Navštíveno 4231x

10.09.2006, 11:41 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2006-09-10 11:42:33
Lidicky,
tak mame k dispozici prubezne vysledky sezony. Tentokrat s vyznacenim nominaci na ME.
[ Link ] Zadam vsechny o okamzite vyjadreni se k nominacim. Ti, kdo jiz odmitli jet do Svycarska, jsou uz v tom dokumentu oznaceni a jsou urceni i nahradnici. Pokud jste mi kdokoliv rikali treba ustne, ze nejedete, tak smula. Nejsem schopen si pamatovat detailne, kdo mi kdo presne rekl. Je vas docela dost. Takze potrebuji vase pisemne vyjadreni. Bud emailem nebo sms. Instrukce mate na strance, viz [Link] nahore. Potrebuji od kazdeho nominovaneho jasne potvrzeni nebo odmitnuti nominace. Spechejte, neni moc casu. Do stredecniho vecera musim mit od kazdeho zpravu. Pokud se nominovany nevyjadri do urceneho terminu, bude z nominace vyrazen!
Detailni dostupne informace o MR najdete na nasich strankach, zde:
[ Link ]

10.09.2006, 17:22 |
Zdenek (A) | Upraveno: 2006-09-10 17:22:53
Oprava:
Prejlednul jsem v kategorii ESPL 4 Woofers pravo na niminaci pro Slovaka Dusana Kucika. Opraveno.
Vyzva:
Nemam emailove adresy na tyto lidi:
- Dusan Kucik
- Jan Mocek
Bud se ozvete primo vy dva nebo jestli na ne nekdo mate emailove adresy, soupnete mi je sem. Diky.
Dusan Kucik email: eurodance@pobox.sk

11.09.2006, 09:50 |
Kapka (M)
tak poslano a potvrzeno...takže ja jedu...jinak kdo určitě jedete piste sem prosim,at maji ostatni prehled kdo všechno jede...jinak mam prazdne auto,tak kdyby chtel nekdo vzit na čumendu ,neni problem...

11.09.2006, 09:58 |
Zdenek (A)
Kapka: Ja ve stredu vecer aktualizuji ten soubor na emmanet.cz a tam bude videt, kdo jede a kdo ne.

11.09.2006, 12:02 |
gigo jedu :-) ale ještě nevím kde budu spát :-(
taky jedu, jinak jako kapka mám volné místo v autě :-) a jako gigo nevím kde spát :-((
už se mi něco podařilo sehnat. pokoj pro 2 lidi do 7000,- jedna osoba do 5500,- takže kdyby ještě někdo hledal bydlení tak bych zadši vzal někoho jako spolunocležníka

11.09.2006, 23:57 |
Zdenek (A)
Neznate nekdo Jaroslava Hubacka? Je z Nesuchyne, ma Golfa III. Nemam na nej zadnej kontakt. Mohl by jet jako nahradanik na ME, ale neumim mu to bez emailu a bez telefonu sdelit :-(

12.09.2006, 13:28 |
hotdog | Upraveno: 2006-09-12 14:00:25
JJ jardu znám, dám mu vědět, zeptám se ho
jezdí s kamionem tak možná odpovím za něj, páč se nedostane na net.
psal že nepojede. jeho číslo ti pošlu na icq
Jan Mocek je z Ul, dneska zjistim a predam info