Navštíveno 11211x

09.09.2009, 18:52 |
Katy čau, chci se zeptat, jestli máte na pátek něco v plánu, resp. kdo bude v Brně už od pátku nebo přijedete až v sobotu všeci ???
a ti co budou v pátek, máte něco v plánu na večer ?
o něčem bych věděla kdyžtak;)
no jelikož se mi nechce jet v sobotu brzo ráno trasu Ostrava-Brno, tak bych nejraději dorazil už v pátek...
i když se teda neznáme, tak o čem bys věděla?
ocem kaco? berou tam i lidi s berlema? :-D

11.09.2009, 00:42 |
Katy 2radim: ty už ses nahlasil přeci ;)
mám na mysli tohle:
[ Link ] že by se emmáci mohli nezávisle přidat, kdyby se třeba mezi sebou domluvili. přeci jen někteří cupaři jsou i emmaci a nebo se známe mezi sebou atd.
Kdo by měl zájem, ať koná dle postupu v článku, díky,

14.09.2009, 15:22 |
Kapka (M)
Katy budeme už v patek vecer v Brne..tak neco domluvime
Finalisté a rozhodčí, máte v plánu někde přespávat z pátku na sobotu, nebo budeme v XXL Disco clubu do otevření bran?? ;-)
A není ta akce v XXL časově omezena? Na poutači je totiž napsáno 22:00-02:00 Jinak to vidím asi na hotel, protože kdybych si aspoň 3hoďky nezdřímnul tak by rozhodčí moc radost neměli :D Asi jako v Konopáči, ale tam mi pomohla česnečka ;-)

15.09.2009, 11:34 |
Kapka (M)
budeme i s mladou spat v Brne od patku do nedele..kde jeste řesime...takže v patek jenom takova mensi akcicka v klidku..ale v sobotu chceme s brnakama poradne zachlastat
Jsem na tom asi stejne s Kapičkou
..jsem zvyklý spát v autě, ale v hale to asi nebude možné :-D takže budu muset asi také řešit ubytování...
-> Hanys73: souhlasím, že bez spánku nic-moc ;-)
-> Kapka: v pátek menší akcička v klidu ;-)

15.09.2009, 11:56 |
Kapka (M)
jasne ze v patek v klidku..musim v sobotu videt na soutežici..preci jenom totalne ožralý rozhodčí by se vam nelibil..a taky si chci ukrast i nejaky pohar sam..tak musim byt fit a v plne sile :-)
Kapičko a ty myslíš že nějakej pohár jako vysoutěžíš jo ? :-)

15.09.2009, 12:05 |
Zdenek (A)
johanik: Odpoved je jednoducha.... "NE" ;-)
Taky si myslim, chtěl by moc, já třeba z letoška nemám ani jediněj pohár :-)
jo a někde jsem zaslechl že v tom termínu bude v Brně papež či co :) a má být uzavřený nějáký úsek dálnice D1 kde budou parkovat autobusy. Tak nevím co je na tom pravdy, ví o tom někdo něco?

15.09.2009, 16:13 |
Kapka (M)
mozna blbý napad..co poradne zapařit až v sobotu v noci?preci jenom v nedeli nemusime byt k použiti jako v sobotu rano...

15.09.2009, 17:12 |
Etien (M)
Joh: zase jsme na tom stejne :-) ... taky letos nemam ani kousek :o)

16.09.2009, 00:12 |
Katy akce v XXL je omezena pro Cupaře v podstatě.. aby byli rano fit. ovšem kdo zustane třeba do rana, to je každyho už věc. Jinak v XXL nebudeme mit uzavřenou společnost, takže kdo se bude chtít třeba přidat, může klub navštívit sam za sebe ;)
2kapka: v XXL je v sobotu navíc nějaká akce (tuším určitý styl budou hrát.mi to vypadlo), tak zkuste tam zajit. my budem asi mrtvo, podle loňska:)
My se každopádně zúčastníme s Blonc a připomeneme si mládí s AHC =). Dejte vědět kdy a kde budete...