Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Dotaz Příbram

o Navštíveno 4411x o
o 13.08.2006, 10:11 | TheTimo
Po soutěži jsem od Zdenka dostal scoresheet, jako stejně o nic nejde, ale i tak mi to vrtá hlavou, proč mám na tlaku natlařeno 125.8 resp. 126.2, když jsem v obou případech naměřel přes 127 db? Nedošlo náhodou k záměně scoresheetu s autem za mnou, shodou okolností taky Fiatem Bravo, kterému by hodnoty odpovídaly? Pagošovi a Tweety se Squerem mi samo mohou 127 db potvrdit, i Luke-Jeep. Vím, že tam bylo moře aute, jen mě to prostě zajimá, nejde mi o nic :o) díky za odpověď...

o 13.08.2006, 10:22 | Pepíno_Honda
no máš ho podepsanej tvým jménem ? vždycky po mě chtěli podpis, že souhlasím s tím, co je v něm zapsáno...
o 13.08.2006, 11:04 | Ricci
Pepino, protokol sa podpisuje pred meranim po hodnoteni install...
o 13.08.2006, 11:43 | RadekFM
asi by se to melo podepisovat az po mereni, nebylo by to poprve, co doslo k zamene ss
o 13.08.2006, 12:43 | hotdog
hlavně když tam byl ze začátku rozruch kvůli senzoru a psalo se to jen na papír a pak to tam dopisovali...
o 13.08.2006, 12:55 | X-sat (M)
Já měl za to, že se podepisujete i po měření. Aspoň bych to viděl jako "logické". Jinak očekávám kritiku na hodnocení části ESPL - instal.
o 13.08.2006, 13:25 | TheTimo
hodnocení install x-sat & choze v pořádku, vše dle pravidel, neměl jsem námitky, ale jak je uvedeno výše, podepisoval jsem to po hodnocení install, co se psalo do papíru po měření už nevím...
o 13.08.2006, 13:38 | Zdenek (A)
hotdog: Jestli se neco psalo jen na papir, tak to byly jen zkusebni hodnoty pri oprave meraku. Ostre mereni se psalo rovnou do protokolu. Ze nefungoval merak neznamena, ze nefungovala kancelar. Nikdo nesel do souteze bez protokolu, takze neni duvod to psat jinam.
o 13.08.2006, 13:51 | Pagoš
Náhodou máme TheTimovo měření na kameře, takže těch 127 můžu potvrdit.
o 13.08.2006, 14:20 | Zdenek (A)
Takze jsem udelal vyzkum:

Druhej Fiat Bravo tam mel Leos Hillebrand z kategori 1w. Takze jedine s nim hohlo dojit k zamene. On ma skutecne ve vysledcich 127.1 a 127.3. Skoncil 7. ve sve kategorii. Priradim-li mu cisla ze score sheetu Ondreje Timka (125.8 a 126.2), tak se na jeho poradi nic nezmeni. Stejne tak kdyz dam Ondrovi vysledky mereni od Leose, tak se nic nezmeni, protoze ma na predposledniho ve sve kategorii Jana Mocka ztratu 9.4 bodu.

Neni to sice omluva, ale aspon to neovlivnilo vysledek.

Pro priste jako soutezici trvejte VZDY na podepsani score sheetu po kazdem hodnoceni: instalace v jakekoliv kategorii, sound v SQ, obraz + zvuk pri MM, mereni SPL v kategorii ESPL. Vzdy si kontrolujte, zda podepisujete svuj protokol. Rozhodci dostanou take sve pokyny. Predpoklady pro zamezeni chyb jsou dostatecne. Karty za oknem a hlavne pro rozhodci SPZ na score sheetu.
o 13.08.2006, 14:24 | TheTimo
děkuju moc za osvětlení!
o 13.08.2006, 17:47 | johanik
X-sat : hodnoceni instalace no coment, tentokrate sem dostal mega minimum bodu jako nikdy :-)) No, stane se, priste se pripravim lepe :-)
o 13.08.2006, 18:17 | X-sat (M)
johanik - wole 8-) v autě bordel jako kráwa, JR to totéž! A rozhodně jste nebyli sami, kdo měl nulu...
o 13.08.2006, 20:22 | johanik
bordel a bordel je rozdil :-))) Ale jo, beru to, priste se budu snazit vice :-)
o 14.08.2006, 16:28 | erix7 (K)
HotDog- nic se na najaky papri nepsalo ! to kecas. Porbelm s merakem nastal pri mereni prveho vozidla ketrym byl JR a nemrilo se pak skusebne nic. pak merak fungoval dale jak mnel.
o 14.08.2006, 16:34 | Tuner#2
erix7: Ale psalo. Nechci se hádat, ale zrovna u hotdoga jsem byl a hodnoty mu přepisoval z nějakýho papírku pak do protokolu, protože si před tím někam odběhl - takže hotdog nekecá.

