě souhlasím, ta instalace má ještě na nějaký ten decibel nahoru.
a copak tam ma? :D nejako uz nemam prehled :D
já tam v kufru viděl něco asi tak velkýho jako psí bouda pro ovčáka a v tom dvě nukleární hlavice :D
(myšleno v dobrém ;-)
tlačí to fakt neskutečně

13.07.2009, 20:56 |
rebel Pardubky mohu doporučit i na další rok. Fakt pěkná auta a i učast na EMMA
felda16:Zatím bedna z dřevotřísky po týnci bude jiná.2*Gz8000 nějakej ten kablíkl a 2*třicítku GZ.Jinak je to poprvé za rok a půl co se mi měření zamlouvaloA i na db to šlo na kombíka to tam dalo 149,7
Hanys73:_jasný bouda pro psa to je ,ale nazavřel by sem ho tam.A jinak přirovnání good děkuji.
dragster:Děkuji za gratulaci a omluva za nepřebírání pohárů z minulé diskuze o přebírání pohárů v pardubkách ti to fakt nevyšlo o cca 3min to jsem viděl.Ale aspon ,že večeře ti vyšla.A jedeš týnec?Ten bude good tam bývá také docela dost aut .
rebel: tak to jo , to jsou paradne cisla

13.07.2009, 21:54 |
rebel felda16:kolik si dával minulí rok a letos na db.Díky
,-))

13.07.2009, 22:32 |
peetm rebel: taky ještě jednou gratuluju. Pěkné hodnoty jak EMMA tak i dB Drag. Opravdu paráda na to, že to je takový kombajn :-)))

14.07.2009, 06:37 |
rebel peetm:děkuji. No jsem zvědavej jak to bude tlačit příště záleží na skladbě co se vybere a až tam hodíš ten zesík tak nevím nevím to budu mít co dělat
rebel: Panenský týnec bych měl být, tam je pěkný sraz a i hodně aut.

15.07.2009, 17:39 |
Kapka (M)
ju jinak vysledky z Pardubic už jsou na strankach EMMA
[ Link ]
Průběžně po 5 soutěžích kategorie ESPL Experienced 4 Woofers
1. Botík - 34b
2. Turčáni - 30b
3. Mořkovský - 28b
4. Lev - 22b
5. Najmon - 17b
6. Pelc - 10b
7. Bulíček - 3b
8. Čureja - 2b

15.07.2009, 20:16 |
rebel Dragster: No zajímavé pořadí.
To koukám že musím jezdit a jezdit konkurence velká.
letos auto měnit nebudu
,-()

15.07.2009, 21:51 |
Zdenek (A)
Kdyz uz tady zminujete prubezne poradi, tak jen PRIPOMINAM, ze na MCR postupuji 4 nejlepsi a zapocitava se do konecneho poctu kvalifikacnich soutezi jen 5 nejlepsich vysledku.

15.07.2009, 22:00 |
rebel Zdenek:jen dotaz: bude nějaké ofiko průběžné pořadí?
A nebo až ke konci sezony?Díkes
,-)))

15.07.2009, 22:36 |
Zdenek (A)

16.07.2009, 06:45 |
rebel Zdenek :děkuji
rebel: možná tě asi i věřím, že do konce sezony, to snad už předělávat nebudeš, bylo vidět, že si byl spokojenej a také tě to přeji, už si toho nadělal mraky a smůly už si měl také za ty dva roky dost.

16.07.2009, 12:35 |
rebel Dragster:Jo jo to máš pravdu smůly bylo za dva roky dost a práce také.Jenže záleží co to natlačí v týnci třeba jsem v pardubkách chytl správný track.No a ono záleží jak peetem jestli dá ten jinej zesík a bude mít extra hodnoty tak budu muset zas na novo jiné zesíky ty gz1,10000 a i wofery.Jinak další sezonu bych jezdil stejně s něčím menším fiesta nebo tak něco a passata bych měl snad konečně pro rodinku.