Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > minireportáž Zella Mehlis

o Navštíveno 3748x o
o 12.06.2006, 13:25 | wilibald
O víkendu jsem vyrazil prozkoumat soutěž EMMA v DE. Protože jsem byl trochu překvapený, že jsem se tam ukázal z ČR sám (myslím, že je to nejbližší event na západ od ČR - stejně daleko jako Nitranské Rudno), nechávám tady "poselstvo příštím generacím", zejména novým ROOKIE.

Cesta:
Z centra Prahy 362 km - 4,5 hod (Chomutov - Chemnitz, po dálnici na Erfurt, u Erfurtu přejet na novou dálnici A71. Z dálnice druhým sjezdem na Zella Mehlis.)

Místo:
Parkoviště před místním MediaMarkt (...výhoda...pokud vám třeba chybí pojistka...tak si ji prostě volně dojdete koupit...), od sjezdu z dálnice je cca 1 km (zabloudit není možné ;o).

Organizace:
Soutěž je podle kategorií rozdělena do dvou dnů a jak jsem celkem opožďěně zjistil, "předpokládá se účast po oba dny".
Registroval jsem se přes internet, takže na rozdíl od kolegů, kteří tam horečnatě sháněli tužky a vyplňovali přihlášku na stehně, jsem pouze převzal předtištěné "startovní číslo". Oficiální začátek byl od 10.00 hod, rozhodčí začali hledat auta cca v 10.30. Pro měření ESPL byly při zahájení vyhlášeny časové termíny pro jednotlivé kategorie.
Instalační rozhodčí dorazil zhruba v 11.30. Nenastaly žádné potíže a celé hodnocení trvalo zhruba 5 min. Měl jsem schema instalace v němčině, takže jsme komunikovali o minimu věcí. (...jo...dostal jsem 0 za bezpečnost, kvůli nedostatečně dimenzované kostře u baterky... ;o)
Rozhodčí na SQ dorazil v 15.50 (čtvrt hodiny předtím přišla paní, která hlásila jeho příchod - takže byl čas vychladit auto a zahřát zesilovače). Sice pomocí nic-moc angličtiny na obou stranách, ale se znalostí toho o čem se mluví, jsme se v pohodě domluvili a opět nebyl žádný probl.
(...zase zbytečná chyba...neměl jsem nastavený střed scény na střed auta...což se "se mnou táhlo" několika položkami hodnocení...)

Jediným nepříjemným zjištěním bylo, že k vyhlášení všech kategorií je až v neděli, mezi 15-16. S tím jsem nepočítal, v sobotu večer musel hanebně vyrazit domů a výsledek se tedy dozvím až z internetu.

A co dodat...
S akcí na mojí straně naprostá spokojenost...Pokud pominu naftu a to, co jsem utratil za materiál v MediaMarktu, tak náklady 0..0...nic (soutěž není na tuning srazu, takže bez vstupného...a navíc ROOKIE neplatili startovné...) Pro doplnění...pivo 2 EUR + 2 EUR záloha na kelímek, aby tam nezůstal bordel.. :o) Pohodové prostředí...super organizace...prohlédl jsem pár špičkových intalací..i pár celkem děsivých...poslechl pár aut...viděl "Uweho" z dbDrag...a celkově to "v pohodě přežil"...i bez jakékoliv znalosti němčiny... ;o) Myslím, že na EMMA DE může vyrazit kdokoliv s rozumně míněnou instalací, aniž by nějak trpěl "východním syndromem"... ;o))) Naopak jsem třeba lehce učurával smíchy při pozorování domorodců, co byli schopni provádět při soutěži ve výměně kola na čas... ;o))) Celé odpoledne MediaMarkt organizoval zábavné soutěže tohoto druhu, takže kdo měl zájem o tričko, kšiltovku, nebo fotbalový míč, mohl se klidně realizovat...

Takže pokud výše uvedené někoho přesvědčí, aby příští rok do Zella Mehlis vyrazil, tak jsem to nepsal zbytečně...

o 12.06.2006, 13:45 | johanik
Kdyby byl cas, taky sem razil, ale bohuzel sem nestihal. Jinak vloni sem byl na nekolik a akcich Nemecke EMMY a vzdy naprosto v pohode a uz se tesim az taky letos nekam vyrazim za hranice.

S tou nedostatecnou kostrou jsme si prosli snad vsichni :-))

Jinak obdivuju, ze si vyrazil jen tak za hranice, sam !
o 12.06.2006, 15:16 | Ricci
No niektori tu kostru mali v poriadku Johaniku, cize Ground 2x50 na baterke :-)))
o 12.06.2006, 15:45 | hotdog
taky bych se někdy podíval na ESPL do DE :-)))

jinak kostru jsem taky předělával :-))
o 12.06.2006, 18:05 | wilibald
Tak...teď jsem kouknul na výsledky na internetu a mám z toho infarktové stavy... Za prominuté startovné a veškeré slušné zacházení v Německu jsem se tedy odvděčil tím, že jsem se jim vysr... na vyhlášení a odjel domů... Mám z toho docela blbej pocit... Myslím, že ze mne rozhodně radost něměli, když mne marně vyvolávali, abych si šel pro cenu... ;o((( (1. místo v ROOKIE, celkem 282 - 240 Sound, 42 Install). Vůbec jsem neřešil, že bych se mohl umístnit, takže jsem si s vyhlášením nedělal starosti...
o 12.06.2006, 18:39 | Pagoš
Tak velká gratulace! :-)
o 12.06.2006, 19:30 | hotdog | Upraveno: 2006-06-12 19:33:40
tak to je dost dobrý, když jsi psal jaký ti ještě dali srážky.... za chvíli se nás budou němci bát. nepamatuju že by nějaký čech z německa odjel bez poháru :-)))
o 12.06.2006, 20:38 | Pepíno_Honda
gratulace wilíku ;-)
o 12.06.2006, 21:46 | Ricci
Gratulujem!
o 12.06.2006, 22:34 | johanik
No, tak to tedy gratulace a velka !!!

Ricci : woe :-)
o 13.06.2006, 13:39 | wilibald
...díky za blahopřání, ale díky ostudě s prokaučovaným vyhlášením z celé akce snad ani nemám radost... ;o(
o 13.06.2006, 14:44 | wilibald
To hotdog: Já tedy rozhodně odjel z Německa bez poháru... ;o)
o 13.06.2006, 16:56 | hotdog
ale máš ho tam schovanej, a možná by ti ho poslali....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3312 sekund.