Navštíveno 4345x

Moc mě mrzí, až doslova se*e, že jsem nakonec nedorazil do Přerova, ale po cca. 350 kilometrech jsem to musel vzdát, zasvěcení ví proč a řešíme, proč se tomu tak stalo :o((( kdybych jel, asi by byl pohár a úsilí vynaložené TAZZZZem a mnou by se zúročilo, takhle bohužel :o(
Chci poděkovat hlavně Kapkovi, že ochotně počkal, když viděl, ž nestartuju a Petře alias bloncce, že mě nastartovala a já mazal domů :o( strašně mě to štve, ale soutěžit s tím autem opravdu nešlo, takže díky...
Jinak kdyby někdo přišel na to, proč ta baterka udělala to, co udělala, tak sem s radou...
no když nevíme co stalo s baterkou, tak ti ani neporadíme proč se to stalo......
jinak je škoda... :-(
Exide začala syčet a odpařovat se, zahřála se k bodu varu a po 350km cesty totálně odešla do věčných lovišť...
Ze by se ji nelibila charakteristika regulatoru co mas v aute? Nebo proste spatnej regulator? Nechat zkontrolovat altik.
Kua a to nemaji na kazdy benzince baterky? Myslim, ze bys dojel a jeste zahral...

09.09.2006, 21:28 |
*DM* | Upraveno: 2006-09-09 21:29:51
Timo:K*wa těšil jsem se,že skecnem a když jsem se od kluků dozvěděl,co se stalo,tak mě to fakt mrzelo.Na druhou stranu buď rád,že se to třeba nestalo po cestě na finále.
TheTImo: Skoda, ja si vsimnul az na najezdu, ze za nama nikdo nejede a tam uz cekat neslo.
Jinak to bylo husty, protoze jsme si vsichni mysleli, ze normalne uvaril auto, co se mu valilo z pod kapoty a ona to baterka.
což je celkem mazec, strašně sem chtěl dojet, ale do toho pak přišla ještě trefená díra a vytklej tlumič a dál už sem nechtěl riskovat, už takhle sem byl rád, že jsem dojel s KO baterkou zpět domů...
a ta vyvařená hmota je mazec...

13.09.2006, 12:55 |
Beky Vše bude Ok a vynahradíš si to:)
V pohodě Ondro, vyhraješ jinde :-)
hehe, díkec za podporu ;o)