Navštíveno 3993x

Můžu mít při měření odkloponené zadní opěradlo? Sedák by zůstal jak má a opěradlo bych sklopil ?!? Mám dojem, že pravidla říkají, že můžu, nebo se pletu?

11.07.2006, 07:39 |
Zdenek (A)
Muzes...
a když tu seš Zdendo, jen dotaz, registrace na 4W dorazila? Právě si nejsem jistej, jestli sem tam dal 4W, díky

11.07.2006, 07:53 |
Zdenek (A)
Jo, jses tam.

11.07.2006, 09:39 |
JR ale to zadni operadlo musis mit sklopeny i pri hodnoceni designu.

11.07.2006, 09:43 |
Ricci Pokial stihne odklpoit sedacku medzi hodnotenim install a meranim,tak nevidim problem, robia sa podstatne vacsie upravy...

11.07.2006, 09:58 |
Zdenek (A)
Pravidla strana 16, kapitola 4.3, posledni bod:
"Je zakazano jakkoli menit audio instalaci mezi hodnocenim instalace a zvuku (odstranovat mrizky, provadet dalsi tlumeni apod.)."
Sklopeni sedacek mezi hodnocenim instalace a mereni SPL neni zasah do audio instalace.
A co při SQ ???? to jste mě teď dali facku !! Ja marně dumám jak u sedanu dostat z kufru do kabiny basy!!! a ono stačí sklopit zadní opěradla??!!! to je mě nějaké divné !!! Měl jsem za to, že auto by mělo zůstat "funkční" komplet. Když pojedu v plném obsazení tak asi zadní opěradla těžko budou odklopené. To se mě teda nelíbí.

11.07.2006, 12:54 |
Zdenek (A)
V souteznich SQ autech je muzika hodnocena z pozic pro cestujici na prednich sedadlech nebo dokonce jen pro ridice. Takze se zadnima sedadlama si muzes v podstate delat co chces a hodnoceni to neovlivni. Je dulezite, proc muziku stavis. Jestli jenom pro souteze, tak pak muzes fakt stavet auto tak, ze na soutez pojede se sklopenyma sedackama. Jestli si ale chces dobrou muziku uzit i sam pro sebe i pri jizde, tak bys to mel vyresit tak, abys jezdil se sedackama nesklopenyma. Reseni pro dobre basy i v sedanu existuji, takze by to nemel byt zase az takovy velky problem.
Copak copak Timo, zbrojis ? :-))
Zdenek: To je právě to co mě vadí a co mě ani nenapadlo zkoušet. Asi jsem si měl líp přečíst pravidla. Ale stavět muziku jen pro EMMU nechci a nebudu. Ja jsem ten kdo ji poslouchá. Ale jinak je to problém, aspon pro mě s betelně udělanýna sedačkama (2mm profilovaný plech) bez jediného otvoru!!
Několikrát jsem tady žádal o dobrou radu ale zatím to žádná "dobrá rada" nevyřešila. Ti, co asi vědí, tak poradit asi nechtějí...........

11.07.2006, 16:17 |
Zdenek (A)
Pavel02: 2mm plech? To je uz skoro tank? Co mas za karu? Co takhle dira do plata za zadnima sedackama???
Poctivá (stará) Honda ACCORD (zelená). Možná to nejsou 2 ale 1.5mm hliníkový profilovaný plech určitě. Na tu díru bych si netroufl. Asi to vyřeším tím sklopením zadních sedaček na EMMA soutěži.
johane neser :o) však Ty víš :o)))
hele a co tak vyvest BR primo do prostoru pro ridice to uz jsem videl u sedanu a take uz jsem ne tom premyslel ;-))