Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Tuner#2 verzus Bombastic - nemá někdo foto z Týnce?

o Navštíveno 3713x o
o 18.07.2006, 12:00 | Tuner#2
Vzhledem k tomu, že došlo k záměně našich listů při hodnocení auta a ani jeden z nás jsme si toho nevšimli, že podepisujem jiný jméno, tak mám prozbu, zda někdo ví z hlavy nebo nejlépe nemá foto kolik jsem natlačil já a kolik Bombastic. Viděli to mý dva kamarádi, ale to není moc hodnotná informace pro rozhodčí. Navíc mě Bombastic už na jednom fóru nazval nečestným hráčem ač jsem k tomu přišel jak slepý k houslím a rozhodně to není jen moje chyba a nechci aby někdo moje jméno špinil.

o 18.07.2006, 12:13 | Zdenek (A)
Hlavne zadny flame war! Prosim o pouze seriozni odpovedi.
o 18.07.2006, 12:59 | zdany
Honzo, neco mam doma, kouknu na to. Neco bude mit Jirka nebo Lubos. Ikdyz ty digifotaky si s tou cervenou barvou ledek moc nerozumi. :(

Jinak omyly se stavaji, JSME JEN LIDI. Krom toho vsechno je ve stresu a chudak Zdenek tam byl s chripkou nebo anginou, ci jakej ze to bacil mel. :)) Jestli se nepletu. :) V kazdem pripade te nejmenovany napadal na "nasem" foru u tveho auta celkem zbytecne a jeho ostra slova svedci o spouste veci. Vsechno se da resit jednoduse a domluvou. Vzdyt je snadne prepocitat body a zkontaktovat soutezici. Je jen otazka cestnosti soutezicich, jak se k tomu postavi. Myslim si, ze te znam natolik dobre, ze muzu rict, ze jsi ferovy clovek a vzniklou sizuaci beres s chladnou hlavou a nadhledem. Verim, ze se vse vyresi rychle a bez zbytecnych blabolu nejmenovynych lidi.
o 18.07.2006, 14:53 | TUNER
Tak jsem koukal na fotky a bohužel jak psal Zdany,foťáky si s tim moc neporadily...Chtělo to pomaleší časy,protože takhle tam mam zachyceno jen pár teček (diod) z kterejch se nic nepozná.Byl jsem ale u obou měření ( Jak Bombastika tak i Tuner#2 ) a mohu místopřísažně prohlásit že Tuner#2 natlačil 134,3 a 136,4.......To mě velice překvapilo,ani jsem tolik nečekal. Pak jsem koukal na Bombastika a čekal výsledek kolem 137-8 a z jeho 133 jsem byl mírně rozčarován,protože jsem opravdu čekal víc....Ještě se ho Honza ptal když vylejzal z auta jestli nemá něco vypnutýho,nebo odpojenýho a stručně odpověděl něco ve smyslu že nemá...Tak jsme byli oba překvapeni.
Ale jsem Honzovo kamarád,tak myslim že moje slova nemají v této při velkou váhu. V každym případě vim jak to bylo a to mi stačí.... ;-)
o 18.07.2006, 14:57 | Zdenek (A)
OK. Diky za info...
o 18.07.2006, 15:20 | Tuner#2
zdany, TUNER: Díky.
o 18.07.2006, 16:22 | zdany
To Zdenek: Kouknu do fotaku ci mereni tam mam, jestli moje, nebo Tunerovo#2 a kdyztak ti ty vysledky poslu.
To TUNER: No nejak se to musi priste poresit, ty ledky jsou mrchy. :)
o 19.07.2006, 10:28 | zdany
Tyk musim zklamat. Na mem fotaku mam jen vysledky sveho mereni. Zkusim jeste KRTa.
o 19.07.2006, 10:52 | Tuner#2
zdany: Pokud bude mít foto, tak to bude luxus, ale včera jsem přišli se Zdeňkem na důkaz, že jsem hodnoty svého tlaku znal ještě před vyhlášením na emmanet.cz, takže pracuje na přepočítání výsledků. Každopádně díky za snahu a pokud bude foto, budu jedině rád. Předejde se sporům.
o 19.07.2006, 21:59 | Zdenek (A)
TAKZE:
Opraveno. V Pribrami v kategorii ESPL Expert 8 Woofers provedeme poharovou a diplomou napravu. Omlouvame se vsem dotcenym za chybku.
o 20.07.2006, 10:55 | Tuner#2
Zdenek: Stačí když vytiskneš nové listy, protože jsem tomu klukovi už volat, zasmáli jsme se tomu a poháry si prohodíme sami. :o) každopádně díky.
o 20.07.2006, 10:58 | Zdenek (A)
Tuner#2: OK. O to to budu mit jednodussi. Diky ;-)
o 20.07.2006, 11:03 | Tuner#2
Není zač, udělal jsem pro to maximum stejně jako Ty a stejně jsem pro někoho nečestný hráč :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.216 sekund.