Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > EMMA Panenský Týnec

o Navštíveno 11096x o
o 26.07.2009, 21:24 | pepe689
poprvé za celou dobu co se motam v AHC jsem aspon trochu spokojeny

o 26.07.2009, 21:25 | pepe689
o 26.07.2009, 21:26 | pepe689 | Upraveno: 2009-07-26 21:27:02
140,1 +144dB
o 26.07.2009, 21:41 | rebel
AAAAA další spokojený muzikant na Emma.Jo video pěkné ,ale že nejsou vidět ty čísla.Vypadá to jak v mraveništi.Škoda jen to zavřený měření to otevřené good. A jinak gratuluji ,-)))))
o 26.07.2009, 21:54 | rebel
Jinak fajn párty jen to počasí bylo jak v olomouci a
nej bylo u předání pohárů to byl fajn deštík.
Jinak good akce
.?-))
o 27.07.2009, 13:44 | KyklopDLS
Jáj jsem slavnej :D:D:D jinak jsem rád, že je další soutěžící spokojen s výsledkem. Jen tak dál chlapi!
o 27.07.2009, 14:02 | hifim@ni@k
Dobrá videa. Nevím čím to je, ale ty lidi v tvém autě nevypadají štastně :o)
o 27.07.2009, 15:18 | pepe689
Mildo dik
organizace srazu trapeni ,vyhlaseni misto v 16 OO zase opozdeno-klasika ,Zdenek nasranej- vsichni kolem tez
no a stanky s jidlem katastrofa
o 27.07.2009, 16:23 | rebel
pepe689:Jo tak tak to jídlo humus večír sem si dal dvakrát čínské nudle od čecháčků a v sobotu mě bylo zle jak svina už nikdy do takového stánku nevlezu
?-((((
o 28.07.2009, 15:14 | Dragster
pepe689: pěkné hodnoty, gratulace k výsledku. Ještě koukej zapracovat, ta hodnota zavřeného vozidla, by se měla zlepšit, já měl 141.5 s tak slaboučkým zesíkem a jedním sonicem.

Pěkná práce hlavního rozhodčího s rychlostí zpracování výsledků, vážně všechna čest. Jen to vyhlášení, tam organizace zklamala. Byl bych pro, aby bylo vyhlašování u stánku EMMA, podobně jako cupu nebo dbdragu
o 28.07.2009, 15:26 | Zdenek (A)
Vyhlasovani je problem. Na vyhlaseni by se hodila nejaka aparatura, abychom nemuseli rvat, ale tu nemame. Navic uz takhle tahame hromadu harampadi a jeste k tomu pridat nejaky bedny a dalsi srot...... Premyslime, co s tim. Na pristi sezonu snad neco vymyslime.
o 28.07.2009, 15:50 | Kapka (M)
ja to vidim trosku taky z te druhe strany..ze strany poradatele takovehle akce..proste se neda presne dodržet časovy harmonogram..že když jsem rekl Zdenkovi že by melo byt vyhlasovani na podiu v 16.00 a ono to bylo nejak pred 17 hod tak se snad svet nezboří..tak holt zustanu na sraze o hodku dele..a beru to takhle na vsech srazech kam jezdim na souteže..a me osobne se vice libi vyhlasovani na velkem podiu poradatele než predavani poharu nekde v hloučku 15 lidi co jsou jenom Emmaci..
o 28.07.2009, 16:41 | Dragster
Kapka: Souhlas s tím, že to není nic snadného dodržet, přesně čas, už jen třeba díky počasí, pratažení nějakého jiného programu atd., vyhlašování na velkém pódiu je určitě lepší, jen ten hlouček 15 lidí (Emmaci) jsou tam jediní, stejně jako na vyhlašování sprintů, také jen lidi co jezdí a pár jejich známích. Takhle musí Zdenek převážet vše na hlavní pódium, při jiných soutěžích, jsou poháry vystavené po celou dobu soutěže (Emmaci je vidí až na hlavním pódiu) a předají je poté tam kde soutěž probíhá, nevidím na tom nic špatného. Nechci tě žádným způsobem urazit ani se s tebou hádat, ale EMMA je prostě je pro pár zaiteresovaných lidí a těch asi nikdy nebude jako třeba v cupu.
o 28.07.2009, 17:15 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ja to vidim jeste trochu jinak
vyhlaseni na emma stanku je dle mne lepsi, nemusi se stehovat pohary, muzou byt cely den videt o co se na tom place soutezi.
navic jak to byvalo ze na velkym podiu vyhlasily nejhlasitejsi vyfuk, pak pulhodinovy vyhlasovani sprintu, pak tuning cup a pak spousta dalsiho a emma byvala posledni, takze tak bylo uz jen zas par lidi jako kdyby se vyhlasovalo u stanku
o 28.07.2009, 20:11 | Dragster
Přesně jak jsem psal já, souhlas s kral007
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.