BTW. Osobně by mě zajímalo, proč někdo za 17" kola na Škodovce dostane jen 2 body a pak přijede druhý s plecháčema na off-rouda, který tam jdou bez úprav (4 x 130 rozteč) a dostane plný 3 body. Vím že je to subjektivní, ale hodnocení některých aut se mě nezdá a to jsem to říkal i porotě a že s tím prý něco dnes "udělají" (že jsou dnes přísní) a nestalo se tak.
o 14.08.2006, 16:42 | Zdenek (A)
Tuner#2: Tuning je v ESPL proste never-enging story. Pristi rok bude ESPL bez tuningu, tak to letos uz nejak doklepeme. Michat sem to, jak soutezici dosahl montaze kol neni temer vubec rozhodujici. Dulezitej je vysledek, jak to vypada. Nekdo muze vytopit 100.000 za kola a za usili, je na to auto dostat a bude to vypadat jako zebrinak (ted to nevztahuj na sebe, je to jen priklad), nekdo da kola za 1.500 a sednou tam jako ulity a vypada to super. Tak mame dat zebrinaku 3 body a tomu s kolama za 1.500 jen 1 bod? Tak to nefunguje.
o 14.08.2006, 16:46 | erix7 (K)
to uz ale nebyl rozrcuh kuli meraku. ten byl jenom rano. ende.
o 14.08.2006, 16:48 | Tuner#2
Zdenek: Chápu, že je to věc osobního vkusu, ale taky proto bych chápal, že jednou dostne plný počet a podruhý ne. Nejedná se o moje auta, ale o to, že se to neslučuje s mým estetickým cítěním - nic víc, nic míň :o) Já vím, že porotci to mají složité a proto možná příští rok to bude asi fakt lepší. Jen další příklad za všechny: Áčkový výfuk včetně svodů na Formanu za 9000,- je za 0 bodů a koncovka z obi za 200,- je za 1 bod :o)
o 14.08.2006, 16:50 | RadekFM
souhlas s predsedou
o 14.08.2006, 16:58 | Tuner#2 | Upraveno: 2006-08-14 16:59:35
Zdenek: Ještě k těm kolům - porotce mě řekl něco jiného. Říkal, že 2 body jsou dnes slušné, že na 3 body by jsi musel mít kola leštěná nebo nějak jinak upravovaná - pak se ptám, proč plechový Mangels, co koupíš v chromu normálně už z fabriky je za plný počet :o) Ale asi jsem moc zaujatej. Je to věc každého co se mu líbí a co ne a auto děláme pro sebe. Holt každý máme měřítka vkusu někde jinde a někomu se líbí španělský styl tuningu a jinému se při pohledu na stejné auto dělá špatně...
o 14.08.2006, 16:58 | Zdenek (A)
Tuner#2: Jenze ESPL neni o zavodeni a vterinach. Jde o to, aby to auto hralo a hezky vypadalo. A-kovy vyfuk je good pro zavody a na zavody zase nepojedes nalozenej muzikou. Jde tu o zvukovou a optickou ... jak bych to rekl.... asi "show". Takze se pravidla snazi o to, aby soutezici meli auto i opticky hezky. Kdyz bude A-kovej vyfuk nakonci dobre vypadat, dostate stejne body jako hezka koncovka z OBI za 200 Kc. Stejne tak nehodnotime snizenou hlavu, ostry vacky a precipovanou ridici jednotku. Popravde jsem docela rad, ze ten tuning z toho pristi rok vypadne. Kdyz uz by se melo neco na aute hodnotit, tak bych dal treba 1-2 body za celkovy vzhled. To spise proto, aby se trochu eliminovaly rezavy popelnice a nemel by pro souteziciho byt problem si na ty body sahnout, pokud tam neprijede s nejakou fakt pleckou. Ale to uz je jen muj nazor, kterej je k nicemu, pac pravidla pro pristi rok jsou dana a my je nevyrabime.
o 14.08.2006, 17:03 | Tuner#2
Zdenek: Áčkový výfuk má normální trubku rozumného průměru podle objemu motoru a jeho parametrů - dle mě hezčí než pochromovaná roura od kamen, ale nefunkční.

