Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Dotaz na Design u hodnocení

o Navštíveno 3505x o
o 09.05.2006, 17:52 | mishan
čaute, měl bych možná jeden trapný dotaz, můžu na designu získat bod navíc, když do čiré na G2 dám Xenony jako další úpravu??? jestli je to blbá otázka, tak se omlouvám předem, díky

o 09.05.2006, 18:39 | Ricci
tak to je otazka osobneho vkusu rozhodcu by som povedal,niekomu sa to moze pacit,niekomu zase nie,ale skor investuj do dizajnu audia :-)
o 09.05.2006, 18:52 | mishan
jojo je mi to jasné :-)) co se týče designu auta, tak jedině přelakovat,za to mi trhají body :-( zbytek je celkem oukej :-)), ale to až příští rok :-)
o 09.05.2006, 20:32 | JR
xenony se muzou zohlednit v pripade, ze rozhodci je nerozhodnej a nevi jestli dat 2 nebo 3 body :-)

Sice instalaci xenonu taky vsude uvadim, ale v dnesni dobe uz to povazuju jako naprosto beznou vec.
o 09.05.2006, 20:34 | JR
jo a jeste male upresneni. Svetla a podobne veci se pocitaji do doplnku a ty se bodujou 0-2 takze tam moc velke rozmezi neni a za sebe muzu rict jeden bod s xenonem nebo bez :-)
o 09.05.2006, 21:26 | mishan
jojo díky JR ,ale já mám ve své kategorii obrovskou konkurenci, takže každý bodík je k dobru :-)
o 10.05.2006, 09:56 | johanik
Musis vse rozhodcimu rict, aby vedel za co ma udelit body, sam vsechno hledat nemuze, takze se proste musis snazit :-)
o 10.05.2006, 15:32 | mishan
johane: :-))) jojo vím šak to cpu horem dolem, co se vejde :-)))
o 10.05.2006, 15:36 | johanik
:-))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3676 sekund.