Máš pravdu a je to věc názoru. Necháme toho, zrovna s Tebou se nechci hádat.
o 14.08.2006, 17:05 | Zdenek (A)
ok ;-)
o 14.08.2006, 18:35 | hotdog
zrovna mě to opravdu psali na papír, ale pak jsem si to zkontroloval aby mi to dobře přepsali a na tom samém papíru bylo ještě jedno měření, ale to nevím koho bylo. nevím jak se to stalo, a¨le na měření jsem byl dřív než na hodnocení.
mimochodem že rozhodčí byli dost přísní. 19 bodů jsem nikdy neměl zrovna tak jako Jarda Hubáček se zlatým golfem na vzduchu za 18 bodů je taky fakt nářez....
o 15.08.2006, 00:10 | Baldy-DLS
Stalo se, ze asi 2 auta se dostala na merak drive, nez mely hodnoceni install a protokol. Byly zmereny, napsany na papir a potom prepsany do protokolu. Udelal jsem to proto, abych nezdrzoval uz tak dlouhou frontu. Prepis probehl v poradku.
Ale i tak slibuji, ze uz to nikdy neudelam a budu jen s usmevem koukat, jak stojite frontu.

K zamene zrejme doslo,kdyz se na stole nahromadilo vic protokolu.
Kazdy protokol se bude u me od priste podepisovat i kdyby uz byl jednou podepsany z instalace.
To je ode mne vse.
o 15.08.2006, 11:38 | aTTim
hotdog: znovu a porad dokola - sve hodnoceni podepisujes, ty stejne jako ostatni. Pokud mas nejaky problem res to na miste. Ted a tady uz to nema vubec zadny vyznam. Tecka.
o 15.08.2006, 15:08 | X-sat (M)
Chlopi chlopi.

Tuner - máš recht, mluvili jsme spolu o kolech, ale hodnocení kol není o ceně, jde o hodnocení celkového dojmu. A sám za sebe prostě musím říct, že na hotdogově škůdce jsou kola masakrální. Prostě tam seděj jak prdel na h... Chormovaný, čistý a dle mého názoru - jako rozhodčího - si prostě "full" zaslouží.

Dále tu někdo zmínil zlatého golfa - moc dobře vím o vražedných pohledech majitele, možná i oprávněných, ale soutěžící si prostě musí uvědomit, že mi ty věci, které se bodují nebudeme HELDAT, musíte nám je ukázat, "prodat je". Viz. jeho dotaz k hodnocení prostoru pro pasažéry.

My jako rozhodčí tam nejsme o toho, abychom vám ubližovali nebo někoho jakkoliv zvýhodňovali či naopak. Vím sám o svých chybách při hodnocení, ale vy musíte pochopit, že jde především o vás a váš postoj. PRODEJTE SVOJÍ PRÁCI
o 15.08.2006, 17:03 | Tuner#2
X-sat: Určitě jsi myslel Bombastica :o) Na toho jsem narážel v podobě plecháčů - je to věc názoru, mě se to na Škodovce prostě nelíbí a bezpečnost instalace zesíků a capů na střeše dle mě taky není 100%, nehledě na to jak tam má vůbec řešené napájení. Ale to je diskuzte na dlouho a proberem to někdy na srazu.
o 15.08.2006, 21:36 | hotdog
Attim: já nemám problém, jen sjem psal, že rozhodčí byli přísní a to na všechny a že se stalo, že výsledky měření byli psaný na papír a pak přepsaný do SS. a ne jak říkal erix že se to nemohlo stát. nemylsel jsem to ve zlým... taky jsem si pohlídal, aby to bylo správně přepsaný :-))

já mám feldu od USBlasteru a rozhodně nemám leštěný chromy. to je určitě bombastik se 120
o 16.08.2006, 12:24 | X-sat (M)
Je Vás víc a víc a člověku se to motá ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3318 sekund.